Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κυρίαρχος ο ΕΟΣ στις γυναίκες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στα 3-5 πηγάδια διεξήχθησαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκι Δρόμων Αντοχής στις 26-27/3/16, υπό πολύ καλές συνθήκες από πλευράς ποιότητας χιονιού, μετά από τον ζεστό χειμώνα που προηγήθηκε.

Ο ΕΟΣ Νάουσας σχεδόν μονοπώλησε και πάλι την κατάκτηση των μεταλλίων σε όλες τις κατηγορίες των κοριτσιών, κατακτώντας συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 7 κύπελλα και 17 μετάλλια.

Τα χρυσά μετάλλια απέσπασαν η  Ελίζα Αναστασιάδου (3), η Στελλίνα Γιαννακοβίτη (2), η Γωγώ Νιμπίτη (1), η Φαίη Γιαννακοβίτη (1) και ο Γιώργος Αναστασιάδης (1).

Την παράσταση έκλεψε η άριστη εμφάνιση των λιλιπούτειων αθλητριών μας Τσιάρκα Μάρα, Μπιτέρνα Όλγα,  Τσιάρκα Γεωργία και Μπράβου Εύα, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην πρεμιέρα  της αθλητικής τους καριέρας! 

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Νάουσας Κος Βελής Νίκος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές μας  που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τα στελέχη του Ε.Ο.Σ Νάουσας, και το προσωπικό του χιονοδρομικού μας κέντρου, που βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]