Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Φιλίππειο δημοτικό σχολείο Βέροιας-  ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκδήλωση-Ομιλία  για «Το Σχολείο σε Κρίση»

Την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Φιλίππειο δημοτικό σχολείο Βέροιας- ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκδήλωση-Ομιλία  για «Το Σχολείο σε Κρίση»

Το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές» του Χρήστου Βασιλείου παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές» του Χρήστου Βασιλείου παρουσιάστηκε στη Βέροια

Παρουσίαση βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου «ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ»

Παρουσίαση βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου «ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ»

Λαογραφικά εκ Βεροίας και Περιφερείας -Παραμύθια – Παροιμίες – Τραγούδια ήθη και έθιμα- το βραβευμένο έργο της Ελένης Κουτσογιαννοπούλου Ψωμά παρουσιάζεται στη Βέροια

Λαογραφικά εκ Βεροίας και Περιφερείας -Παραμύθια – Παροιμίες – Τραγούδια ήθη και έθιμα- το βραβευμένο έργο της Ελένης Κουτσογιαννοπούλου Ψωμά

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»  του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο από εργάτες για εργάτες»

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη

Στη δοξολογία των Θεοφανείων και στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη παρέστη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας, παρουσία πλήθους πιστών παρακολούθησε τη δοξολογία των Θεοφανείων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και ακολούθως μετέβη στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης, για την τελετή αγιασμού των υδάτων και τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού.

Ο περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και πολίτες.

Μετά το πέρας της τελετής αγιασμού των υδάτων ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε αυτή τη σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε καλή φώτιση και χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Λένε ότι η πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας είναι λίγο πριν ξημερώσει. Θέλω λοιπόν να ευχηθώ για το 2017, να ξημερώσει και στην Ελλάδα από το βαθύ σκοτάδι, να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, να βγούμε από τα αδιέξοδα, να μπορέσει ξανά ο ελληνικός λαός, όλοι μας, να σηκωθούμε όρθιοι και να προχωρήσουμε μπροστά. Νομίζω ότι όλοι μαζί οι Έλληνες, ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους».

Το παρόν στις εκδηλώσεις των Φώτων για λογαριασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Γυφτόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο συντονιστής Μεταναστευτικού και Κοινωνικής Συνοχής Χάρης Αηδονόπουλος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με προκήρυξη δύο θέσεων Χειρουργικής – Επικοινωνία Τσαβδαρίδη με Υφυπουργό Υγείας

Από το πολιτικό Γραφείο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, γνωστοποιούνται τα εξής: «Την έγκριση προκήρυξης για την τακτική πλήρωση δύο θέσεων ειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]