Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κουτσογιάννης για την έλλειψη αξονικού: Αν εφημέρευε το νοσοκομείο Νάουσας θα ήμασταν όλοι στα κάγκελα!

«Αν το τραγικό τροχαίο συνέβαινε σε μέρα που εφημέρευε το νοσοκομείο Νάουσας θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Σήμερα θα ήμασταν όλοι στα κάγκελα», σημείωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης (με κολάρο στο λαιμό λόγω προβλήματος υγείας), αναφορικά με το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο της Εγνατίας και ζητώντας επειγόντως να δρομολογηθούν εξελίξεις για την έλευση του αξονικού τομογράφου από το νοσοκομείο Φλώρινας. Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Βασιλείου σχετικά με το ποιους εννοούσε όταν σε προηγούμενη συενδρίαση προέτρεψε κάποιους να συνετιστούν, ο κ. Κουτσογιάννης έκανε λόγο για διαρροές προς τον τύπο για μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου εκ μέρους της ειδικής επιτροπής.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμος Βέροιας: Κάλεσμα συγκέντρωσης ονομάτων διακριθέντων αθλητών, για βράβευση στο πλαίσιο των Ελευθερίων της Βέροιας

Έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2026 ο Δήμος Βέροιας θα συγκεντρώσει τα ονόματα των διακριθέντων αθλητών οι οποίοι θα βραβευθούν

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Βέροιας: Ολοκληρώθηκε δράση ομαδικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τη φιλοζωική οργάνωση Arche Noah Kreta e.V.

Το τμήμα προστασίας ζώων συντροφιάς του δήμου Βέροιας ολοκλήρωσε με επιτυχία τη δράση ομαδικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]