Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Τίτλοι τέλους» για τον Γιώργο Βλαχογιάννη του ΣΤΑΡ

 

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Βλαχογιάννης σε ηλικία 74 ετών, ιδιοκτήτης του ΣΤΑΡ, του παλαιότερου και μοναδικού τα τελευταία χρόνια κινηματογράφου στη Βέροια.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 4.30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βέροιας.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, διαδέχθηκε τον πατέρα του, ιδρυτή του ΣΤΑΡ από το 1953 και ακόμη και στα «πέτρινα» χρόνια του σινεμά κράτησε γερά και διατήρησε τον ιστορικότερο κινηματογράφο της πόλης διανύοντας μια πορεία πάνω από 60 χρόνια. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της Κινηματογραφικής Ένωσης Β. Ελλάδος και Αντιπρόεδρος στην πανελλήνια ένωση. Τιμήθηκε από τον δήμο Βέροιας με το μετάλλιο της πόλης για την προσφορά του, ενώ είχε πολλές τιμητικές διακρίσεις στον τομέα του πανελλαδικά. Η Ένωση Ελλήνων Δημιουργών τον βράβευσε στο βασιλικό θέατρο το Νοέμβριο του 2016.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα «laosnews.gr» εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γέση (Γεσθημανή) και στα παιδιά του Ιφιγένεια και Θωμά, άξιους συνεχιστές της οικογενειακής παράδοσης που τους κληροδότησε ο εκλιπών, καθώς και στον αδελφό του Γρηγόρη.

 

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης που έγινε τον περασμένο Μάρτιο σε περιοχή της Ημαθίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα »

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Διορισμός Μελών Νέων Τοπικών Συμβουλίων

Το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας διορισμού νέων Μελών των Τοπικών Συμβουλίων των Παραρτημάτων της, με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]