Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συντηρήσεις δρόμων ξεκινά ο δήμος Βέροιας

Δυο συμβάσεις έργου που αφορούν τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου στη δημοτική ενότητα Βέροιας και των δημοτικών ενοτήτων Απ. Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά, Μακεδονίδας,  υπογράφτηκαν την Παρασκευή από τον δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, τον αντιδήμαρχο Θανάση Σιδηρόπουλο και τον ανάδοχο εργολάβο Κώστα Πάμπαλο.

 

Οι συμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε σημεία όπου έχουν προκληθεί φθορές από τις συχνές βροχοπτώσεις, τις χιονοπτώσεις και την παγωνιά.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την πόλη της Βέροιας, πρόκειται να φρεζαριστούν και να ασφαλτοστρωθούν τμήματα των οδών 16ης Οκτωβρίου, Πιερίων κ.τ.λ., καθώς και άλλα μικρά τμήματα οδών που θα προκύψει η αναγκαιότητα συντήρησής τους κατά τη διάρκεια του έτους.

 

Επιπλέον, θα αποκατασταθούν φθορές (λακκούβες) σε οδούς της πόλης και των χωριών, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου και διευκολύνοντας την καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων δημοτών.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Έρχεται το Εθνικό Μητρώο Κοινωνικών Παροχών, που θα καταγράφει ποιος παίρνει, τι και πόσα επιδόματα -Στόχος, να διορθωθούν αδικίες και να ενισχυθούν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται το Εθνικό Μητρώο Παροχών από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο θα καταγράφονται όλα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]