“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα”  - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα” - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

 Αγαπημένα παιδικά βιβλία, φανταστικά ταξίδια, ζωγραφική, κατασκευές, συναισθήματα, φιλία, αγάπη και προετοιμασία για τις Απόκριες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στα εργαστήρια του Φεβρουαρίου, θα συνδράμουν εικαστικά ζωγραφίζοντας το αγαπημένο μέρος τους της Βιβλιοθήκης ώστε «ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ».  

Εγγραφές από χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 10.00-11.00 το πρωί

«Η μάγισσα Σουσουρέλα παίζει με την αλφαβήτα και τους αριθμούς».

Τα παιδιά με παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική μαθαίνουν την αλφαβήτα και τους αριθμούς. Με τη Βέτα Τάρη συγγραφέα των βιβλίων «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα» και «Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί». Για παιδιά 4-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ένας πιγκουίνος…όχι και τόσο τέλειος». Ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φιλίας μέσα  από την περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα. Τι έπαθε αλλά και τι έμαθε απ’ αυτήν ο μικρός πιγκουίνος;  Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί

και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων). «Περιμένοντας τις Απόκριες – Αρλεκίνος με πηλό». Πλάθουμε τον πηλό και φτιάχνουμε τον δικό μας Αρλεκίνο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε τον Αρλεκίνο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Τα συναισθήματα μου κι εγώ». Τι είναι τα συναισθήματα; Μαθαίνουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε. Μερικά είναι όμορφα και άλλα είναι πιο περίπλοκα. Έχουν χρώμα; Τι γεύση αφήνουν; Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ο Παππούκας μου». Μια αξιαγάπητη, τρυφερή  ιστορία, για την ξεχωριστή σχέση μεταξύ ενός παππού και του εγγονού του. Μπορούν οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά να συνυπάρχουν αρμονικά; Ελάτε να το μάθουμε και να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε, αυτό που νοιώθουμε, για τον δικό μας παππούκα!!! Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  24 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων)

«Περιμένοντας τις Απόκριες – Αποκριάτικο προσωπείο». Με μπαλόνια και εφημερίδες φτιάχνουμε ένα αποκριάτικο προσωπείο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε το αποκριάτικο προσωπείο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία της ΚΕΠΑ Βέροιας

Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία της ΚΕΠΑ Βέροιας...

Λόγω των άσχημων  καιρικών φαινομένων  που βρίσκονται...

Στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών θα πραγματοποιηθεί το 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας - Το πρόγραμμα

Στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών θα πραγματοποιηθεί το 6ο...

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας...

Μια βραδιά, μια πανσέληνος και δύο ωραίες εκδηλώσεις

Μια βραδιά, μια πανσέληνος και δύο ωραίες εκδηλώσεις

Δύο ιδιαίτερες και ατμοσφαιρικές εκδηλώσεις...

Η ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ *του Αναστάσιου Bασιάδη

Η ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ *του Αναστάσιου...

 Με την τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων...

Ποιες ταινίες θα παίξουν στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια

Ποιες ταινίες θα παίξουν στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη...

Πρόγραμμα Θερινό σινεμά ΣΤΑΡ  6-12/8/20Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ...

Απόψε στη Βέροια: «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», στο θέατρο Άλσους

Απόψε στη Βέροια: «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», στο...

Η επιτυχημένη παράσταση του χειμώνα «Προσοχή, ο φίλος...

Στα

Στα "Πριόνια" η 4η Πεζοπορία του Πολιτιστικού...

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στην 4η Πεζοπορία που...

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στην

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στην "ΠΟΛΥΘΕΑΣΗ" με πολυαθλητισμό...

  Στις δύσκολες εποχές με τον κορονοϊό , την κοινωνική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Κατόπιν επικοινωνίας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας όπου επισημάνθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης σχετικά με την εμφάνιση του ιού COVID 19 στη Βέροια και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Βέροιας , η ΚΕΠΑ...

Με φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής,  πατινάδες και χορούς θα γιορτάσει η Νάουσα την Τσικνοπέμπτη«Ταυτότητά μας,  η Παράδοση»Στην Πλατεία Καρατάσου στις 19:00Ένα παραδοσιακό γλέντι με πατινάδες, χορούς και...

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης."Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το...

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας επί τη...