Τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά Νοσταλγία 2022

Τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά Νοσταλγία 2022

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο λατρείας για την πορτοκαλί "θεά" πέρασε με τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας , πλησιάζοντας στο τέλος σιγά σιγά του τουρνουά.

Το Σάββατο στο απογευματινό παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ επικράτησαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 30-56 , ενώ αντίστοιχα στο βραδινο παιχνίδι οι Havana βγήκαν νικητές στο ντέρμπι με τους Morfes Boys23 με σκορ 38-45 . 

Την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ έκαμψαν την αντίσταση των Basket Gurus με σκορ 39-35 , ενώ στο βραδινό ντέρμπι οι πρωτοπόροι Texas Losers επικράτησαν με βραχεία κεφαλή των Daltons με σκορ 57-61 . 

Σάββατο 18 Ιουνίου συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία του τραίνου του Κονδωνη, που έφτασε την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνιδια και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα ! Ένας Μουρατίδης σε δαιμονιωδη φόρμα σκόραρε έξω από την γραμμή των 6, 75, ο Μπαλτζης τσάρος των αιθέρων σκόραρε στο ζωγραφιστο , ο Μπουζικας σταθερή αξία , ο Χορμοβας πυραυλοκινητος, και ο Αλεξόπουλος δεν είχε αντίπαλο . 

Δυναμικό για ένα ακόμα παιχνίδι το σύνολο του Κατροτζανακη, με τον αρχηγό να παλεύει στην ρακέτα , ο Λιακόπουλος κέρδισε μάχες και εύκολους πόντους , ο Τσιβελιδης βομβάρδισε από μακριά και ο Λιοτακης Κέρβερος στην άμυνα , δεν κατάφεραν όμως πολλά πραγματα . 

ΆΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιοτάκης 4, Κατροτζανάκης 4, Κιορπες 1, Λαμπράκης 2, Σουμελίδης 2, Τσιβελίδης 10(1), Λιακόπουλος 7

ΘΥΕΛΛΑ : Μπουζίκας 9(1), Μουμτζίδης 5(1), Χορμόβας 8, Χατζηπαυλίδης 4, Μουρατίδης 6(2), Μπάμπαλης 2, Αλεξόπουλος 8, Μπαλτζής 14, Κονδωνής, Ζαλώνης

Επικράτηση των ασταματητων Κουβανών , απόντος του αρχηγου Καρανάσιου καταφέρνοντας να κερδίσουν με νύχια και με δόντια στο ντέρμπι . Ο Τζιμος έβαλε χειροπέδες στα αντίπαλα ατού και σκόραρε κατά ριπάς , ο Ζηνδρος όσο εξαίρετος ηθοποιός άλλο τόσο εξαιρετικά σκόραρε υπό πίεση , ο Αργυροπουλος καταλυτικός από τα 6,75 και ο Γκιλιοπουλος κέρδισε τις μάχες στην ρακετα με τον διοσκουρο Σιδηρόπουλο να μοιράζει τάπες . 

Δεν τα κατάφερε το σύνολο του Πολυμερή , παρόλο που ο αρχηγός ήταν πρωτος σκόρερ της ομάδας , με 2 τριποντες βόμβες ενάμιση λεπτό πριν το τέλος έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και επήλθε η ήττα . Βιονικος ο Γώγος , πυροβολούσε από το τρίποντο ο Τριγωνης και ο Ευθυμιάδης αλλά δεν τα κατάφεραν .

HAVANA: Ζήνδρος 7(1), Γκιλιόπουλος 9(1), Τζίμος 14(1), Κυριακίδης 2, Παπαοικονόμου 3(1), Αργυρόπουλος 6(2), Μόσχου 4, Τσιάρας, Σιδηρόπουλος.

MORFES BOYS23: Τζανέτος 3(1), Τριγώνης 7(2), Γώγος 8, Ευθυμιάδης 10(2), Πολυμέρης 10(1), Μαυρόπουλος.

Κυριακή 19 Ιουνίου οι Φουφουτος του Μωυσιάδη πήραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα , καθως έκαμψαν την αντίσταση των αντίπαλων με την ψυχή στο στόμα ! Αιχμή του δόρατος ο Βυζας , o Σαράφης σε ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε από μέση απόσταση , καταλυτικός ο Αμοιριδης , και δαιμόνιος ο Κοτζάμπασης κυνηγούσε κάθε κατοχή . 

Ένα ακόμα ονειρικό παιχνίδι από τους υπέροχους του Κυβεντίδη που λίγο έλειψε να σπάσουν το σερί τους και να κάνουν την πρώτη τους νίκη . Μαέστρος ο Ουζουνης στο σκοράρισμα , ασταμάτητος ο Τζουρτζιας κέρδισε μάχες και φάουλ στο ζωγραφιστο , βράχοι στην άμυνα Τζινας και Σαλαμανης και αέρινος ο Αλεξίου . 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 11 (1), Αμοιρίδης 7, Βύζας 12, Κοτζάμπασης 3, Λαζάρου 2, Μωυσιάδης 4. 

BASKET GURUS: Αλεξίου 2, Ουζουνης 14(1), Τζουρτζιας 9, Κισιωτης 5(1), Σαλαμανης 2, Τσιγάρας 3, Κυβεντίδης, Φενεριδης , Τζινας .

Ακόμα μια νίκη για το φέτεινο φαβορί του τουρνουά , τους Τεξανους του Μπιζετα που συνεχίζουν ακάθεκτοι για το τρόπαιο . Διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε Κανελλιδη και Κωστογλιδη που πέτυχαν από 3 ο καθένας , ασταμάτητος ο Τσίπης στην ρακέτα και κρίσιμα καλάθια από τον Χατζής και τον απανταχού πάρων και τα καλάθια γεμίζων Μανουρά . 

Το καλύτερο φέτεινο παιχνίδι από τους παίκτες του Καραθανάση , που τους πλήγωσε η κούραση και η αστοχία στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο . Εκτελεστής από την γραμμή του τριποντου ο Κλωναρας , καλαθομηχανη ο Παπαδόπουλος , το καλύτερο του παιχνίδι στο τουρνουά ο Ποταμοπουλος και δίδυμοι πύργοι Καραγιαννόπουλος και Μπογδαμπειδης , πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος . 

DALTONS:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14(2),ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 10,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 9,ΜΠΟΓΔΑΜΠΕΙΔΗΣ 8,ΚΛΩΝΑΡΑΣ 12(3),ΜΟΡΦΗΣ 4(1),ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

TEXAS LOSERS:ΤΣΙΠΗΣ 15(1),ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 11(3),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6(1),ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 14(3),ΧΑΤΖΗΣ 4,ΜΑΝΟΥΡΑΣ 7(1),ΜΑΡΤΟΣ,ΠΥΡΚΑΣ,ΜΠΙΖΕΤΑΣ.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αυτοκτόνησε» ο Φίλιππος στη Γέφυρα - Σε τρίτο αγώνα η πρόκριση στον τελικό!

«Αυτοκτόνησε» ο Φίλιππος στη Γέφυρα - Σε τρίτο αγώνα η...

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ξανά ο Φίλιππος Βέροιας και...

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος Βέροιας!

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος...

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ του Φιλίππου και...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...