Συγχαρητήριο Καλαϊτζίδη για την επιτυχή  άσκηση ετοιμότητας «Σώστρατος» και «Περσέας», στο Νοσοκομείο Νάουσας

Συγχαρητήριο Καλαϊτζίδη για την επιτυχή άσκηση ετοιμότητας «Σώστρατος» και «Περσέας», στο Νοσοκομείο Νάουσας

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας:

 «Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου η προγραμματισμένη άσκηση ετοιμότητας «Σώστρατος» και «Περσέας», στο Γενικό Νοσοκομείο της Νάουσας.


Όλοι οι συμμετέχοντες φορείς, το Νοσοκομείο Νάουσας, το ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Νάουσας, η Ελληνική Αστυνομία και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ημαθίας, απέδειξαν για μια ακόμη φορά την υπευθυνότητα και την υψηλή ετοιμότητα του προσωπικού σε περίπτωση ενός εκτάκτου συμβάντος, όπως ένας σεισμός.

Στόχος της άσκησης ήταν η βελτίωση της ετοιμότητας και της απόκρισης του προσωπικού του Νοσοκομείου της Νάουσας σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς και η αξιολόγηση των διαδικασιών εκκένωσης και συντονισμού με άλλους φορείς.


Πασιφανής η ετοιμότητα, το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και η άριστη συνεργασία όλων των υπηρεσιών, καθότι για την επιτυχή αντιμετώπιση ενός τέτοιου εγχειρήματος, απαιτείται μια αρμονικά δεμένη και λειτουργική ομάδα.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, νοιώθω πραγματικά υπερήφανος. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Νομού, απέδειξαν την υπευθυνότητά τους, το υψηλό τους φρόνημα  και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση. Όλες και όλοι οι συμμετέχοντες στην άσκηση υπερέβαλαν εαυτόν, αποδεικνύοντας την ετοιμότητά τους στην αντιμετώπιση αντίστοιχων, απευκταίων καταστάσεων, σε πραγματικές συνθήκες. 


Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστα Λυκοστράτη, στον  Διοικητή της Πυροσβεστικής Νάουσας Βασίλη Παυλίδη,  στον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νάουσας Δημήτρη Κουτσούμπα, στον Προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Βεργώνη και σε όλα τα στελέχη του Νοσοκομείου Νάουσας, της Πυροσβεστικής, του ΚΕΠΥ ΕΚΑΒ και της Ελληνικής Αστυνομίας για την άρτια προετοιμασία και την αποτελεσματικότητα με την οποία έφεραν εις πέρας την άσκηση. Με ικανοποίηση μπορώ να δηλώσω πως το Νοσοκομείο της Νάουσας και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε έκτακτη απειλή».


Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας:  Απεβίωσε ο ιατρός Θεόδωρος Πολυχρονιάδης

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Απεβίωσε ο ιατρός Θεόδωρος...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας εκφράζει τα θερμά του...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Καταγγελία για τη μη έγκριση  αιτήσεων μετατάξεων εκπαιδευτικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Καταγγελία για τη μη...

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας, γνωστοποιεί ότι: «Καταγγέλλει...

Μετέφερε 23 κιλά ηρωίνης μέσα σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι και συνελήφθη από την Ομάδα Δίωξης Βέροιας

Μετέφερε 23 κιλά ηρωίνης μέσα σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι...

Μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της...

Αδελφοποιήθηκαν «στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», τα Επιμελητήρια Ημαθίας, Κορίνθου και Καβάλας

Αδελφοποιήθηκαν «στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», τα...

Μια σημαντική συνεργασία επισφραγίστηκε κατά τη...

Δήμος Νάουσας: Ανοικτοί οι χώροι των Κ.Α.Π.Η. λόγω καύσωνα σήμερα Πέμπτη 18 και Παρασκευή  19 Ιουλίου

Δήμος Νάουσας: Ανοικτοί οι χώροι των Κ.Α.Π.Η. λόγω...

Με απόφαση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας,...

Έγινε επιθεώρηση του Νέου Διοικητηρίου

Έγινε επιθεώρηση του Νέου Διοικητηρίου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε, το πρωί της Τετάρτης...

Νάουσα: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις Τελετής Υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου «Έρευνα και ανάδειξη του Αρχαίου Γυμνασίου της Μίεζας»

Νάουσα: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις Τελετής Υπογραφής...

Αναβάλλονται  οι εκδηλώσεις  της Τελετής Υπογραφής...

Πολιτική Ευθιξία και Ν. Ανδρουλάκης

Πολιτική Ευθιξία και Ν. Ανδρουλάκης

Του Γ.Ξ.  Τροχόπουλου                             Κάτι πού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...