Εκλογή νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Γεωπόνων Ημαθίας - Πρόεδρος ο Γιάννης Βαΐδης

Εκλογή νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Γεωπόνων Ημαθίας - Πρόεδρος ο Γιάννης Βαΐδης

Μετά την διαδικασία αρχαιρεσιών του Συλλόγου Γεωπόνων Ημαθίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) έχει ως εξής:

● Πρόεδρος: Γιάννης Βαΐδης

● Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χατζηευφραιμίδης

● Γενικός Γραμματέας: Κώστας Δάρλας

● Ταμίας: Χριστίνα Παναγιώτου

● Μέλος: Θοδωρής Ζιάννης

● Μέλος: Ασπασία Τσιρίδου

● Μέλος: Αντώνης Θεοχαρόπουλος

Βασικές προτεραιότητες του νεοεκλεγμένου ΔΣ είναι η εξωστρέφεια του Συλλόγου, η συμμετοχή του στις αποφάσεις και στα δρώμενα του Νομού Ημαθίας, η σύνδεση των ανέργων συναδέλφων με την αγορά εργασίας και η ανάδειξη/επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Το νέο ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την απερχόμενη και επί πολλά χρόνια πρόεδρο του συλλόγου, Καλλιόπη Παπαοικονόμου, για την πολύτιμη συνεισφορά της σε αυτόν.

Το “Who is Who” του ΔΣ:

Γιάννης Βαΐδης: Ο 43χρονος νεοεκλεγείς πρόεδρος, είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συνιδρυτής (2007) και συνιδιοκτήτης της εταιρίας γεωργικών συμβούλων «ΑΓΡΟΛΥΣΙΣ». Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Γιάννης Χατζηευφραιμίδης: Εκλέχτηκε στη θέση του Αντιπροέδρου. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος MSc με εξειδίκευση στην Βιολογική Γεωργία και εργάζεται ως σύμβουλος ανάπτυξης στην εταιρεία Agro Q. Ακόμη μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Κώστας Δάρλας: Εργάζεται ως Γεωπόνος ΟΤΑ Ν. Ημαθίας. Διετέλεσε στέλεχος της Αναπτυξιακής Ημαθίας, επιστημονικά υπεύθυνος καταστήματος γεωργικών φαρμάκων και διαπιστευμένος μελετητής του ΓΕΩΤΕΕ.

Χριστίνα Παναγιώτου: Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε σε διάφορους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Από το 2002 και μετά εργάζεται στον ΕΛΓΑ Βέροιας. Είναι ταμίας του συλλόγου Γεωπόνων Ημαθίας από το 2003.

Θοδωρής Ζιάννης: Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1999 μέχρι σήμερα διατηρεί γραφείο γεωργικών μελετών. Παράλληλα από το 2001, είναι μόνιμος συνεργάτης στην εταιρεία συμβούλων AGROQ.

Ασπασία Τσιρίδου: Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε διάφορους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, με τα περισσότερα χρόνια να έχει εργαστεί στον ΕΛΓΑ Βέροιας. Μιλάει άριστα Αγγλικά.

Αντώνης Θεοχαρόπουλος: Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αειφορική Διαχείριση Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων. Είναι ιδιοκτήτης του Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ. Θεοχαρόπουλος, με έδρα την Βέροια και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και ως Γεωργικός Σύμβουλος. Μιλάει Αγγλικά και Βουλγάρικα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ...

Ανακοινώνεται από το υποκατάστημα ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, τα ...

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ

Αλλαγές στο ΔΣ του ΕΛΓΑ

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και...

Ανακοινώθηκαν τα πορίσματα για χαλάζι στο Νησί

Ανακοινώθηκαν τα πορίσματα για χαλάζι στο Νησί

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε στις 26 Μαρτίου 2024,...

Νέα πορίσματα εκτίμησης ζημιών από ΕΛ.Γ.Α. για χαλάζι σε Καμποχώρι και Σταυρό

Νέα πορίσματα εκτίμησης ζημιών από ΕΛ.Γ.Α. για χαλάζι...

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε σήμερα, 22 Μαρτίου...

Πορίσματα  ΕΛ.Γ.Α.  από το χαλάζι σε Μακροχώρι

Πορίσματα ΕΛ.Γ.Α. από το χαλάζι σε Μακροχώρι

Ανακοινώνεται ότι το υποκατάστημα ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ,...

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΛ.Γ.Α.  για  ΔΙΑΒΑΤΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΛ.Γ.Α. για ΔΙΑΒΑΤΟ

Ανακοινώνεται ότι το υποκατάστημα ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ,...

Εκτιμήσεις ζημιών από βροχόπτωση του ΕΛΓΑ σε Αρκοχώρι και Στενήμαχο

Εκτιμήσεις ζημιών από βροχόπτωση του ΕΛΓΑ σε Αρκοχώρι...

Αναγγελία κοινοποίησης πίνακα εκτιμήσεων ζημιών...

ΕΛΓΑ Ημαθίας: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από χαλάζι σε καλλιέργειες της Πρασινάδας

ΕΛΓΑ Ημαθίας: Πορίσματα εκτίμησης ζημιών από χαλάζι σε...

Ανακοινώνεται ότι ο ΕΛ.Γ.Α. απέστειλε την Παρασκευή 15 ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Τι λένε στο «Λαό», Αποστόλου, Γιαννακάκης, ΑποστολίδηςΜία από τις παράπλευρες επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, που αφορά την αγροτική παραγωγή, μεταποίηση και τις εξαγωγές κομπόστας, ροδακίνων και...

Άγνωστος προσποιούμενος υπάλληλο του ΟΠΕΚΕΠΕ (αγροτικές ενισχύσεις), τηλεφώνησε σε γεωργική παραγωγό στην Ημαθία, με το πρόσχημα ότι δήθεν δικαιούται χρήματα και στη συνέχεια απέσπασε τα τραπεζικά της...

Σε σημερινή σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ αποφασίστηκε ο τρόπος καταβολής των προκαταβολών των αποζημιώσεων για τους ανοιξιάτικους παγετούς, που αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με...

Aποζημιώσεις ύψους 34.856.466 ευρώ, καταβάλλονται σήμερα Παρασκευή στους αγρότες  για καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.Πρόκειται για ζημιές που αφορούν το έτος 2019 και θα δοθούν σε 15.778 δικαιούχους,...