Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενθουσιάστηκαν από μικρούς και μεγάλους χορωδούς Μπατσαρά και Καλαϊτζίδης

Δίπλα-δίπλα παρακολούθησαν τη συναυλία του μουσικού σωματείου Ωδείο Νάουσας Γεωργία Μπατσαρά και Κώστας Καλαϊτζίδης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μάλιστα έδειχναν κι οι δυο ενθουσιασμένοι από τα όσα έβλεπαν και άκουγαν στη διάρκεια της βραδιάς, ειδικά όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι 28 λιλιπούτειοι χορωδοί (από 2 ως 8 ετών!) της παιδικής χορωδίας, που ξεσήκωσαν τους πάντες με το σκέρτσο και τις φωνούλες τους.

Γεωργία και Κώστας συνεχάρησαν φεύγοντας τον πρόεδρο του μουσικού σωματείου Ζαφείρη Μαγγανάρη για τη δουλειά σε βάθος που γίνεται.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ζημιές σε καλλιέργειες της Ημαθίας, από το χαλάζι της Πέμπτης

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το μεσημέρι της Πέμπτης περιοχές της Ημαθίας, προκαλώντας ανησυχία στους αγρότες, αφού προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]