ΕΛΛΑΔΑ

Στο πανελλήνιο συνέδριο στην Κηφισιά ο Όμιλος Inner Wheel Βέροιας

Στο πανελλήνιο συνέδριο στην Κηφισιά ο Όμιλος Inner Wheel Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο και η Σύναξη Ηγεσίας της 247 Περιφ. I.I.W. στην ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ στο Ξενοδοχείο Semiramis. Την πρώτη ημέρα έγιναν η σύγκλιση της Διοικούσας Επιτροπής και η σύγκλιση του συμβουλίου των Προδιοικητών στο σπίτι της Διοικητού Μάνιας Φαλίδα. Τη δεύτερη ημέρα έγινε η επίσημη έναρξη μετά τις εγγραφές των συνέδρων στο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά. Την κήρυξη του Συνεδρίου έκανε η Διοκητής Μάνια αναπέμποντας και την προσευχή.

Το καλοσώρισμα έγινε από την Γραμματέα Γιάννα Γρανιά-Καλύβα.

Χαιρετισμούς έκαναν α) η Πρόεδρος του διοργανωτή ομίλου I.W. Κηφισιάς Πηνελόπη Κουμένου β) ο Διοικητής της 2470 Ρ.Π. Κοσμάς Χουτουριάδης γ) ο Προδιοικητής της 2484 Ρ.Π. Βασίλης Ιατρόπουλος δ) η εψηφισμένη Διοικητής της 2470 Ρ.Π. Μαριάννα Καλοϊδα στ) η Αντιδήμαρχος Δήμου Κηφισιάς Νίνα Βλάχου.

Ακολούθησε η ομιλία της Διοικητού και ομιλία της επίσημης προσκεκλημένης κας Μαρίας Ζηλεμένου καθηγήτριας Συγκριτικής πολιτικής – σύγχρονα πολιτεύματα Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα: «Florence Nightingale-η κυρία με την Λάμπα» συνοδεία διαφανειών.

Απονεμήθη η χορηγία σε εκπρόσωπο των ΑΜΕΑ και η απονομή χαρτών και σημάτων στους νέους ομίλους I.W. Ηλιούπολης και Χαλανδρίου.

Μετά την αποχώρηση των επισήμων έγινε η ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων, η ανάγνωση και η έγκριση των πρακτικών της γενικής συνέλευσης  στις 22-2-2013 στο 27ο Συνέδριο στην Πάτρα και οι ομιλίες των Προέδρων των ομίλων με θέμα: «Το έργο των ομίλων της φετινής χρονιάς και η μελλοντική πορεία και προοπτικές».

Η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου διάβασε την ομιλία της Προέδρου του  ομίλου I.W. Βέροιας Όλυς Ιατροπούλου λόγω απουσίας της από το συνέδριο λέγοντας μεταξύ των άλλων: «μια όμορφη χρονιά απλή μεν με μικρές προσφορές στο σύνολο της αλλά με πολύ φιλία  και κατανόηση που άφησε όμορφες αναμνήσεις σε όλα τα μέλη του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην κρίση, στα μνημόνια και την ανασφάλεια που μας κατέχει να χαμογελάμε. Δεν θα μας πάρει κανείς την χαρά να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Πιστεύουμε και τα 20 μέλη του ομίλου I.W. Βέροιας ότι και την επόμενη χρονιά θα είμαστε όλες μαζί με μεγαλύτερα αισθήματα αλληλεγύης για τον συνάνθρωπο, αναγάγοντας την προσφορά σε σταθερά και αξία ζωής με όπλο την φιλία που μας οπλίζει, με δύναμη, αισιοδοξία και περίσσευμα καρδιάς».

Από πλευράς ομίλου I.W. Βέροιας εκτός από την Προδιοικητή Βιβή Ιατροπούλου παρευρέθηκε και η Προπρόεδρος του ομίλου Γιο Κοντοπούλου εκπροσωπώντας τον όμιλο I.W. Βέροιας.

Στη συνέχεια μετά το γεύμα προσφορά του ομίλου I.W. Κηφισιάς έγιναν οι ενημερώσεις από τα μέλη του Δ. Συμβουλίου της 247 Περιφ. και οι σύνεδροι παρακολούθησαν το βράδυ θεατρική παράσταση.

 

Η τρίτη ημέρα ξεκίνησε με ανάγνωση ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων  και ο ορισμός της εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές.

Ακολούθησαν οι προτάσεις και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της 247 Περ. I.I.W. Ελλάδος για την χρονιά 2014-2015.

