Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Τα τοπικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Δοβρά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Επισκέψεις που δεν είχαν τον «διαδικαστικό» προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και ουσιαστικές, καθώς οι κάτοικοι βλέπουν την υποψηφιότητα του κ. Καραπαναγιωτίδη σαν συνέχεια μια δημιουργικής περιόδου που ξεκίνησε από τη θητεία τους ως Νομάρχης και συνεχίστηκε ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

 

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τον Αγ. Γεώργιο και την Αγ. Μαρίνα αφού νωρίτερα είχε ειδική συνεργασία με τους προέδρους των ΤΣ κ.κ. Ιωάννα Λιάτσου και Μάκη Σούλα, αντίστοιχα.

Στον Αγ. Γεώργιο κατά την επίσκεψη ήταν παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά και νυν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Τσιούντας, ο οποίος εξήρε το επίπεδο της συνεργασίας και το έργο που έγινε στον Δήμο κατά την περίοδο που ο κ. Καραπαναγιωτίδης ήταν Νομάρχης. Ένας έργο το οποίο άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάζονται στην έδρα του πρώην Δήμου Δοβρά και συνομίλησε με κατοίκους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της ανυπαρξίας αποχετευτικού δικτύου, αλλά και στη γενική αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Καραπαναγιωτίδης κατά την επίσκεψή του στην Πατρίδα και τον Τρίλοφο, όπου τονίστηκε η ανάγκη της δημιουργίας ταμιευτήρα νερού για χρήσης άρδευσης. Ένα έργο το οποίο αν και ξεκίνησε, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.

 

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκεί επίσκεψή του.

Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την στήριξη που ανάγκη από τα θεσμικά όργανα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την περίοδο υπάρχει μια γενική αναστάτωση λόγω του τρόπου εξέλιξης και ολοκλήρωσης του έργο αποχέτευσης. Όπως ανέφεραν, προκλήθηκαν ζημιές στα άλλα δίκτυα,  οι δρόμοι γέμισαν λακκούβες, έκλεισαν προσβάσεις σε σπίτια και αυλές και το Μακροχώρι γέμισε σκόνη.

Όπως υπογραμμίστηκε κατά τις συνομιλίες με τους κατοίκους, όπου ολοκληρώνεται το έργο πρέπει να γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος και των λοιπών περιφερειακών ζητημάτων.

Ταυτόχρονα οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν κατέβαλε ακόμη ούτε μέρος των αποζημιώσεων που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει τόσο προς των φορέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, όσο και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συζήτηση και ενημέρωση υπήρξε μετά από έκφραση αγωνίας για το μέλλον των εξαγωγών μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχουν οι εξελίξεις αυτές στην οικονομική συμπεριφορά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε τεράστιο διεθνή οικονομικό παράγοντα.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης, έδειξε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων και εξεύρεση αναπτυξιακών λύσεων.

 

Όπως τόνισε «με Δήμαρχο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το Μακροχώρι θα έχει αυτό που δικαιούται και αυτό που αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών - Κινδυνεύει να μείνει κλειστό για πρώτη φορά, το χιονοδρομικό Κέντρο;

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η...

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5...

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη...

Στην πλημμυρισμένη πόλης της Καρδίτσας βρέθηκε το...

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε τα νέα κρούσματα στην Ημαθία,  εκ των οποίων 2...

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.:  Η αποστολή μας αναγνωρίζεται και ο αγώνας μας δικαιώνεται

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.: Η...

Για πολλά χρόνια οι συνοριακοί φύλακες στη χώρα μας...

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την αντιμετώπιση των κουνουπιών το βράδυ της Τετάρτης

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την...

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας ότι θα...

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Π.Ε. Καρδίτσας

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για...

Ο Δήμος Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας...

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες των ηλεκτρονικών...

"Έπεσαν" οι υπογραφές για 22 επενδυτικά έργα με...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5 Πηγαδιών, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Κατά της εισήγησης ψήφισε ο ‘Κοινός Τόπος’, η ΛΑΣ...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους Τελικούς Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, κατά την 1η Πρόσκληση για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα. 22 επενδυτικά έργα, με...

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Διονύσης Σωτ. Βούλγαρης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 12μ, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 11.30πμ.

ουκέτο σε καταστήματα και πρόστιμα επιβλήθηκαν και χθες στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.@@ads-307@@Ειδικότερα,  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 40.669 έλεγχοι και...