Ο "ΛΑΟΣ": Ποιοί είμαστε | Πώς δουλεύουμε | Τι κάνουμε | Οργάνωση

Το συντακτικό προσωπικό μας απαρτίζεται από μία δυνατή ομάδα έμπειρων συντακτών με πολλά χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία. Η ποιότητα σύνταξης άρθρων της εφημερίδας ΛΑΟΣ χαρακτηρίζεται από τα πολύχρονα μέλη του στην ομάδα σύνταξης και τη συνεχή εκπαίδευση τους σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους με στόχο να παρουσιάζουμε τις ειδήσεις τοπικές και εθνικές με διαφάνεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νίκος Βουδούρης

Νίκος Βουδούρης, Δημοσιογράφος

Λεωνίδας Οικονόμου

Λεωνίδας Οικονόμου, Αθλητικογράφος

Ευδοξία Δαβόρα

Ευδοξία Δαβόρα, Μουσικός Παραγωγός

Εφημερίδα Λαός

Εφημερίδα Λαός, Τοπική Εφημερίδα

Η εφημερίδα «ΛΑΟΣ» του Ν. Ημαθίας, κυκλοφορεί πέντε ημέρες την εβδομάδα, αφορά στην καθημερινότητα του πολίτη, σε κοινωνικά, αγροτικά, οικονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα θέματα με πλούσια αρθρογραφία.

Ζήσης Πατσίκας

Ζήσης Πατσίκας, Διευθυντής σύνταξης

Δικηγόρος. Από το 2016 έχει αναλάβει  την διεύθυνση της καθημερινής εφημερίδας ΛΑΟΣ, του laosnews.gr και του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΚΟΥ 99.6 (πρωην Τυπος fm).

Σοφία Γκαγκούση

Σοφία Γκαγκούση, Δημοσιογράφος

Σχολή Δημοσιογραφίας. Εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα «Λαός» από το 1990. Παραγωγός πρωινής ενημερωτικής εκπομπής από το 1993, στον ΑΚΟΥ 99.6 (πρώην Τύπος fm), μέχρι και σήμερα.

Κώστας Παναγιωτίδης

Κώστας Παναγιωτίδης, Δημοσιογράφος

Σχολή Δημοσιογραφίας. Γράφει στην καθημερινή εφημερίδα «Λαός» από το 1991 και στο laosnews.gr. Παραγωγός πρωινής ενημερωτικής εκπομπής από το 1993, στον ΑΚΟΥ 99.6 (πρώην Τύπος FM), μέχρι και σήμερα.

Βασίλης Βόλκος

Βασίλης Βόλκος, Αθλητικογράφος

ΑΚΟΥ 99.6

ΑΚΟΥ 99.6, Ραδιόφωνο

Το τοπικό ραδιόφωνο της Ημαθίας που εκπέμπει από την καρδιά της Βέροιας

Καθημερινή ενημέρωση, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, σχόλια, τοπικές παραγωγές, ψυχαγωγία, καλή μουσική και καλή παρέα!

Αντώνης Ζώκος

Αντώνης Ζώκος, Διευθυντής προγράμματος

Δημήτρης Παράσχος

Δημήτρης Παράσχος, Παραγωγός

Γεννημένος και μεγαλωμενος στην Πτολεμαΐδα κοζανης και αργότερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίασ, με καταγωγη ΑΠο τΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ναματα βοΪου κοζάνης και τοπο διαμονησ τα παλατιτσια ΗΜΑΘΊΑΣ...

Σήμερα, ο Δημήτρης Παράσχος αισθάνεται τυχερός που έχει παράλληλα βιώματα και μουσικές καταβολές από διαφορετικούς τόπους, στοιχεία που έχουν επηρεάσει και τις επιλογές του. Νεαρός αποφοίτησε από τη φαρμακευτική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, σπουδές που εξασκεί έως και σήμερα στο φαρμακείο που διατηρεί. Νεαρότερος είχε ξεκινήσει να πειραματίζεται με τον ήχο του κλαρίνου, ενίοτε και του σαξόφωνου, κυρίως με στόχο να αποδώσει μελωδίες από τον τόπο του. Η ενασχόληση με την παραδοσιακή μουσική τον οδήγησε σε μια βαθύτερη γνωριμία με την Κεντρική και τη Δυτική Μακεδονία, καθώς η προσωπική ταυτότητα φαίνεται εδώ να είναι εντονότερη λόγω καταγωγής. Επηρεασμένος από την παλιά σχολή μουσικών (Αδαμόπουλος,Βαλκάνης,Μπούκος κ. ά. ) και αν και αυτοδίδακτος, με το μουσικό σχήμα που διατηρεί έχει εκδώσει περισσότερες από 30 δισκογραφικές δουλειές. Το αξιοπερίεργο είναι πως αυτό το υλικό είναι εξαιρετικά ετερόκλητο, καθώς αφενός φέρει έναν εσωτερικό, άμεσο χαρακτήρα με συνεργασίες όπως αυτή με τον τραγουδιστή Κώστα Τζίμα και με ζωντανές ηχογραφήσεις, και αφετέρου αποδίδει μία λαογραφική ανησυχία με έκδηλη την τάση για καταγραφή της μουσικής ως εύρημα προς μελέτη, με συλλογές ανέκδοτων ηχογραφήσεων. Στο ενεργητικό της μουσικής παρέας προστίθενται και δεκάδες συμμετοχές σε φεστιβάλ, διοργανώσεις τοπικού και πανελλαδικού χαρακτήρα, εμφανίσεις στο εξωτερικό, τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεργασίες με κορυφαίους συνεχιστές της παραδοσιακής μουσικής. Ο Δημήτρης Παράσχος, με διακρίσεις από συλλόγους και φορείς πολιτισμού, έχει ασχοληθεί και με την συγγραφή μελετών για τον τόπο καταγωγής του, θεωρώντας πως είναι χρέος του καθένα και πρώτα για τον εαυτό του, να αναζητά την αλήθεια.

Η εκπομπή που συνυλοποιεί με τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΆΚΟΥ 99,6» της εφημερίδας «Λαός» είναι μία απόπειρα προβολής του μουσικού πλούτου που έχει παραδώσει μία μεγάλη γενιά βιρτουόζων και που κινδυνεύει να χαθεί. Κάθε τραγούδι είναι μια ιστορία από τον τόπο και τις ρίζες μας και τέτοιες ιστορίες ακούγονται κάθε Δευτέρα στις 4 με 5 μ.μ. στην εκπομπή «Άκου τις ρίζες μας».

 «Βιολογικά όσο υπάρχει Παλμός ,υπάρχει και Άνθρωπος.

 Υπάρχει Μουσική, υπάρχει και Ζωή».

Έφη Τσαπαροπούλου

Έφη Τσαπαροπούλου, Μουσικός παραγωγός

Χρήστος

Χρήστος , Μουσικός παραγωγός

Φώτης

Φώτης , Μουσικός παραγωγός

Μιχάλης Ζαγάρης

Μιχάλης Ζαγάρης, Προγραμματιστής

Από μικρός είχα μία έλξη προς τους υπολογιστές και την τεχνολογία και στο τέλος με κέρδισε ο προγραμματισμός, όχι μόνο ιστοσελίδων αλλά και πολλών άλλων τεχνολογιών. Αθλητής από μικρή ηλικία και λάτρης των γρήγορων μηχανών!