Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Τίτλοι τέλους» για τον Γιώργο Βλαχογιάννη του ΣΤΑΡ

 

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Βλαχογιάννης σε ηλικία 74 ετών, ιδιοκτήτης του ΣΤΑΡ, του παλαιότερου και μοναδικού τα τελευταία χρόνια κινηματογράφου στη Βέροια.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου, στις 4.30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βέροιας.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, διαδέχθηκε τον πατέρα του, ιδρυτή του ΣΤΑΡ από το 1953 και ακόμη και στα «πέτρινα» χρόνια του σινεμά κράτησε γερά και διατήρησε τον ιστορικότερο κινηματογράφο της πόλης διανύοντας μια πορεία πάνω από 60 χρόνια. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της Κινηματογραφικής Ένωσης Β. Ελλάδος και Αντιπρόεδρος στην πανελλήνια ένωση. Τιμήθηκε από τον δήμο Βέροιας με το μετάλλιο της πόλης για την προσφορά του, ενώ είχε πολλές τιμητικές διακρίσεις στον τομέα του πανελλαδικά. Η Ένωση Ελλήνων Δημιουργών τον βράβευσε στο βασιλικό θέατρο το Νοέμβριο του 2016.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα «laosnews.gr» εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γέση (Γεσθημανή) και στα παιδιά του Ιφιγένεια και Θωμά, άξιους συνεχιστές της οικογενειακής παράδοσης που τους κληροδότησε ο εκλιπών, καθώς και στον αδελφό του Γρηγόρη.

 

 

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας

Χθες το απόγευμα, στις 5:00 μ.μ., στη Ράχη, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου

Διαβάστε περισσότερα »

Ενόψει των εκλογών της Κυριακής Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου ΔΣ, με απολογισμό τετραετίας

– Η λίστα των υποψηφίων γιατρών -Αναφορά Ισαακίδη και Θεμελή σε clawback και 10 ευρώ ελάχιστης ιατρικής αμοιβής Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]