Η Διοικούσα Επιτροπή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην πρώην βουλευτή του κόμματος, κα Γεωργία Μπατσαρά, για την ανάληψη των καθηκόντων της ως νέας Διοικήτρια της Ελεγχόμενης Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο (ΕΔΠΦΑΑ) «Αλεξάνδρειας».
Η κα Μπατσαρά, με μακρά εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, την πολιτική και τη δημόσια διοίκηση, αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και κρίσιμο ρόλο, διαδεχόμενη τον κ. Κίμωνα Παράσχο, ο οποίος άφησε ισχυρό αποτύπωμα με την επιτυχημένη του πορεία στο τιμόνι της Δομής.
Ευχόμαστε στην κα Μπατσαρά καλή επιτυχία στο έργο της, με κοινωνική ευαισθησία και διοικητική αποτελεσματικότητα.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας θα βρίσκεται σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνική συνοχή της τοπικής κοινωνίας.
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ημαθίας.
Ο πρόεδρος Σταύρος Γιανναβαρτζής