Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Και στη Fruit Logistica η Νίκη Καρατζιούλα

Τα περίπτερα της Ημαθίας στη μεγάλη διεθνή έκθεση Fruit Logistica για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες επισκέφθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, συνομιλώντας με όλους τους συμμετέχοντες. Η Fruit Logistica στο Βερολίνο είναι εδώ και 60 χρόνια η παγκόσμια κατευθυντήρια έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων, η πιο σημαντική πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας στον κλάδο του εμπορίου φρούτων. Ο κλάδος που σχετίζεται με το εμπόριο φρέσκων προϊόντων έχει την ευκαιρία, μέσω της Fruit Logistica, να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα παροχών/προϊόντων του σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Άξιο αναφοράς ότι οι ελληνικές συμμετοχές στη φετινή έκθεση ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.

Στις φωτογραφίες μας η Νίκη Καρατζιούλα στα περίπτερα της Venus και της Novacert, με τους κ.κ. Γιαννακάκη, Αλαγκιοζίδη και στελέχη της εταιρείας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τα μετρητά παραμένουν στις αντικαταβολές – «Κόπηκε» η υποχρεωτική πληρωμή με κάρτα στους κούριερ

Ανάσα για όσους προτιμούν να πληρώνουν με μετρητά τις παραγγελίες τους μέσω κούριερ, καθώς αποσύρθηκε από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]