Δεν τα κατάφερε ο Φίλιππος Βέροιας, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 73-66 από τους Διόσκουρους Κοζάνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της National League 2.
Οι Βεροιώτες παρουσιάστηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, που έδειξε περισσότερη ενέργεια και καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές.
Οι Διόσκουροι είχαν μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις προσπάθειες του Φιλίππου να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο, κράτησαν δίκαια τη νίκη.
Η ομάδα της Βέροιας θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις επιτυχίες στην επόμενη αγωνιστική, διορθώνοντας τις αδυναμίες που φάνηκαν στην Κοζάνη.
Διόσκουροι Κοζάνης-Φίλιππος Βέροιας 73-66
Διαιτητές: Θεοδωρίδης-Σκρίνος-Μησιούλης
Δεκάλεπτα: 20-18, 41-35, 58-49, 73-66
Διόσκουροι Κοζάνης (Βλάχος): Αθανασιάδης 18(1), Μπόσκοβιτς 12, Κόκκινος 11(3), Στακτάρης 8(1), Γατόπουλος, Κυρούδης 3(1), Μουργης 2, Στρωτός 15, Σαμαράς 2, Βαργιάμης 2.
Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Τσαούσης 14(1), Δουλαλας 6, Ζαφειρούδης 19(2), Αποστολίδης 14(1), Ροδοστογλου, Νικάι 3, Τεπετίδης 3, Χριστοδούλου 7.
4ος όμιλος
Αποτελέσματα
Σύλλας Αιδηψού-Πάνθηρες Κατερίνης 116-67
Αμπελώνας-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 79-65
Πρωτέας Γρεβενών-Ανόρθωση Βόλου 88-91
Διόσκουροι Κοζάνης-Φίλιππος Βέροιας 73-66
Ρεπό: Αριστοτέλης Φλώρινας, Αναγέννηση Καρδίτσας
Βαθμολογία
1. Ανόρθωση Βόλου 9 (4-1)
2. Σύλλας Αιδηψού 7 (3-1)
3. Πρωτέας Γρεβενών 7 (2-3)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 6 (3-0)
5. Αμπελώνας 6 (2-2)
6. Αριστοτέλης Φλώρινας 6 (2-2)
7. Διόσκουροι Κοζάνης 6 (2-2)
8. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 5 (1-3)
9. Φίλιππος Βέροιας 4 (1-2)
10. Πάνθηρες Κατερίνης 4 (0-4)
* Πάνθηρες Κατερίνης, Διόσκουροι Κοζάνης, Αριστοτέλης Φλώρινας, Σύλλας Αιδηψού, Αμπελώνας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών έκαναν το πρώτο ρεπό τους, ενώ Αναγέννηση Καρδίτσας, Φίλιππος Βέροιας και το δεύτερο.
Επόμενη αγωνιστική (6η, 9/11)
Πρωτέας Γρεβενών-Διόσκουροι Κοζάνης
Αριστοτέλης Φλώρινας-Αμπελώνας
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Σύλλας Αιδηψού
Αναγέννηση Καρδίτσας-Φίλιππος Βέροιας
Ρεπό: Ανόρθωση Βόλου, Πάνθηρες Κατερίνης





