10  κύπελλα ο ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής

10 κύπελλα ο ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής

Ο ΕΟΣ Νάουσας πρωταγωνίστησε για άλλη μία φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής (FIS), ΠΑΧ ΑΓΕΝ, Π-Κ, ΠΑΜ-ΠΑΓ και Προαγωνιστικής, στο Μέτσοβο 3-4/3/18.

Στις δύο ημέρες των αγώνων, και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι αθλητές του κατάφεραν να κερδίσουν συνολικά 10 κύπελλα, 11 χρυσά μετάλλια, 6 αργυρά και 2 χάλκινα, επισφραγίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή συλλόγου στους δρόμους αντοχής.

Η Μαρία Ντάνου, η κορυφαία αθλήτρια, που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας, αγωνίστηκε μόνο την πρώτη μέρα και κέρδισε άνετα το σπριντ στον FIS αγώνα, ενώ η Γωγώ Νιμπίτη την δεύτερη μέρα πήρε το χρυσό στην απόσταση και το χάλκινο στο σπριντ, με την Φαίη Γιαννακοβίτη να κερδίζει το αργυρό στην απόσταση και την 5η θέση στο σπριντ.

Στο Πανελλήνιο η Μαρία Ντάνου πήρε 2 χρυσά (σπριντ-ομαδικό σπριντ), η Γωγώ Νιμπίτη 1 χρυσό στην απόσταση και 2 αργυρά (σπριντ-ομαδικό) και η Φαίη Γιαννακοβίτη 1 χρυσό στις νεάνιδες στην απόσταση και 2 αργυρά στο σπριντ και το ομαδικό.

Ο Γιάννης Καραμίχος ήταν 4ος στους άντρες στην απόσταση, με 6ο τον Αργύρη Σεραφείμ, ενώ ο Δημήτρης Μπατσής 6ος στο σπριντ.

Στους παίδες ο Γιώργος Αναστασιάδης ήταν ασυναγώνιστος και κέρδισε με ευκολία και στο σπριντ και στην απόσταση, κατακτώντας 2 χρυσά και στις κορασίδες η Στελλίνα Γιαννακοβίτη, σε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε το χρυσό στην απόσταση και στο ομαδικό, ενώ στο σπριντ πήρε το αργυρό αφού μία πτώση της στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό.

Στη μικρότερη κατηγορία, των παγκορασίδων, η Μάρα Τσιάρκα για άλλη μία φορά, και με εξαιρετικό χρόνο, πήρε το κύπελλο, με 3η την Κατερίνα Βάικου και 6η την Όλγα Μπιτέρνα.

Στον αγώνα προαγωνιστικής ηλικίας που έγινε την δεύτερη μέρα, οι μικροί μας αθλητές, και με τις οδηγίες του προπονητή τους Χρήστου Τσιάτσιου, αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο σθένος και κυριολεκτικά γέμισαν την πίστα, εκπέμποντας σε όλους τους θεατές-γονείς μηνύματα χαράς και στους τεχνικούς του αγωνίσματος την πιο ευχάριστη νότα αισιοδοξίας για την ανάπτυξη του όμορφου αυτού αθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...