Στέργιος Σουροβίκης:΄Υπάρχουν σοβαρές αντιφάσεις στις καταθέσεις Μελισσανίδη και  Δ. Καλαϊτζίδη΄

Στέργιος Σουροβίκης:΄Υπάρχουν σοβαρές αντιφάσεις στις καταθέσεις Μελισσανίδη και Δ. Καλαϊτζίδη΄

Χθες το μεσημέρι δόθηκαν οι απολογίες στον Αθλητικό Εισαγγελέα από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Γιώργο Αρβανιτίδη και τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Λαναρή, όσον αφορά τον αγώνα Ολυμπιακού – Βέροιας στις 6 Ιανουαρίου 2013.

 

Ο συνήγορος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Βέροια κ. Στέργιος Σουροβίκης, σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε στις  καταθέσεις του Δ. Μελισσανίδη και των κ.κ. Καλαϊτζίδη και Γεωργέα που, όπως είπε, είναι αντιφατικές.

Ο κ. Μελισσανίδης κατέθεσε, σύμφωνα με τον κ. Σουροβίκη, ότι ο κ. Καλαϊτζίδης μετέφερε στον κ. Μελισσανίδη ότι στα αποδυτήρια κατέβηκε ο κ. Αρβανιτίδης , ενώ στην κατάθεσή του ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρει ότι ήρθε ο κ. Λαναρής και μετέφερε το μήνυμα στους παίκτες.  Επίσης, όπως λέει ο κ. Σουροβίκης,  ο κ. Μελισσανίδης κατέθεσε ότι του ανέφερε ο κ. Καλαϊτζίδης ότι ο πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης του είχε πει ότι από το α’ ημίχρονο να χάσει η ομάδα από τον Ολυμπιακό, ενώ ο κ. Καλαϊτζίδης κατέθεσε ότι στο ημίχρονο ήρθε ο κ.  Λαναρής μεταφέροντας την επιθυμία του προέδρου.

Επίσης ο συνήγορος του Γιώργου Αρβανιτίδη κ. Σουροβίκης είπε στην Επιτροπή πώς είναι δυνατόν να μεταφέρει ένα μήνυμα στην ελληνική γλώσσα και να το καταλάβουν και οι παίκτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν ελληνικά, άρα στα αποδυτήρια έπρεπε να υπάρχει και διερμηνέας για να καταλάβουν και οι άλλοι παίκτες την εντολή. Κανείς δεν μιλάει για ύπαρξη διερμηνέα. Όλα αυτά είναι σοβαρές αντιφάσεις, λέει ο κ. Σουροβίκης, οι οποίες καταδεικνύουν την παντελή έλλειψη στοιχείων και επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η σοφή λαϊκή παροιμία ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ως εκ τούτου δεν φθάνει μακριά…».

Υπάρχουν επίσης οκτώ αντίθετες ένορκες βεβαιώσεις παικτών, οι οποίες ανατρέπουν πλήρως τις καταθέσεις των κ.κ. Καλαιτζίδη και Γεωργέα, είπε ο κ. Σουροβίκης.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω αναμένεται θετική εξέλιξη για τη Βέροια και η απόφαση επρόκειτο να εκδοθεί αργά χθες το βράδυ ή θα εκδοθεί το αργότερο σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε...

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία...

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα...

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και γήπεδο στην Νάουσα

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και...

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα το...

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους...

Το βουνό σήμερα μας προσκαλεί φιλικά με κάθε πλαγιά...

 ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε χρειάζονται τεστ για τους αγώνες»

ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,...

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Την άρση απαγορεύσεων για την σταδιακή επιστροφή στην...

Στη Βέροια και στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου ο Γιάννης Τακουρίδης
Γιώργος Τζιουμάκας στο SDNA: «Θα παραμείνω στο Φίλιππο Βέροιας»

Γιώργος Τζιουμάκας στο SDNA: «Θα παραμείνω στο Φίλιππο...

Ο Γιώργος Τζιουμάκας μιλά στο SDNA για το Φίλιππο που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ημερίδα ορίων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.Η αγωνιστική ομάδα του Πήγασου γεμάτη όρεξη και δίψα για διακρίσεις αλλά και αρκετό άγχος λόγω της...