Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Φιλίππειο δημοτικό σχολείο Βέροιας-  ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκδήλωση-Ομιλία  για «Το Σχολείο σε Κρίση»

Την Δευτέρα 4 Μαΐου στο Φιλίππειο δημοτικό σχολείο Βέροιας- ΕΛΜΕ Ημαθίας: Εκδήλωση-Ομιλία  για «Το Σχολείο σε Κρίση»

Το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές» του Χρήστου Βασιλείου παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές» του Χρήστου Βασιλείου παρουσιάστηκε στη Βέροια

Παρουσίαση βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου «ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ»

Παρουσίαση βιβλίου του Θοδωρή Δεύτου «ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ»

Λαογραφικά εκ Βεροίας και Περιφερείας -Παραμύθια – Παροιμίες – Τραγούδια ήθη και έθιμα- το βραβευμένο έργο της Ελένης Κουτσογιαννοπούλου Ψωμά παρουσιάζεται στη Βέροια

Λαογραφικά εκ Βεροίας και Περιφερείας -Παραμύθια – Παροιμίες – Τραγούδια ήθη και έθιμα- το βραβευμένο έργο της Ελένης Κουτσογιαννοπούλου Ψωμά

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική εκδήλωση για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομικό πρωτόκολλο, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»  του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο από εργάτες για εργάτες»

Στις 2 και 3 Μαΐου, σε Αλεξάνδρεια και Βέροια Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ, από την Ομάδα «Θέατρο

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στη ΒΙΒΟΝ της Νάουσας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας συγχαίρει τους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου -Καταδικάζει τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καθώς και τους εκπροσώπους της συνκυβέρνησης που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις

Το 2ο Φεστιβάλ Ροδάκινου που συνδιοργάνωσαν τις ημέρες αυτές στη Βέροια, ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας και το Επιμελητήριο Ημαθίας, θεωρούμε πως είναι μια σοβαρή εκδήλωση για ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα και πολλούς νέους ανθρώπους της Ημαθίας, που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την πρωτογενή παραγωγή και την καλλιέργεια του ροδάκινου. 

Δυστυχώς, η σοβαρότητα της διοργάνωσης κινδύνεψε να χαθεί, από όσα έχουν διατυπώσει τις ημέρες αυτές, σε εκδηλώσεις της, περιφερόμενοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης (κυρίως ο άσχετος και πολυλογάς υπουργός αγροτικής ανάπτυξης), αλλά και τοπικοί εκπρόσωποί της, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, μέσω της οποίας κάλεσε τους αγρότες της Ημαθίας, να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις. Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους… “ευγενείας” (τουλάχιστον), για τους οποίους οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, δεν αντέδρασαν στην αυθαιρεσία τους, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελαν πολύ να το κάνουν. 

Από την άλλη πλευρά, φάνηκαν περίτρανα τις ημέρες αυτές, μέσα από τις εισηγήσεις των ειδικών, οι προοπτικές του ροδάκινου, ως προϊόν που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ναυαρχίδα ανάπτυξης, της τοπικής πρωτογενούς οικονομικής δραστηριότητας, εάν βέβαια δεν υπήρχε η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε βάρος του αγροτικού κόσμου και ιδιαίτερα σε βάρος των νέων αγροτών. 

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές του 2ου Φεστιβάλ Ροδάκινου, για την πραγματικά αξιόλογη και χρήσιμη πρωτοβουλία τους. Καταδικάζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, για την προσπάθειά του, να “καπελώσει” την εκδήλωση, προσπάθεια που όπως φάνηκε δεν ήταν απλώς μια αστοχία αλλά ήταν μια κίνηση απελπισίας, προκειμένου να ταυτιστεί με κάτι θετικό, για να καλύψει την παταγώδη αποτυχία του και στο θέμα του ροδάκινου. 

Ως νέοι άνθρωποι, κουραστήκαμε από τέτοιες παλαιοκομματικές τακτικές. Ως νέοι άνθρωποι, θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα, με αυτούς που επιμένουν να καταστρέφουν το μέλλον μας. 

 

Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης.

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας με προκήρυξη δύο θέσεων Χειρουργικής – Επικοινωνία Τσαβδαρίδη με Υφυπουργό Υγείας

Από το πολιτικό Γραφείο του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, γνωστοποιούνται τα εξής: «Την έγκριση προκήρυξης για την τακτική πλήρωση δύο θέσεων ειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]