Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»  του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο από εργάτες για εργάτες»

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Για μία ψήφο δεν συζητήθηκε η παραχώρηση του δημαρχείου Βέροιας στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές

Δεν κατάφερε να πάρει απόφαση παραχώρησης του ισόγειου χώρου του δημαρχείου στη νομαρχιακή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της στις 20 του μήνα το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας λόγω έλλειψης απαρτίας το μεσημέρι της Παρασκευής. Επειδή το θέμα εισήλθε ως έκτακτο στη συνεδρίαση απαιτούνταν η ψήφος 21 δημοτικών συμβούλων για να περάσει, ωστόσο με μία αρνητική ψήφο (Ορφανίδης) και μία λευκή (Παπαγιάννης) ο αριθμός αυτός δεν συμπληρώθηκε, με συνέπεια να μην συζητηθεί το θέμα και να είναι σε εκκρεμότητα. Όπως είπε εισηγούμενος το θέμα ο πρόεδρος Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, χώροι του δημαρχείου παραχωρούνται και για κομματικές εκδηλώσεις, όπως έγινε πριν λίγους μήνες με τις εκλογές της Ν.Δ.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 λεπτών ακριβώς για να υπάρξει απαρτία. Ομόφωνα ψηφίστηκε το προγραμματισμένο θέμα της συνεδρίασης αναφορικά με την 18η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου (συμπλήρωση πινάκων για τα προνοιακά επιδόματα).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας: “Δεξιότητες και Καινοτομία στην Εκπαίδευση του 21ου αιώνα”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, στις 24 και 25 Απριλίου 2026 το 5ο Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συνέδριο Ημαθίας με τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]