Ο 11χρονος που θέλει να «κυριαρχήσει» στα ψηφιακά νομίσματα. Με εστίαση στα παιχνίδια

Ο 11χρονος που θέλει να «κυριαρχήσει» στα ψηφιακά νομίσματα. Με εστίαση στα παιχνίδια

Ο George Weiksner αν και πηγαίνει μόλις στην έκτη δημοτικού, αναδεικνύεται σε μορφή του κόσμου των ψηφιακών νομισμάτων. Ο George Weiksner ζει στο Old Greenwich του Κονέκτικατ και πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο του Greenwich Country. Αλλά η ιστορία του μάλλον δεν έχει πολλά κοινά με τις ιστορίες των συμμαθητών του.

Στην ηλικία των 11 ετών, μάλλον δεν ταιριάζει και τόσο με την πολυτελή ατμόσφαιρα του πανάκριβου εστιατορίου Bagatelle της Νέας Υόρκης όπου διοργανώνονται Crypto Mondays – συναντήσεις ανθρώπων που ασχολούνται με την αλυσίδα των μπλοκ και τα κρυπτονομίσματα, όπου ανταλλάσουν ιδέες και απόψεις για τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων.

Κι όμως, τα φαινόμενα απατούν. Ο George δεν είναι ένα παιδάκι που βρέθηκε τυχαία στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Για την ακρίβεια, είναι διευθύνων σύμβουλος του Pocketful of Quarters, που όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του είναι το «καθολικό κρυπτονόμισμα για παιχνίδια».

«Η ιδέα ξεφύτρωσε όταν επέστρεφα μια μέρα από το σχολείο και ο μπαμπάς μου μού είπε για τα κρυπτονομίσματα. Σκέφτηκα κάτι που να αφορά όλα τα παιχνίδια, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε στο ICO Investor TV.

Ο μπαμπάς του, Michael Weiksner, κάτοχος διδακτορικού από το Στάνφορντ, είναι εταίρος στη Rostrum Capital που επενδύει σε εταιρείες-πλατφόρμες επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με το προφίλ του Michael Weiksner στο LinkedIn, η Rostrum σχεδιάζει να επενδύσει από 100.000 έως 250.000 δολάρια σε 15 εταιρείες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. (Και ο George έχει παρουσία στο LinkedIn, όπου αυτοπροσδιορίζεται κυρίως ως μαθητής).

Μπορεί το Pocketful of Quarters να μην έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε κεφάλαιο, αλλά βρίσκει σιγά σιγά τη θέση του στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

«Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι περισσότερο για μετά, ενώ η αρχική προσφορά νομισμάτων είναι περισσότερο για την αρχή. Η δική μας αρχική προσφορά νομισμάτων είναι σαν να επενδύετε σε κάτι που έχει ήδη χτιστεί εν μέρει, και άρα είμαστε κάπου στη μέση» είπε ο George Weiksner.

«Ο μπαμπάς του μού είπε ότι ήθελε να μου κάνει μια παρουσίαση για μια αρχική προσφορά νομισμάτων και τελικά αποδείχθηκε ότι αφορούσε ένα κρυπτονόμισμα για παιχνίδια. Πηγαίνει πολύ καλά» ανέφερε ο Lou Kerner, ο οποίος διοργανώνει τις συναντήσεις.

Πηγή

Μιχάλης Ζαγάρης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Μιχάλης Ζαγάρης - Προγραμματιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Vodafone Ready Index βοηθάει τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τις τεχνολογικές ανάγκες του αύριο

Το Vodafone Ready Index βοηθάει τις επιχειρήσεις να...

  Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας...

Αυξάνει τη συνδρομή του έως και 2 δολάρια το Netflix

Αυξάνει τη συνδρομή του έως και 2 δολάρια το Netflix

Έως και 2 δολάρια θα αυξηθεί το μηνιαίο κόστος...

Windows 7: Σε έναν χρόνο από σήμερα σταματά οριστικά η υποστήριξη τους

Windows 7: Σε έναν χρόνο από σήμερα σταματά οριστικά η...

Μεγαλώνουμε επικίνδυνα και δεν το παίρνουμε χαμπάρι...

Ένας στους τρεις υπολογιστές δέχτηκε ψηφιακή επίθεση μέσα στο 2018

Ένας στους τρεις υπολογιστές δέχτηκε ψηφιακή επίθεση...

Σε υψηλά επίπεδα διατηρήθηκε το ψηφιακό έγκλημα και το...

H τεχνολογία που ''παγιδεύει'' όσους μοιράζονται κωδικούς του Netflix

H τεχνολογία που ''παγιδεύει'' όσους...

Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν τα τέλη συνδρομής...

Το σύστημα που «διαβάζει» στο πρόσωπο σπάνιες γενετικές παθήσεις

Το σύστημα που «διαβάζει» στο πρόσωπο σπάνιες...

Οι άνθρωποι με σπάνια γενετικά σύνδρομα μερικές φορές...

Αποζημίωση από τη Microsoft για «παράνομη» εγκατάσταση των Windows 10

Αποζημίωση από τη Microsoft για «παράνομη» εγκατάσταση των...

Η φινλαδική υπηρεσία προστασίας καταναλωτή (CDB) με...

Τα Windows 10 ξεπέρασαν σε εγκαταστάσεις τα Windows 7

Τα Windows 10 ξεπέρασαν σε εγκαταστάσεις τα Windows 7

Το 2018 έφερε στο προσκήνιο ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο νέο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

  Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας Vodafone Ready Index, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον και να γίνουν πιο...

Έως και 2 δολάρια θα αυξηθεί το μηνιαίο κόστος συνδρομής για το Netflix, καθώς η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σε νέα προγράμματα, σύμφωνα με τον CEO, Ριντ Χάστινγκς.Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προχωρά σε...

Μεγαλώνουμε επικίνδυνα και δεν το παίρνουμε χαμπάρι με τους ρυθμούς που κινείται ο κόσμος. Σαν χτες μου θυμάμαι πολύ κόσμο να επιλέγει την επιστροφή στο λειτουργικό σύστημα Windows 7, επειδή τα Windows 8/8.1 και οι...

Σε υψηλά επίπεδα διατηρήθηκε το ψηφιακό έγκλημα και το 2018, καθώς το 30% των υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο αντιμετώπισε τουλάχιστον μία κακόβουλη απειλή στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Kaspersky Lab...