Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αναφορά Φρόσως Καρασαρλίδου για τη φορολογική μεταβολή των ΤΟΕΒ

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου κατέθεσε αναφορά την εξώδικη αίτηση-διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωση με θέμα την «Αποκατάσταση της φορολογικής μεταβολής των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου με τις επωνυμίες ΤΟΕΒ Αγροκτήματος Ναούσης και ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης», στην οποία τονίζεται η αιφνιδιαστική αλλαγή του κωδικού φορολογίας των συγκεκριμένων νομικών προσώπων από “ΑΛΛΟ ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ” σε “ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ” που είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα και θα επιφέρει αλλαγές στη μορφή, στο χαρακτήρα και στον τρόπο φορολόγησης των εν λόγω νομικών προσώπων.

 

 

Οι ΤΟΕΒ διαμαρτύρονται ότι με την φορολογική αλλαγή θα φορολογούνται ως κερδοσκοπικές εταιρίες, κάτι που είναι πέρα από το χαρακτήρα και τους σκοπούς της οργάνωσή τους, με συνέπεια να επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο οι αγρότες.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με τη Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας – Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός και η προσφορά στην Πολιτική Προστασία

Με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας συναντήθηκε στην Νάουσα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026: «Μετά τον έρωτα τι;», Το βιβλίο του ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση, παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Το βιβλίο του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή Δρ. Γιώργου Γιαννούση με τίτλο «Μετά τον έρωτα τι;», παρουσιάζεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου»

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]