-Εθνική εκπρόσωπος: Σίσσυ Αυγερινού Λιούτα του ομίλου I.W. Πάτρας Ρίου 

-Αναπληρωματική Εθν. Εκπρόσωπος: Μελίνα Τρικαλιώτη του ομίλου I.W. Καβάλας

-Διοικητής: Φαίδρα Σπανού του ομίλου I.W. Ρόδου

-Αντιδιοικητής Α΄: Μαρία Ζαχαρακοπούλου  του ομίλου I.W. Βόλου

-Αντιδιοικητής Β΄: Ρόζμαρι Νικολακοπούλου του ομίλου I.W. Αθ. Βορρά

-Γραμματέας : Μαρία Νικολιδάκη του ομίλου I.W. Ρόδου

-Ταμίας: Μαρία Γαρδούνη του ομίλου I.W. Γλυφάδας

-Υπεύθυνη επέκτασης: Κική Δελή του ομίλου I.W. Αθ. Βορρά

-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Κίρκη Νικολοπούλου του ομίλου I.W. Κηφισιάς

-Εκδότρια: Ντίνα Ξενάκη του ομίλου I.W. Γλυφάδας 

 

Το μέλος του ομίλου μας Βιβή Γκουντή - Δουλγέρογλου ψηφίστηκε σαν μέλος της Επιτροπής Επέκτασης.

Τέλος σε ελεύθερη συζήτηση η Διοικητής Μάνια Φαλίδα ανακοίνωσε την λήξη των εργασιών του 28ου Πανελλήνιου Συνέδριου και η νέα Διοικητής Φαίδρα Σπανού ενημέρωσε για τον χρόνο και τον τόπο του επόμενου Συνεδρίου.

Οι στόχοι του Συνεδρίου για αλληλογνωριμία, προώθηση φιλίας και ενημέρωση, επιτεύχθησαν στο μεγαλύτερο βαθμό σύμφωνα με το σύνθημα του Διεθνούς I.W. για την χρονιά 2013-2014 «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα πραγματικότητα για τον εμπορικό κόσμο στην Covid εποχή: Ευελιξία και ανθεκτικότητα στις επικείμενες αλλαγές με διπλό στοίχημα την επιβίωση και την ανάπτυξη

Νέα πραγματικότητα για τον εμπορικό κόσμο στην Covid...

- Γ. Καρανίκας : Ο εμπορικός κόσμος δεν θέλει ακόμα ένα...

Κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την πρόληψη φαινομένων βίας και κακοποίησης και την αυστηρότερη τιμωρία τους

Κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την πρόληψη φαινομένων...

-Προβλέπεται αλλαγή Ποινικού Κώδικα, αναστολή...

Διαβάστε το υπόμνημα Λιγνάδη στην ανακρίτρια - Τι ισχυρίζεται για την παιδεραστία

Διαβάστε το υπόμνημα Λιγνάδη στην ανακρίτρια - Τι...

«Αθώος» δηλώνει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του...

«Κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα κακοποιημένο»: Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα

«Κανένα ζώο αδέσποτο, κανένα κακοποιημένο»: Τι...

Η Ελλάδα αποκτά Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς καθώς...

Υπ.ΑΑΤ: Τηλεδιάσκεψη με τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες για τον αγροδιατροφικό τομέα

Υπ.ΑΑΤ: Τηλεδιάσκεψη με τους Θεματικούς...

Προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με του αρμόδιους...

Εικόνες θλίψης - 30 φλαμίγκο δηλητηριασμένα από κυνηγετικά σκάγια  - Πως ο μόλυβδος σκοτώνει τα πανέμορφα πτηνά

Εικόνες θλίψης - 30 φλαμίγκο δηλητηριασμένα από...

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά φοινικοπτέρων...

Κοζάνη: Διαρρήκτες... μερακλήδες μπήκαν σε σπίτι, έκλεψαν, ήπιαν ένα «12αρι» ουίσκι και κοιμήθηκαν εκεί

Κοζάνη: Διαρρήκτες... μερακλήδες μπήκαν σε σπίτι,...

Ο άνδρας ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο...

Καταπέλτης το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Εγκληματική ροπή επί πολλά έτη»

Καταπέλτης το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη...

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πράξεων που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει να κλείσει τα δημοτικά σχολεία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα κλείσουν με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση του...

Ανοικτά τα κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου αν το επιθυμούν. Ανοικτά την Κυριακή 15/11 τα σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία.Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 06.00 τίθεται σε εφαρμογή...

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Πουλόπουλος έφυγε από την ζωή στα 79 του χρόνια μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο μεγάλος ερμηνευτής με την γλυκιά φωνή και τα...

Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργος στην τηλεδιάσκεψηΗ πολιτεία θα μεριμνήσει για τη δωρεάν χορήγηση του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε όλους τους Έλληνες πολίτες, όταν θα είναι διαθέσιμο, ενώ παράλληλα θα...