Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Περί Πόντου» «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου» 26-28 Ιουνίου 2026 Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα – Ροδοχώρι Νάουσας

2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «Περί Πόντου» «Σπουδή στην ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου» 26-28 Ιουνίου 2026 Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα –

18 ΙΟΥΝΙΟΥ – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

18 ΙΟΥΝΙΟΥ – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Έκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας στην Λήμνο με την παρουσίαση της συλλογής του αείμνηστου Μάκη Βαρλάμη

Έκθεση του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας στην Λήμνο με την παρουσίαση της συλλογής του αείμνηστου Μάκη Βαρλάμη

Η αρχαιοκαπηλία στο επίκεντρο: Σπουδαία επιστημονική εκδήλωση στη Βέροια για το βιβλίο της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Η αρχαιοκαπηλία στο επίκεντρο: Σπουδαία επιστημονική εκδήλωση στη Βέροια για το βιβλίο της Μαρίας-Άννας Ιωσηφίδου

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη Στέγη «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», από την  Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, στη Στέγη «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ», από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ, του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βέροιας: Εκδήλωση – γιορτή για  εκπαιδευτική δράση:  «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη»

Την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βέροιας: Εκδήλωση – γιορτή για εκπαιδευτική δράση: «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη»

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βοργιαζίδης σε εκδήλωση γυναικών της Θωμαής Στιόκα: Έχουμε μάθει να λύνουμε προβλήματα και όχι να διατυπώνουμε εύκολη κριτική

Συγκέντρωση γυναικών πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό Δράση με Γνώση Θωμαή Στιόκα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της «Ελιάς» και παραβρέθηκε σε αυτήν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

 

Η κ. Στιόκα στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τις Βεροιώτισες που γέμισαν την κεντρική αίθουσα της Ελιάς, αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς της ζωής της και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον συνδυασμό Δράση με Γνώση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος εξήγησε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βέροιας διότι έχει μαζί του αξιόλογα, με γνώση κι εμπειρία, στελέχη και πιστεύει ότι μαζί τους μπορεί να πετύχει περισσότερες, από κάθε άλλο υποψήφιο, παρεμβάσεις στην Βέροια και τα δημοτικά της διαμερίσματα.

«Πιστεύω ότι έχουμε και την γνώση και την εμπειρία να πετύχουμε πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη ζωή των συνδημοτών μας», υποστήριξε ο κ. Βοργιαζίδης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βέροιας δέχθηκε στο τέλος της εκδήλωσης ερωτήσεις για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, τα αδέσποτα της πόλης, την καθαριότητα, τα έργα αστικής ανάπλασης κ.α. στις οποίες απάντησε αναλυτικά και με στοιχεία, τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση τα εξής:

«Είναι εύκολο για κάθε άλλο υποψήφιο να κάνει απλά κριτική, η οποία τις περισσότερες φορές στηρίζεται σε αισθητικά κριτήρια και όχι σε πραγματικά στοιχεία. Είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, με έργο και προσφορά στα κοινά, στελέχη που έχουμε μάθει να λύνουμε προβλήματα και όχι να διατυπώνουμε εύκολη κριτική, από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της υποψηφιότητάς μας. Ένα στοίχημα χαμηλού ρίσκου, καθώς είμαστε καθαροί, είμαστε υπεύθυνοι, δραστήριοι και εργατικοί. Με εντιμότητα και σεβασμό στις αγωνίες των συμπολιτών μας, να το ξέρετε, το στοίχημα αυτό θα το κερδίσουμε!»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η Αγάπη» τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η Αγάπη» τίμησε για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]