«Η αγάπη για τον τόπο μας, είναι η δύναμή μου!

«Η αγάπη για τον τόπο μας, είναι η δύναμή μου!

Φίλες και φίλοι μου,

Επισκέφτηκα την Ημαθία από άκρη σ’ άκρη βλέποντας ξανά παλιούς φίλους, αποκτώντας νέους και συζήτησα με όλους σας για τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά. Θεωρώ καθήκον μου, να μεταφέρω τις σκέψεις μας, τις επιθυμίες μας, να γίνω ο συνδετικός κρίκος με τον Περιφερειάρχη μας και τον Αντιπεριφερειάρχη μας ώστε και στην επόμενη περίοδο,να βοηθήσω με καθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν και να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας, να δοθεί μια νέα προοπτική στο τόπο μας.

Κατά την διάρκεια της εκπόνησης του «Σχεδίου Στρατηγικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας» άλλωστε είχα την ευκαιρία να έχω πλήρη εικόνα των προβλημάτων αλλά κυρίως των δυνατοτήτων που μας δίνονται.

Κατά τις προηγούμενες θητείες του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη μας Κωσταντίνου Καλαϊτζίδη έγιναν πολλά έργα μικρά και μεγάλα που όλα συνέβαλαν στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Την ερχόμενη θητεία ο συνδυασμός «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα έχει ήδη σχεδιάσει έργα που αφορούν τις υποδομές, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την κατάρτιση ανέργων, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, την υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος και την αρωγή στους αγρότες της Ημαθίας και όλα αυτά σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, με δυναμική και νέες ιδέες.

Αυτή τη δύναμη θα μου δώσει η ψήφος σας, ώστε εργαστώ με προσήλωση στην εκτέλεση του σχεδίου ανάπτυξης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο τόπο μας και οι ανθρώποι του ήταν άλλωστε επιλογή μας, του Σταύρου και δική μου. Η Νάουσα η Ημαθίας είναι το παρόν και το μέλλον, το δικο μας και κυριως των τα παιδιών μας.

Η ικανότητά μου να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και η αμεσότητα των καθημερινών μου επαφών αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη του καλού όλους μας.

Σας καλώ να μου δώσετε με την ψήφο σας την δύναμη να συνεισφέρω στο όραμα του Απόστολου Τζιτζικώστα!

Μαζί μπορούμε!»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

Με την συμμετοχή της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης...

Στο 9ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων – με τίτλο...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην περιοχή της Πιερίων Βέροιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην περιοχή της...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ...

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις γιορτές

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενίσχυση του Κοινωνικού...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής...

Πώς είναι η ζωή

Πώς είναι η ζωή

Τον περπάτησα,τον δρόμο μου, μέχρι εδώ.Και ίσως,να έχω...

Ποια είναι η ανώτερη ποιότητα ζωής;

Ποια είναι η ανώτερη ποιότητα ζωής;

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ. ΧαλκιάΕυτυχώς, φίλοι...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!

του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ...

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ, ΦΕΡΗΣ, ΒΕΡΗΣ-ΦΕΡΩΝ, ΒΕΡΩΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ ΟΛΓΑΝΟΣ, ΑΡΑΠΙΤΣΑ (Μέρος 2)

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΙ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ, ΦΕΡΗΣ,...

Φωτό: Η μεγαλόπρεπη πέτρινη γέφυρα του Σταυρού ή του...

Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection” διοργάνωσε  στις Σέρρες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection” διοργάνωσε ...

            Το τελικό συνέδριο του έργου “Flood Protection”...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...