«Μπράβο στους εθελοντές αιμοδότες» για τη μεγάλη συμμετοχή, στη μνήμη των 21 μαθητών του Μακροχωρίου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ

«Μπράβο στους εθελοντές αιμοδότες» για τη μεγάλη συμμετοχή, στη μνήμη των 21 μαθητών του Μακροχωρίου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ

Από τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Νικομήδειας «Η Αγάπη», γνωστοποιούνται τα εξής:

«Μπράβο στους εθελοντές αιμοδότες που κατέκλυσαν το χώρο του Ψηφιδωτού, και έδωσαν το πολύτιμο αίμα και κάμποσο από το χρόνο τους, λόγω μεγάλης προσέλευσης υπήρχε καθυστέρηση, που έχουν προς τους άγνωστους πάσχοντες συνανθρώπους.

Ο ΣΕΑ Νικομήδειας με σεβασμό στον αιμοδότη, το «Ψηφιδωτό» με στόχο να τιμήσει τους 21 μαθητές των Τεμπών του 2003, το Όραμα Ελπίδας με σκοπό την εξεύρεση μυελού των οστών. Όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Πάνω από 80 άνθρωποι προσήλθαν, οι 42 από αυτούς αιμοδότησαν μέσα σε 4,5 ώρες και οι υπόλοιποι θα μεταβούν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Ζητάμε συγγνώμη από αυτούς που τους προτρέψαμε να πάνε στο Νοσοκομείο, λόγω έλλειψης χρόνου και γιατί θέλουμε σε έλη τη διάρκεια του χρόνου να υπάρχουν αίματα. Το προσωπικό του Νοσοκομείου συνεργάστηκε άψογα με τους αιμοδότες.


Τη συνεργασία αυτή επισκέφτηκαν και επιβράβευσαν ο Υπουργόςς οικονομικών Βεσυρόπουλος Απόστολος, ο Αντιπερφερειάρχης Καλαϊτζίδης Κων/νος, ο Δήμαρχος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Μπαρτζώκας Αναστάσιος, οι Αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Τσαχουρίδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη πάτερ Μουρατίδης Λάζαρος, τους ευχαριστούμε για τις ευχές για συνέχιση του αγώνα μας. Ευχαριστούμε Το Ψηφιδωτό για τη φιλοξενία στο χώρο τους, άψογοι οικοδεσπότες μας χάρισαν και δώρα έναν εκτυπωτή και μια πτυσσόμενη τέντα για τις εκδηλώσεις μας. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές που την Κυριακή 19 Μαρτίου έδωσαν ισχυρό μήνυμα αιμοδοσίας. Η μέρα θα καθιερωθεί ως την αρχή του εθελοντικού κινήματος στο Μακροχώρι. Δίνουμε αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη.

Με εκτίμηση η πρόεδρος

Ευτυχία Καδόγλου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα