Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Τα τοπικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Δοβρά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Επισκέψεις που δεν είχαν τον «διαδικαστικό» προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και ουσιαστικές, καθώς οι κάτοικοι βλέπουν την υποψηφιότητα του κ. Καραπαναγιωτίδη σαν συνέχεια μια δημιουργικής περιόδου που ξεκίνησε από τη θητεία τους ως Νομάρχης και συνεχίστηκε ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

 

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τον Αγ. Γεώργιο και την Αγ. Μαρίνα αφού νωρίτερα είχε ειδική συνεργασία με τους προέδρους των ΤΣ κ.κ. Ιωάννα Λιάτσου και Μάκη Σούλα, αντίστοιχα.

Στον Αγ. Γεώργιο κατά την επίσκεψη ήταν παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά και νυν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Τσιούντας, ο οποίος εξήρε το επίπεδο της συνεργασίας και το έργο που έγινε στον Δήμο κατά την περίοδο που ο κ. Καραπαναγιωτίδης ήταν Νομάρχης. Ένας έργο το οποίο άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάζονται στην έδρα του πρώην Δήμου Δοβρά και συνομίλησε με κατοίκους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της ανυπαρξίας αποχετευτικού δικτύου, αλλά και στη γενική αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Καραπαναγιωτίδης κατά την επίσκεψή του στην Πατρίδα και τον Τρίλοφο, όπου τονίστηκε η ανάγκη της δημιουργίας ταμιευτήρα νερού για χρήσης άρδευσης. Ένα έργο το οποίο αν και ξεκίνησε, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.

 

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκεί επίσκεψή του.

Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την στήριξη που ανάγκη από τα θεσμικά όργανα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την περίοδο υπάρχει μια γενική αναστάτωση λόγω του τρόπου εξέλιξης και ολοκλήρωσης του έργο αποχέτευσης. Όπως ανέφεραν, προκλήθηκαν ζημιές στα άλλα δίκτυα,  οι δρόμοι γέμισαν λακκούβες, έκλεισαν προσβάσεις σε σπίτια και αυλές και το Μακροχώρι γέμισε σκόνη.

Όπως υπογραμμίστηκε κατά τις συνομιλίες με τους κατοίκους, όπου ολοκληρώνεται το έργο πρέπει να γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος και των λοιπών περιφερειακών ζητημάτων.

Ταυτόχρονα οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν κατέβαλε ακόμη ούτε μέρος των αποζημιώσεων που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει τόσο προς των φορέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, όσο και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συζήτηση και ενημέρωση υπήρξε μετά από έκφραση αγωνίας για το μέλλον των εξαγωγών μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχουν οι εξελίξεις αυτές στην οικονομική συμπεριφορά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε τεράστιο διεθνή οικονομικό παράγοντα.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης, έδειξε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων και εξεύρεση αναπτυξιακών λύσεων.

 

Όπως τόνισε «με Δήμαρχο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το Μακροχώρι θα έχει αυτό που δικαιούται και αυτό που αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Έφυγε» ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Θανάσης Γεωργιάδης

«Έφυγε» ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Θανάσης Γεωργιάδης

Πριν λίγες ημέρες, φίλοι αναγνώστες, «έφυγε» από κοντά...

Αρνητικά όλα τα τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας

Αρνητικά όλα τα τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών στο...

Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ με έδρα τη Βέροια,...

Στην τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας: Κορωνοϊός, αναμόρφωση προϋπολογισμού, υδροηλεκτρικά έργα, «Βέρμιον», 3-5 Πηγάδια, Αιολικό πάρκο, καταφύγιο αδέσποτων και αναβάθμιση βιολογικού

Στην τηλεσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας:...

Το θέμα του κορωνοϊού βρέθηκε, όπως αναμενόταν, στο...

Σύσκεψη χθες στο Δημαρχείο Βέροιας για την πανδημία Εκτελεστικό σχέδιο με στοχευμένους ελέγχους σε εστίες υψηλής επικινδυνότητας για τον περιορισμό των κρουσμάτων σε τοπικό επίπεδο

Σύσκεψη χθες στο Δημαρχείο Βέροιας για την πανδημία...

Σύσκεψη με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των οργάνων...

 Αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Βέροιας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ Βέροιας λόγω...

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων και ρυθμίσεων...

 682 κορονο-πρόστιμα στην Ημαθία τον Νοέμβριο!

682 κορονο-πρόστιμα στην Ημαθία τον Νοέμβριο!

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών για την ...

Παρά την καραντίνα... 596 παραβάσεις βεβαιώθηκαν από την Τροχαία στην Κεντρ. Μακεδονία

Παρά την καραντίνα... 596 παραβάσεις βεβαιώθηκαν από την...

Ελέγχθηκαν 2.689 οχήματα και βεβαιώθηκαν 596...

Ενισχύονται με σύγχρονα μηχανήματα τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ενισχύονται με σύγχρονα μηχανήματα τα νοσοκομεία...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει τις δομές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει τις δομές υγείας της Ημαθίας και εξοπλίζει τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας με σύγχρονα μηχανήματα.Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει με ...

Κτυπημένος από τον κορωνοϊό που προστέθηκε στα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, έφυγε ο Γαστρεντερολόγος Θανάσης Γεωργιάδης, αφήνοντας έντονα αισθήματα θλίψης στην Ιατρική...

Οι μέρες της πανδημίας έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας και οι συνθήκες απαιτούν εγρήγορση για την αντιμετώπιση θεμάτων που εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία.@@ads-307@@ Μεταξύ άλλων είναι...

Φωτο: Το Γυμνάσιο Αρρένων Βέροιας και σε ένθετο οι δημοτικιστές παιδαγωγοί Μανόλης Τριανταφυλλίδης, Αλέξανδρος Δελμούζος και Δημήτρης Γληνός Τέτοιες ημέρες Νοέμβρη του 1925 ήταν, αγαπητοί φίλοι, όταν...