Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Στα χωριά του πρώην δήμου Δοβρά και το Μακροχώρι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης

Τα τοπικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Δοβρά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Επισκέψεις που δεν είχαν τον «διαδικαστικό» προεκλογικό χαρακτήρα, αλλά ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και ουσιαστικές, καθώς οι κάτοικοι βλέπουν την υποψηφιότητα του κ. Καραπαναγιωτίδη σαν συνέχεια μια δημιουργικής περιόδου που ξεκίνησε από τη θητεία τους ως Νομάρχης και συνεχίστηκε ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

 

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης επισκέφτηκε τον Αγ. Γεώργιο και την Αγ. Μαρίνα αφού νωρίτερα είχε ειδική συνεργασία με τους προέδρους των ΤΣ κ.κ. Ιωάννα Λιάτσου και Μάκη Σούλα, αντίστοιχα.

Στον Αγ. Γεώργιο κατά την επίσκεψη ήταν παρών και ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά και νυν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Τσιούντας, ο οποίος εξήρε το επίπεδο της συνεργασίας και το έργο που έγινε στον Δήμο κατά την περίοδο που ο κ. Καραπαναγιωτίδης ήταν Νομάρχης. Ένας έργο το οποίο άγγιξε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας που εργάζονται στην έδρα του πρώην Δήμου Δοβρά και συνομίλησε με κατοίκους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα της ανυπαρξίας αποχετευτικού δικτύου, αλλά και στη γενική αποδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Ανάλογες συναντήσεις είχε ο κ. Καραπαναγιωτίδης κατά την επίσκεψή του στην Πατρίδα και τον Τρίλοφο, όπου τονίστηκε η ανάγκη της δημιουργίας ταμιευτήρα νερού για χρήσης άρδευσης. Ένα έργο το οποίο αν και ξεκίνησε, δεν είχε ανάλογη συνέχεια, καθώς δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον από τους αρμόδιους.

 

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στο Μακροχώρι

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μακροχωρίου στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην εκεί επίσκεψή του.

Οι κάτοικοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αγωνία τους για την στήριξη που ανάγκη από τα θεσμικά όργανα.

Όπως τονίστηκε, αυτή την περίοδο υπάρχει μια γενική αναστάτωση λόγω του τρόπου εξέλιξης και ολοκλήρωσης του έργο αποχέτευσης. Όπως ανέφεραν, προκλήθηκαν ζημιές στα άλλα δίκτυα,  οι δρόμοι γέμισαν λακκούβες, έκλεισαν προσβάσεις σε σπίτια και αυλές και το Μακροχώρι γέμισε σκόνη.

Όπως υπογραμμίστηκε κατά τις συνομιλίες με τους κατοίκους, όπου ολοκληρώνεται το έργο πρέπει να γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος και των λοιπών περιφερειακών ζητημάτων.

Ταυτόχρονα οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν κατέβαλε ακόμη ούτε μέρος των αποζημιώσεων που έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει τόσο προς των φορέα ασφάλισης της αγροτικής παραγωγής, όσο και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συζήτηση και ενημέρωση υπήρξε μετά από έκφραση αγωνίας για το μέλλον των εξαγωγών μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που έχουν οι εξελίξεις αυτές στην οικονομική συμπεριφορά της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε τεράστιο διεθνή οικονομικό παράγοντα.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεδομένου ότι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης τόσο ως Νομάρχης, όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης, έδειξε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων και εξεύρεση αναπτυξιακών λύσεων.

 

Όπως τόνισε «με Δήμαρχο τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, το Μακροχώρι θα έχει αυτό που δικαιούται και αυτό που αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απ. Τζιτζικώστας: 305 επενδύσεις και 139 έργα στις αγροτικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω των τοπικών Leader

Απ. Τζιτζικώστας: 305 επενδύσεις και 139 έργα στις...

-Σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες των 7...

«ΑΚΟΥ τι λένε» καθηγητές και μαθητές Γ’ Λυκείου στον ΑΚΟΥ 99.6 Self Test, επιστροφή στις σχολικές αίθουσες και πανελλαδικές εξετάσεις

«ΑΚΟΥ τι λένε» καθηγητές και μαθητές Γ’ Λυκείου στον...

Την Παρασκευή 9 Απριλίου στην εκπομπή “ΆΚΟΥ τι λένε”...

Με δαπάνη του Δικηγορικού Συλλόγου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας, για τη λειτουργία των Δικαστηρίων

Με δαπάνη του Δικηγορικού Συλλόγου θα τηρηθούν όλα τα...

Το μήνυμά του προς όλες τις πλευρές στέλνει το...

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» – Παύλος Παυλίδης: Θα φέρουμε το θέμα για το Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» – Παύλος Παυλίδης: Θα φέρουμε το θέμα για...

Πόντιοι.Ένα καραβάνι που συνεχίζει την πορεία του στα...

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας:  Επιστολή προς έναν αγωνιστή του 1940

Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας: Επιστολή προς έναν...

Κύριε Γιάννη Κοζάρτση,Πριν από λίγες ημέρες μέρες ο...

Δωρεάν Rapid Tests στο Πλατύ και στην Αλεξάνδρεια

Δωρεάν Rapid Tests στο Πλατύ και στην Αλεξάνδρεια

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με κλιμάκιο του...

Rapid Test στην Κοινότητα Φυτειάς και στην Πλατεία Ωρολογίου

Rapid Test στην Κοινότητα Φυτειάς και στην Πλατεία...

Δύο δειγματοληπτικοί έλεγχοι αυτή την εβδομάδα με...

Περισσότερα από 108 εκ. ευρώ καταβλήθηκαν σήμερα σε προπληρωμές επιδομάτων και Δώρου Πάσχα στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ

Περισσότερα από 108 εκ. ευρώ καταβλήθηκαν σήμερα σε...

Σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, ο ΟΑΕΔ κατέβαλε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Απριλίου ο Αντώνης Καραβασίλης και η σύζυγός του Βιολέτα Ηλιάδη που έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι.  Τρισευτυχισμένοι...

Στον Προμηθέα βρέθηκε σήμερα ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας για τον καθαρισμό της περιοχής μαζεύοντας 30 σακούλες γεμάτες από σκουπίδια!@@ads-307@@@@ads-307@@Σε ανάρτηση τους στο fb αναφέρουν: @@ads-307@@Απόλυτη επιτυχία!...

Καταφέραμε λοιπόν να δαμάσουμε τον μυθικό θεό Αλιάκμονα* μεταξύ 1954-57!!![ * Το όνομα Αλιάκμων είναι σύνθετο, προερχόμενο από το άλς (άλας, θάλασσα) + άκμων (αμόνι) και κατά ορισμένους μελετητές σημαίνει «αυτός...

Η έμπνευση του φετινού πρωταπριλιάτικου που είχε ο ΛΑΟΣ με την ανακάλυψη σεντουκιού κατά την διάρκεια των εργασιών της ΔΕΥΑΒ στην οδό Ανοίξεως, εν μέρει επιβεβαιώθηκε!!! @@ads-307@@Σύμφωνα με τις πρώτες...