Aύριο Πέμπτη η «Λευκή Νύχτα» στην Αγορά της Βέροιας

Aύριο Πέμπτη η «Λευκή Νύχτα» στην Αγορά της Βέροιας

Μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να προσελκύσει επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάσουν την βόλτα τους  στη Βέροια με αγορές σε προνομιακές τιμές και πολλές ... εκπλήξεις που τους επιφυλάσσουν τόσο οι έμποροι όσο και οι καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, είναι «Η Λευκή Νύχτα», την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας με τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους,ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν  σ’ όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής  Νύχτας.  Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά συγκροτήματα και τραγουδιστές.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη  αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.- Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει  το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς. 

Με το σύνθημα:  «ψωνίΖω  ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στην Λευκή Νύχτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπλήξεις επιφυλάσει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, με ειδικές τιμές στις υπηρεσίες τους. 


Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για την υλοποίηση των δράσεων το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.30 μ.μ.  θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι: 

Βενιζέλου  από Μαλακούση, (στο ύψος του βιβλιοπωλείου Επίκαιρο), μέχρι Μεγ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της Τράπεζας Αττικής. 

Βενιζέλου από το Δημοτικό Σχολείο Μελέτειο μέχρι την Εφημερίδα ΛΑΟΣ. Καρακωστή θα είναι ανοιχτή, τα TAXI και τα ΙΧ θα μπορούν να στρίψουν αριστερά , για να κατευθυνθούν προς Εληά  και Μητροπόλεως  Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου  μέχρι Ζωγιοπούλου. Η Μεγ. Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή.  

 Οι οδηγοί για να μην ταλαιπωρηθούν μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο υπαίθριο πάρκινγκ στο παζάρι, οι υπεύθυνοι του οποίου σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο,  από τις 20:00 έως τις 24:00  θα έχουν ειδική  τιμή  στα 2,00 ευρώ. 

Φορείς, Μέλη και Φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Στηρίζουν την Λευκή Νύχτα

Η Λευκή Νύχτα  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά  από τον Εμπορικό  Σύλλογο Βέροιας με αρωγούς, φορείς (Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας, Δήμο Βέροιας, Επιμελητήριο Ημαθίας, Εργατικό Κέντρο Βέροιας) , φίλους και  μέλη  του Συλλόγου, η συμβολή των οποίων  είναι ουσιαστική  για την προβολή και την  υλοποίηση των δράσεων. 

Δωρεάν  Μετακίνηση από τα Αστικά Βέροιας

 Όσοι θα μετακινηθούν με αστικό την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 19:30 έως τις 21:30 δεν θα πληρώσουν εισιτήριο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Αστικών Βέροιας με σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς. 


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19...

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την ασφάλεια  των μαθητών

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την...

Σε καθημερινή βάση με μέριμνα την ασφάλεια των μαθητών...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...