Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ στο υψηλού επιπέδου διεθνές κύπελλο της Λάρισας

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ στο υψηλού επιπέδου διεθνές κύπελλο της Λάρισας

Το 4ο διεθνές κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο  της Νεάπολης Λάρισας. Περίπου 30 σύλλογοι  και 250 αθλήτριες  αγωνίστηκαν  σ’ έναν αγώνα  πολύ καλό  από αγωνιστικής πλευράς. Για παράδειγμα, η κατηγορία του 2003 ήταν ένας «πανελλήνιος αγώνας», αφού ήταν παρούσες οι 15 καλύτερες αθλήτριες της Νότιας Ελλάδας και 7 από τις 8 της Βορείου Ελλάδας.

 

Ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν παρών σ’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και πήρε μετάλλια και καλά πλασαρίσματα στις οκτάδες.

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ  ΣΑΛΑΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΣΑΜΠΛ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΑΛΑΣΙΔΟΥ πήρε 2 χάλκινα μετάλλια, στο στεφάνι και στην κορδέλα και έδειξε ότι παρά το τελείωμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων  βρίσκεται  σε πολύ καλή αγωνιστική  κατάσταση περιμένοντας την πρόσκληση για την επιλογή της  στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας.

 Ευχάριστη έκπληξη και από την άλλη νεάνιδα αθλήτρια  του συλλόγου μας  ΒΑΣΟΥΛΑ ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Εδειξε ότι ξεπέρασε γρήγορα την ατυχή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα στη Σίνδο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και στα τρία προγράμματά της. Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες, 5η θέση στην κορδέλα και 7η  θέση στη μπάλα.

 

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΩΜΑΤΑ

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και για φέτος η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΩΜΑΤΑ ήταν 8η στο Σύνθετο Ατομικό έχοντας ν’ αντιμετωπίσει ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στις κορασίδες της χώρας  μας για το έτος γέννησης του 2003 συν και κάποιες πολύ καλές αθλήτριες από το εξωτερικό. Πήρε ακόμη την 7η θέση στις κορίνες και ανεξήγητα (βαθμολογικά) την 11η θέση στο στεφάνι, που ήταν άψογο, σε σύνολο 40 περίπου αθλητριών.

Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ και η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΤΡΑ (2003) πραγματοποίησαν την καλύτερη  μέχρι τώρα φετινή τους εμφάνιση, δεν πήραν όμως και τις ανάλογες βαθμολογίες και σχεδόν ισοβάθμησαν στο Σ.Α.. Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων αγώνων  της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. (7-8 Ιουνίου) και της Ε.Γ.Ο. (21-22 Ιουνίου). Εκεί θα παλέψουν για την οκτάδα και γιατί όχι, αν όλα πάνε καλά, και για τα μετάλλια.

Πολύ καλό και το επίπεδο στην ηλικία του 2004 (παγκορασίδες 2ης χρονιάς).  Πενήντα περίπου αθλήτριες από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και πολλές ξένες ομάδες με παράδοση στο άθλημα (Βουλγαρία, Ουκρανία  κ.α.) έδωσαν έναν πολύ δυνατό αγώνα. Θετική η παρουσία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΟΥ. Ο αγώνας αυτός ήταν γι’ αυτήν ένα δυνατό τεστ, μια ακόμη εμπειρία εν όψει των αγώνων του Ιουνίου.

Πολύ καλή η εμφάνιση της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΟΥ με ψηλό επίπεδο και σ’ αυτήν την κατηγορία (2005). Είναι η πρώτη της χρονιά σαν αθλήτρια και η τρίτη της φετινή εμφάνιση. Πήρε την 6η θέση στο στεφάνι και μια ακόμη πολύτιμη εμπειρία για τους επίσημους αγώνες.

 

Η ΣΤΕΡΓΙΑΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθύμιος Χωματάς δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας  και ιδιαίτερα στην προπονήτριά μας ΜΑΡΙΑ ΙΛΙΕΒΑ και στον δάσκαλο μπαλέτου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΤΟ που είναι οι στυλοβάτες  αυτών των επιτυχιών και βασικοί παράγοντες της ηρεμίας που επικρατεί φέτος στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Καλό είναι να  γίνονται  αγώνες. Αυτοί όμως που έχουν την   εποπτεία της κρίσης θα  πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, ώστε να μη φεύγουν τα παιδιά και οι γονείς απογοητευμένοι. Η ομάδα φέτος είναι πιο μικρή αριθμητικά αλλά ποιοτικά είναι ανεβασμένη. Σε όποιους αγώνες πηγαίνει φέτος είναι μέσα στα μετάλλια ή σε καλά πλασαρίσματα. Αυτό το καταφέρνουμε τα τελευταία χρόνια μόνοι μας. Αν  κάποιοι μας βοηθούσαν οι επιτυχίες που θα έρχονταν στην πόλη μας θα ήταν μεγαλύτερες και περισσότερες και μάλιστα από ένα άθλημα ολυμπιακό και καταξιωμένο παγκοσμίως και που η χώρα μας ήταν και είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα με πολλές διακρίσεις.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε...

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία...

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα...

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και γήπεδο στην Νάουσα

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και...

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα το...

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους...

Το βουνό σήμερα μας προσκαλεί φιλικά με κάθε πλαγιά...

 ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε χρειάζονται τεστ για τους αγώνες»

ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,...

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Την άρση απαγορεύσεων για την σταδιακή επιστροφή στην...

Στη Βέροια και στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου ο Γιάννης Τακουρίδης
Γιώργος Τζιουμάκας στο SDNA: «Θα παραμείνω στο Φίλιππο Βέροιας»

Γιώργος Τζιουμάκας στο SDNA: «Θα παραμείνω στο Φίλιππο...

Ο Γιώργος Τζιουμάκας μιλά στο SDNA για το Φίλιππο που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ημερίδα ορίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου γεμάτη όρεξη και δίψα για διακρίσεις αλλά και αρκετό άγχος λόγω της...