Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αναπτυξιακής Ημαθίας στο 1ο Φεστιβάλ Μακεδονικής Κουζίνας, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου 2025, στα πλαίσια του Διατοπικού προγράμματος Συνεργασίας ”Προβολή – Προώθηση της Μακεδονικής Κουζίνας”.
Είκοσι επιχειρήσεις της Ημαθίας παρουσίασαν προϊόντα τους, του κλάδου των τροφίμων και των ποτών, προβάλλοντας τον πλούτο του τόπου μας και την δυναμική της παραγωγικής του βάσης. Το περίπτερο της Ημαθίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ελλήνων και ξένων, οι οποίοι γνώρισαν τους ντόπιους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, μέσα από το σχετικό πληροφοριακό υλικό που υπήρχε διαθέσιμο.
Η ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. δια του προέδρου της, Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παραγωγούς που συμμετείχαν, δεσμευόμενη ότι θα συνεχίσει τις ενέργειες προώθησης, προβολής και υποστήριξης των τοπικών μας προϊόντων.