Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας 24/2

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 27-2-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ   για το κατάστημά του στην οδό Αγίου Δημητρίου & Αγγέλων 21,  στη Βέροια.

-Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στην  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ   για το κατάστημά της στην οδό Ανοίξεως 71 & Κουντουριώτη, στη Βέροια.  

-Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΒΛΑΧΟ ΘΕΟΔΩΡΟ   για το κατάστημά του στην Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας του Δ.Βέροιας.

-Μετατόπιση ή μη περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πιερίων με Ανδριανουπόλεως, σε νέα θέση πλησίον αυτής.

-Επί αιτήματος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για παραχώρηση της Πλατείας Ελιάς για  πραγματοποίηση εκδήλωσης.

-Επί αιτήματος του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για παραχώρηση της Πλατείας Ελιάς για  πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ροδάκινου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήλωση Δημάρχου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]