Εντυπωσιακή εμφάνιση των παγκορασίδων του ΑΟΡΓ στην τελκή φάση του πανελλήνιου στη Δράμα

Εντυπωσιακή εμφάνιση των παγκορασίδων του ΑΟΡΓ στην τελκή φάση του πανελλήνιου στη Δράμα

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς σε ατομικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και Σάββατο, 1-2 Ιουλίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Κραχτίδη» της Δράμας. Οι συμμετοχές των συλλόγων και των αθλητριών ήταν ακόμη περισσότερες από αυτές του προηγούμενου διασυλλογικού αγώνα της Μίκρας. Το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής αναπτύσσεται τόσο στη Νότια όσο και στη Βόρεια Ελλάδα ραγδαία. Αυτή τη στιγμή στη μικρότερη κατηγορία του αθλήματος (παγκορασίδες) αγωνίζονται πάνω από 300 αθλήτριες πανελληνίως. Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής συλλόγων και ατομικού Δ΄ κατηγορίας Β΄-Δ΄ περιφερειών (Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) πήραν μέρος 25 σύλλογοι και περίπου 120 αθλήτριες.

O Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους προηγούμενους αγώνες, κατετάγη τέταρτος αυτή τη φορά με πολύ μικρή διαφορά πίσω από τον διοργανωτή  σύλλογο της Δράμας.

Οι επιτυχίες του όμως ήρθαν σε ατομικό επίπεδο: Θαυμάσια εμφάνιση και την καλύτερη  πραγματοποίησε η Χάιδω Μοτσιοπούλου κατακτώντας την 6η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, την 5η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, την 8η θέση στο σχοινάκι, και την 5η θέση στη μπάλα.

Θαυμάσια εμφάνιση και σταθερά μέσα στην καλύτερη οκτάδα των απονομών του Σύνθετου Ατομικού και από την Σμαράγδα Ελευθεριάδου που ήταν 6η  και στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και 5η στο στεφάνι.

Ανοδική πορεία και σταθερότατη η Μαρία Παυλίδου πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση για φέτος. Κατετάγη 10η στο Σύνθετο Ατομικό και 7η στο στεφάνι. 

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Άρτεμις Μακροδημήτρη, την αθλήτρια με τον ιδανικό σωματότυπο για την Ρυθμική Γυμναστική που η ατυχής όμως εμφάνιση στο στεφάνι της στέρησε μία θέση στην οκτάδα του Σύνθετου Ατομικού.

Η άτυχη του αγώνα ήταν όμως η Αναστασία Ντέλα που λίγες μέρες πριν τον αγώνα τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί κανονικά( εκτέλεσε μόνο το σχοινάκι με δισταγμό).Στέρησε έτσι και το σύλλογο από κάποιες βαθμολογίες της στο Σύνθετο Ομαδικό, που υπολογίστηκαν στους προηγούμενους αγώνες της Μίκρας.

Αυτές οι πέντε ήταν οι αθλήτριες του Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ που δούλεψαν φέτος για το ατομικό. Οι υπόλοιπες πέντε επιλέχτηκαν για το ensemble, αλλά επειδή οι επίσημοι αγώνες τους ορίστηκαν το Νοέμβριο αποφάσισε ο σύλλογος να πραγματοποιήσουν ένα ή δύο προγράμματα ατομικού. Οι προπονήσεις τους φυσικά ήταν ελλιπείς.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βέργου που εκτέλεσε πρόγραμμα χωρίς όργανο και στεφάνι. Και οι δύο βαθμολογίες της υπολογίστηκαν για το Σύνθετο Ομαδικό του συλλόγου και κατετάγη άτυπα πρώτη από τις αθλήτριες που εκτέλεσαν δύο προγράμματα.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Καλοϊδου Κωνσταντίνα, που και αυτή αγωνίστηκε τραυματισμένη και ήταν Τρίτη καλύτερη από τις αθλήτριες που εκτέλεσαν δύο προγράμματα.

Το βάπτισμα του πυρός πήρε και η Άννα Παπαευθυμίου που τα προγράμματά της βγήκαν πολύ αργά και δεν μπόρεσε να τα δουλέψει σωστά.

Με πολλές δυνατότητες οι αθλήτριες του συλλόγου που δουλεύουν στο τμήμα του Κοπανού. Η Δουλκερίδου Ελένη με τρεις μόνο μήνες ενασχόληση με τη Ρυθμική Γυμναστική εκτέλεσε το πρόγραμμα χωρίς όργανο και η Αγδαλίδου Άννα είχε ελάχιστες προπονήσεις το τελευταίο δίμηνο. Και οι δύο τα πήγαν πολύ καλά.

Δήλωση προέδρου κ. Ευθυμίου Χωματά: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και προπονήτριές μας Ερμιόνη Τάκα, Κική Χωματά και Βάσω Δίντση. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην πήραμε ομαδικό μετάλλιο αλλά οι εμφανίσεις ατομικά των αθλητριών μας ήταν πολύ καλύτερες από τον προηγούμενο αγώνα. Έχουμε τέσσερις αθλήτριες μέσα η κοντά στην καλύτερη οκτάδα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ δείχνει να πρωταγωνιστεί και πάλι σ’ αυτό το όμορφο και ολυμπιακό άθλημα που έφερε πολλές επιτυχίες στη  χώρα μας. Από τους ανθρώπους του συλλόγου και από τους αρμόδιους του Δήμου της πόλης μας θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα μπορέσει να εξελιχθεί και να φτάσει και πάλι στην κορυφή της χώρας μας, όπως το είχε πετύχει την πενταετία 2005-2009».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...