Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη - Από 20 έως 29 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη - Από 20 έως 29 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση με τίτλο: «Για τις αλησμόνητες πατρίδες…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας.

 

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα τελέσει Εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους Αναγνώστες και τους Ιερόπαιδες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Τῆς φιλοξενίας μή ἐπιλανθάνεσθε» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των εν Σκήτη Βεροίας Αγίων, ενώ στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα για τα 200 χρόνια από την καταστροφή της Ιεράς Μονής με τίτλο: «Μετά την καταστροφή».

 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων και είναι αφιερωμένη στον Όσιο Γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη.

 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, με την ευκαιρία της συνάξεως των αποφοίτων της Αθωνιάδος Σχολής, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου στο Πλατύ θα παραστεί στην εκδήλωση με τίτλο: «Εις μνήμην των Φαρασιωτών προσφύγων» και στα αποκαλυπτήρια μνημείου τιμής για τους ιδρυτές του χωριού από τον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός».

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 12:30 το μεσημέρι θα παραστεί στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Ηρωΐδων Αγίων Γυναικών της Αράπιτσας στο Χώρο Θυσίας «Στουμπάνους» Ναούσης.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. και στις 6:00 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια θα παρακολουθήσει τη συνέχεια των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας, θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη μουσική παράσταση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη για τα 100 χρόνια του Μικρασιατικού Ελληνισμού με τίτλο: «Μνήμη μας…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει τη λήξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Ιερά Λιτανεία και στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο «Βήμα» του Αποστόλου Παύλου Βεροίας, όπου και θα κηρύξει την λήξη των ΚΗ΄ Παυλείων.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίντεο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για την 50η Επέτειο από την ίδρυσή της, στο μακρινό... 1976!

Βίντεο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας για την 50η...

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με τις δραστηριότητες των...

Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων: «Οι επτά λόγοι της Υπεραγίας Θεοτόκου» (Βίντεο)

Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων: «Οι επτά λόγοι της...

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος...

Συλλυπητήρια επιστολή του  Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» για την πρεσβυτέρα Παρθένα Αβραμίδου-Χαραλαμπίδου

Συλλυπητήρια επιστολή του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος...

Επίσκεψη από ”Τα Παιδιά της Άνοιξης” στη Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Επίσκεψη από ”Τα Παιδιά της Άνοιξης” στη Δ.Ε.Ε.Π....

Από την Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας  Εκλογική...

Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων της Τροχαίας στην Κεντ. Μακεδονία - 31.372 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα!

Προβληματίζουν τα αποτελέσματα των ελέγχων της...

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται...

Τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριματων στο κέντρο της Αλεξάνδρειας

Τοποθετήθηκαν παγκάκια και κάδοι απορριματων στο...

Ολοκληρώνονται σταδιακά, έργα από τα 16 της πράξης που...

Αφαίρεσαν αντλία νερού με πετρέλαιο 100 λίτρων! Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών

Αφαίρεσαν αντλία νερού με πετρέλαιο 100 λίτρων!...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε...

15Αύγουστος στην Παναγία Σουμελά - Το πρόγραμμα της 1060ης Πανήγυρης

15Αύγουστος στην Παναγία Σουμελά - Το πρόγραμμα της...

Η Πανελλήνια και Πανορθόδοξη γιορτή της Κοιμήσεως της...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Παντρεύεστε;

02 Αυγ 19:55

Σας ενημερώνουμε πως η γραμματεία της καθημερινής εφημερίδας "ΛΑΟΣ" δε θα λειτουργεί το διάστημα 7 - 21 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας. ( απαιτείται από...

Ο έξυπνος συναγερμός TsiF-1000, διαθέτει διαφορετικές επιλογές οπλισμού αλλά και αφοπλισμού επιπέδων και ορόφων, δωματίων ή διαφορετικών χώρων πάντα ξεχωριστά.Υβριδικός συναγερμός με 13 ενσύρματες και 32...

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών η εκπαιδευτικός Κυρατσώ Σωτ. Πανταζή, προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις...

Του ΜάκηΔημητράκη@@ads-307@@Στα 1914, δύο μόλις χρόνια μετά την απελευθέρωση της Βέροιας από τους Τούρκους, «άνοιξε» στην πόλη μας το εξοχικό κέντρο - ταβέρνα «ΑΛΣΟΣ» που αργότερα έγινε γνωστό με την ονομασία...