Με τη συμμετοχή συνολικά 19 αθλητών και αθλητριών με αναπηρίες από 9 σωματεία από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου το πρωί, το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Τοξοβολίας 2025. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου Θεσσαλονίκης με διοργανώτρια την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ.
Μετά από την περσινή του απουσία, ο τοξοβόλος από τη Νάουσα, Γιώργος Λούκας, συμμετέχει ξανά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Τοξοβολίας. Έχοντας στην κατοχή του ήδη τρία χάλκινα μετάλλια (2021-22-23) στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) και αρκετή εμπειρία, θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό απότελεσμα. Να επισημάνουμε ότι στην Παρα Τοξοβολία, υπάρχουν δύο ειδών τόξα (Recurve & Compound) και οι αθλητές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την αναπηρία τους (Open, Wheelchair & Vision Impaired) και οι στόχοι στήνονται στα 70μ και στα 50μ αντίστοιχα.
Τον αθλητή θα συνοδεύσει ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και με την παρουσία της προπονήτριας του σωματείο κ. Κοτζαμανίδου Μαριάννας.