Νοσταλγία 2022. Δυο παιχνίδια Δύο ματς την Τετάρτη για το τουρνουά

Νοσταλγία 2022. Δυο παιχνίδια Δύο ματς την Τετάρτη για το τουρνουά

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση του τουρνουά με δύο αναμετρήσεις που έλαβαν χώρα στο ανοιχτό γήπεδο " ΑΡΗΣ Γεωργιάδης"  στην Ελιά.

Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι Oklaχωμα επιβλήθηκαν των Φουφουτος All Stars με σκορ 67-43 , ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ έκαμψαν και το εμπόδιο των Basket Gurus με σκορ 71-48 . 

 Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Μπεκιαριδη δεδομένων και των απουσιών των αντιπάλων , ήταν ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα . Πυραυλοκινητος ο Παπανικολάου, που σε συνάρτηση με τον διοσκουρο Μπερσο έτρεξαν , σκόραραν και οργάνωσαν την ομάδα , σταθερή αξία ο Τσιριμπακας στο ζωγραφιστο και πρόσφερε εύκολους πόντους ο Κωτιαδης .

Πολλές απουσίες για την ομάδα του Μωυσιάδη που είχε όμως και 2 σούπερ σταρς για να τους ενισχύσουν . Βιονικη σκόρερ η Αμρακιδου απέδειξε γιατί μεσουρανει τόσα χρόνια στα γυναικεία πρωταθλήματα , αεικίνητος ο Μελανίδης που σκόραρε από μέση απόσταση , αέρινος για ένα ακόμα παιχνίδι ο Λαζάρου και αλάνθαστος από τα 6, 75 ο Σαραφης . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 8, Παπανικολάου 20(1), Μπεκιαριδης 4, Τσιριμπακας 7, Μπιτερνας 3, Τσαλιγοπούλος Χ 4, Μπερσος 15(1), Τούφας 6. 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 12(2), Γαλανουδης 3, Λαζάρου 8, Αμρακιδου 12, Μελανίδης 8. 

Μια ομάδα να την πιεις στο ποτήρι ήταν η αρμάδα του Κονδωνη , που συνέχισε αήττητη την πορεία της στο φετινό τουρνουά και δήλωσε βροντερό παρών για τον τελικό ! Όπως φάνηκε ήρθε νωρίτερα στην πόλη της Βέροιας ο τεράστιος σκόρερ Ινγκραμ Anestis Mouratidis ο οποίος σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο από μακρινή και μέση απόσταση .

Ρεκόρ τριπόντων για το φέτεινο τουρνουά από τον Μπουζικα ο οποίος με 5 τρίποντα σε 6 προσπάθειες έδειξε ότι βρίσκεται σε δαιμονιωδη φόρμα ! Μαέστρος για ένα ακομα παιχνίδι ο Χορμοβας με ένα φανταστικό buzzer beater τρίποντο στο τέλος του ημιχρόνου από το κέντρο του γηπέδου . Τέλος οι Χατζηπαυλιδης και Μπάμπαλης έκαναν πάρτυ μέσα στην ρακέτα και δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους ψηλούς . 

Ένα ακόμα παιχνίδι με γέλιο χαρά και συγκινήσεις για τους Basket Globetrotters του Κυβεντίδη που κατάφεραν να μην σπάσουν το σερί ηττών τους για ένα ακόμα παιχνίδι . Οι Χωματας και Ουζουνης έτρεξαν και σκόραραν από μέση απόσταση , ο Τζινας κυριάρχησε στην ρακέτα και το θωρηκτό Τζουρτζιας πάλεψε με τα θηρία αλλά δεν τα κατάφεραν .

Ειδικά μετά το τέλος του τρίτου δεκαλεπτου η μυρωδιά της πίτσας από τον πάγκο της ομάδας έκανε τους παίχτες να ζητάνε όλοι αλλαγή ... 

ΘΎΕΛΛΑ: Μπουζίκας 17(5), Χορμόβας 13(1), Χατζηπαυλίδης 13, Μουρατίδης 11(3), Μπάμπαλης 9, Αλεξόπουλος 5, Μπαλτζής 3, Κονδωνής

BASKET GURUS: Χωματάς 11, Ουζούνης 10, Τσιγαρας 9, Τζίνας 8, Τζιούρτζιας 4, Κυβεντίδης 2, Σαλαμάνης 2, Χατζηπάντος 2, Αλεξίου, Δέλλιος, Φενερίδης.

Σαββατοκύριακο με πλούσιο μπασκετικό μενού για τους απανταχού
Νοσταλγούς φίλαθλους

. Ελέω καιρού για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή , όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας .
Ξεκιναμε το Σάββατο με την αρμάδα του Antonios Kondonis την Θύελλα πηγαίνοντας ολοταχώς για την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια , να υποδέχεται τους ασυμβίβαστους , ανεπανάληπτους , εραστές της μπύρας και όχι μόνο , Αχθος Αρουρης με τον αρχηγό Giannis Douzos σε δαιμονιωδη αλκοολούχο φόρμα ! Θύελλα vs Αχθος Αρουρης στις 18:30
Στο βραδινό παιχνίδι έχουμε τα κακα παιδιά του Vasilis Polimeris που έχουν πάρει όρκο νίκης απέναντι στους αντιπάλους ( θα παίξει στοίχημα πίτσες μάλλον ) , οι οποιοι έρχονται από την πρωτεύουσα της Κούβας στο υπερπολυτελές καταμαράν του αρχηγού και λογιστή του κράτους κυρίου Καρανάσιος Κωστής !
Morfes Boys23 vs Havana στις 20:00!!
Συνεχίζουμε την Κυριακή με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στους τρομακτικούς All Stars Φουφουτος του Κώστας Μωυσιάδης να αντιμετωπίζουν τους Harlem Basket Gurus του ακούραστου Γεώργιος Κυβεντίδης . Θα καταφέρουν οι πρώτοι να σπάσουν το σερί των δεύτερων και να κάνουν την δεύτερη τους νίκη στο τουρνουά ?? Απαντήσεις στις 18:00 !!
Στο βραδινό παιχνίδι οι Daltons του Αθηνόδωρος Καραθανάσης θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την σύλληψη και να ξεφύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα , κάτι το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο όμως απέναντι στο φετινό φαβορί και αήττητους Texas Winners ! του Tolis Bizetas , που ακούγεται ότι έταξε πρώτο τραπέζι πίστα ως πριμ για την κατάκτηση του τουρνουά !! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:00
Οι ώρες των αγώνων άλλαξαν εν μέρει λόγω της διαθεσιμότητας του γηπέδου και των υπαλλήλων του, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτε ούτε στο παραμικρό δευτερόλεπτο , ευχαριστούμε για την κατανόηση , κοινώς μην με παίρνετε τηλέφωνο για αλλαγή δεν γίνεται .
Ευχαριστώ τα μαλα !



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας… και τώρα play off!

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας…...

Μία από τις πιο βαριές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...