Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Τα τοπικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Δοβρά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Επισκέψεις που δεν είχαν τον «διαδικαστικό» προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και ουσιαστικές, καθώς οι κάτοικοι βλέπουν την υποψηφιότητα του κ. Καραπαναγιωτίδη σαν συνέχεια μια δημιουργικής περιόδου που ξεκίνησε από τη θητεία τους ως Νομάρχης και συνεχίστηκε ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

 

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τον Αγ. Γεώργιο και την Αγ. Μαρίνα αφού νωρίτερα είχε ειδική συνεργασία με τους προέδρους των ΤΣ κ.κ. Ιωάννα Λιάτσου και Μάκη Σούλα, αντίστοιχα.

Στον Αγ. Γεώργιο κατά την επίσκεψη ήταν παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά και νυν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Τσιούντας, ο οποίος εξήρε το επίπεδο της συνεργασίας και το έργο που έγινε στον Δήμο κατά την περίοδο που ο κ. Καραπαναγιωτίδης ήταν Νομάρχης. Ένας έργο το οποίο άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάζονται στην έδρα του πρώην Δήμου Δοβρά και συνομίλησε με κατοίκους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της ανυπαρξίας αποχετευτικού δικτύου, αλλά και στη γενική αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Καραπαναγιωτίδης κατά την επίσκεψή του στην Πατρίδα και τον Τρίλοφο, όπου τονίστηκε η ανάγκη της δημιουργίας ταμιευτήρα νερού για χρήσης άρδευσης. Ένα έργο το οποίο αν και ξεκίνησε, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.

 

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκεί επίσκεψή του.

Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την στήριξη που ανάγκη από τα θεσμικά όργανα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την περίοδο υπάρχει μια γενική αναστάτωση λόγω του τρόπου εξέλιξης και ολοκλήρωσης του έργο αποχέτευσης. Όπως ανέφεραν, προκλήθηκαν ζημιές στα άλλα δίκτυα,  οι δρόμοι γέμισαν λακκούβες, έκλεισαν προσβάσεις σε σπίτια και αυλές και το Μακροχώρι γέμισε σκόνη.

Όπως υπογραμμίστηκε κατά τις συνομιλίες με τους κατοίκους, όπου ολοκληρώνεται το έργο πρέπει να γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος και των λοιπών περιφερειακών ζητημάτων.

Ταυτόχρονα οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν κατέβαλε ακόμη ούτε μέρος των αποζημιώσεων που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει τόσο προς των φορέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, όσο και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συζήτηση και ενημέρωση υπήρξε μετά από έκφραση αγωνίας για το μέλλον των εξαγωγών μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχουν οι εξελίξεις αυτές στην οικονομική συμπεριφορά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε τεράστιο διεθνή οικονομικό παράγοντα.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης, έδειξε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων και εξεύρεση αναπτυξιακών λύσεων.

 

Όπως τόνισε «με Δήμαρχο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το Μακροχώρι θα έχει αυτό που δικαιούται και αυτό που αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...