Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης “Ζει και βασιλεύει” στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Ποδηλατική εξόρμηση στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

«ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ»: Ο Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Μπατσαράς, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, πρώτος ομιλητής την Κυριακή

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΔΗΜΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

«Η Τοσοδούλα» στο Cine Star Βέροια

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Aύριο Πέμπτη η «Λευκή Νύχτα» στην Αγορά της Βέροιας

Μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να προσελκύσει επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάσουν την βόλτα τους  στη Βέροια με αγορές σε προνομιακές τιμές και πολλές … εκπλήξεις που τους επιφυλάσσουν τόσο οι έμποροι όσο και οι καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, είναι «Η Λευκή Νύχτα», την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας με τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους,ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν  σ’ όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής  Νύχτας.  Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά συγκροτήματα και τραγουδιστές.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη  αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.- Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει  το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς. 

Με το σύνθημα:  «ψωνίΖω  ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στην Λευκή Νύχτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπλήξεις επιφυλάσει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, με ειδικές τιμές στις υπηρεσίες τους. 

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για την υλοποίηση των δράσεων το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.30 μ.μ.  θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι: 

Βενιζέλου  από Μαλακούση, (στο ύψος του βιβλιοπωλείου Επίκαιρο), μέχρι Μεγ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της Τράπεζας Αττικής. 

Βενιζέλου από το Δημοτικό Σχολείο Μελέτειο μέχρι την Εφημερίδα ΛΑΟΣ. Καρακωστή θα είναι ανοιχτή, τα TAXI και τα ΙΧ θα μπορούν να στρίψουν αριστερά , για να κατευθυνθούν προς Εληά  και Μητροπόλεως  Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου  μέχρι Ζωγιοπούλου. Η Μεγ. Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή.  

 Οι οδηγοί για να μην ταλαιπωρηθούν μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο υπαίθριο πάρκινγκ στο παζάρι, οι υπεύθυνοι του οποίου σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο,  από τις 20:00 έως τις 24:00  θα έχουν ειδική  τιμή  στα 2,00 ευρώ. 

Φορείς, Μέλη και Φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Στηρίζουν την Λευκή Νύχτα

Η Λευκή Νύχτα  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά  από τον Εμπορικό  Σύλλογο Βέροιας με αρωγούς, φορείς (Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας, Δήμο Βέροιας, Επιμελητήριο Ημαθίας, Εργατικό Κέντρο Βέροιας) , φίλους και  μέλη  του Συλλόγου, η συμβολή των οποίων  είναι ουσιαστική  για την προβολή και την  υλοποίηση των δράσεων. 

Δωρεάν  Μετακίνηση από τα Αστικά Βέροιας

 Όσοι θα μετακινηθούν με αστικό την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 19:30 έως τις 21:30 δεν θα πληρώσουν εισιτήριο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Αστικών Βέροιας με σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο Παρουσιάστηκε επίσημα η εικαστική παρέμβαση του Γ. Ναζλίδη, «περιστέρια της ειρήνης», σε κεντρική κολόνα της Βέροιας

-Το ιστορικό, η ιδέα Μανούδη, η πρόταση και η υλοποίηση Το 1904 στη Βέροια, από την πρώτη εταιρεία ηλεκτροδότησης «Βέρμιον»

Διαβάστε περισσότερα »

Το συγκινητικό «ύστατο χαίρε» από τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα στον π. Σάββα – 30 χρόνια κοινής εκκλησιαστικής πορείας

Τον συγκινητικό επικήδειο λόγο για τον μακαριστό π. Σάββα, ο οποίος εκφωνήθηκε από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμωνα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]