Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επιβεβαίωσε την απόφαση του υπουργείου για εγκατάσταση του Τελωνείου στην Κουλούρα η υφυπουργός Οικονομικών

Την επιβεβαίωση του υπουργείου Οικονομικών ότι το Τελωνείο θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Κουλούρας, έλαβε χθες ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στη συνάντησή του με την υφυπουργό οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Ο δήμαρχος που εκπροσωπούσε και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, εισηγήθηκε την έναρξη μιας σειράς ενεργειών ώστε το Σεπτέμβριο να λειτουργήσει το Τελωνείο, «πράγμα που βρήκε σύμφωνη, τόσο την υπουργό, όσο και τη διευθύντρια Τελωνείων κα Γιαλούρη που ήταν παρούσα» μας είπε χθες ο δήμαρχος, μετά τη συνάντηση στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι έχει ήδη ξεκινήσει μία κίνηση από επιχειρηματίες της Ημαθίας για να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο είναι εφικτό να μαζευτεί, μετά και την «επικαιροποίηση» της βούλησης του Υπουργείου να εγκατασταθεί το Τελωνείο στην Κουλούρα. Από την πλευρά των φορέων της Ημαθίας, ζητείται πλέον και γραπτώς αυτή η επιβεβαίωση, ώστε να ακολουθήσουν σχετικές διαβουλεύσεις και στη συνέχεια το θέμα να μπει προς συζήτηση και έγκριση, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, όσο και στην Περιφέρεια.

Στη συνάντηση εκτός από τον δήμαρχο παραβρέθηκε και ο κ. Τάσος Γιάγκογλου, πρόεδρος του μεταποιητικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, εκ μέρους των επιχειρηματιών.

 

Τα παλιά δικαστήρια

Για το κτίριο των παλιών δικαστηρίων στην Πλατεία Ωρολογίου, ο δήμαρχος κατέθεσε σχετικό φάκελο στο υπουργείο, ο οποίος αναμένεται να μελετηθεί και να ελεγχθεί εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, ώστε να δοθεί το νεοκλασικό κτίριο προς χρήση στο Δήμο Βέροιας.

Σοφία Γκαγκούση

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Mπαρτζώκας: Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες – Στην Παναγία Σουμελά υποδέχθηκε ως Εκπρόσωπος της Βουλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Τάσος Μπαρτζώκας εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά, πνευματικό σύμβολο του

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ» διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία

Οι ανάγκες για αίμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες. Σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]