Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Απογραφή στρατεύσιμων στο Δήμο Αλεξάνδρειας για τα αγόρια που γεννήθηκαν το 2000

 Ανακοινώνεται από το Τμήμα Δημοτολογίου – Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι από 2 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και 2 Απριλίου 2018 καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 2000 (κλάση 2021), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής. 

Η κατάθεση του Δελτίου Απογραφής μπορεί να γίνει, είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη είτε σε οποιαδήποτε άλλη Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), και σε αρμόδια Προξενική Αρχή για όσους διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό. 

Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να προσκομίζουν απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά (πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα): 

• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου. 

• Βεβαίωση Απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

• Βεβαίωση ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο (wwvv.amka.gr). 

• Γνωστοποίηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail). 

Όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας να υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις στις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση. 

Οι μη εγγεγραμμένοι σε μητρώο αρρένων με έτος γέννησης 2000, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν (αδήλωτοι), θα πρέπει να υποβάλλουν βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων. 

Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις.  

 Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοτολογίου – Μητρώου Αρρένων του Δήμου Αλεξάνδρειας στο τηλέφωνο: 23333-50150 (κα Ζαρκάδα). 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εξαφάνιση 15χρονης από τη Νάουσα Ημαθίας – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συναγερμός έχει σημάνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» εξαιτίας της εξαφάνισης της 15χρονης Ραφαέλλας από τη Νάουσα Ημαθίας. Η 15χρονη Ραφαέλλα Μ. εξαφανίστηκε στις 15/07/2026,

Διαβάστε περισσότερα »

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Η 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 στις 11.00 π.μ. με

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]