Σάρωσαν τα μετάλλια τα κορίτσια χορού του Φιλίππου Βέροιας σε διεθνή διαγωνισμό στην Θεσ/νίκη.

Σάρωσαν τα μετάλλια τα κορίτσια χορού του Φιλίππου Βέροιας σε διεθνή διαγωνισμό στην Θεσ/νίκη.

Σε Διεθνείς αγώνες Χορού που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε το τμήμα Χορού του Φιλίππου Βέροιας. Ο 11ος διαγωνισμός Χορού Salonika open πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ με 3000 συμμετοχές αθλητών, σε κατηγορίες όπως το Latin, Oriental, Modern Dance, hip hop και σύγχρονο χορό.

Τα παιδιά του Φιλίππου συμμετείχαν στις κατηγορίες Μοντέρνου, Σύγχρονου κ hip hop με πολύ καλά αποτελέσματα . Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η μικρότερη ομάδα του Φιλίππου στην κατηγορία Μοντέρνου baby. Με τις χορευτικές τους ικανότητες κέρδισαν κριτές και θεατές και καταχειροκροτήθηκαν.

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Κωτσιόφτη Κυριακη Κωτσιόφτη Ανθη, Κότσιφα Μαρια, Νταλιμπίρα Μαρια, Κουτσαλιαρη Ελένη, Καπετανάκη Ελισάβετ, Μιχαήλ Κατερίνα, Μοσχοπούλου Μαρία Βαρβάρα, Ελευθεριάδου Παναγιώτα, Λουκίδου Ράνια, Καραγιοβάνη Κωνσταντίνα, Ταουλικα Δέσποινα, Δαμιανιδου Έλενα, Νιελινα Γιουγκινα κ Ζησιοπουλου Αθανασία και προπονήτρια την Μαρία Παυλίδου.

Είχαμε διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο, στην κατηγορία Σύγχρονου Χορού σόλο baby. Τα 3 αστέρια του συλλόγου κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Δαμιανιδου Ελένη 1η θέση, Εμασλαρη Μαριλλια 2η θέση κ Τσακιριδου Παρασκευή 3η θέση.

Η ομάδα του Μοντέρνου Juveniles πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την 4η θέση με μικρή διαφορά από τις ομάδες στο βάθρο. Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες Νικολοπούλου Ευφροσύνη Χαλατζιούκα Μελίνα Δελληγιάννη Χριστίνα, Σκράπα Νικολέτα, Παπαδοπούλου Ανδρομάχη, Νικόλτση Ελλη, Παπαζλή Σταυρούλα, Παπαζλή Θωμαή, Παπαζλή Δέσποινα, Τραπεζανλιδου Ελισάβετ, Σαρρηγιαννιδου Μαριλένα, Στογιάννου Βασιλική, Καπετανάκη Ελισάβετ, Γεροντίδου Κέλλυ, Δαραή Ιωάννα, Δαραή Ελένη, Ελευθεριάδου Παναγιώτα κ προπονήτρια τους η Ηρώ Χαβιαροπούλου .

Η ομάδα στην κατηγορία Μοντέρνο Junior του Φιλίππου έπαιξε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία παρόλα αυτά κατάφερε να σταθεί άξια και να κατακτήσει την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Κατσικάρη Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Φασιδου Ξενια, Ντακλη Ιωάννα, Γεωργιάδου Στέλλα, Παπαποστόλου Μαρία, Αναστασίου Εμμανουέλλα, Χονδραντώνη Μαρία Ειρήνη, Μπουζίκα Παναγιώτα, Γεωργιάδου Νίκη κ προπονήτρια τους η Μωυσιαδου Κατερίνα .

Στο Σύγχρονο(Contemporary) στην κατηγορία Youth τα κορίτσια κατάφεραν να περάσουν στο τελικό και να κατακτήσουν την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο δείχνοντας την ανοδική τους πορεία σε αυτή την κατηγορία .Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες: Ζουμπουλίδου Ευγενία, Πατσιαβούρα Μερόπη, Εμμανουήλ Ελένη, Τσαλουκίδου Όλγα, Μπόσμαλη Ιωάννα, Παννίδου Σοφία.. Προπονήτρια της κατηγορίας η Μαλιουφα Στέλλα.. Συγχαρητήρια στο Ταλέντο της ομάδας Πατσαβούρα Μερόπη για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στο Σύγχρονο Σόλο στην κατηγορία junior.Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η μικρή ομάδα του hip hop.

Η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία του hip hop junior αποτελείται από τις αθλήτριες: Κατσικάρη Σοφία, Σαράφη Στεφανία, Φασιδου Ξενια, Ντακλη Ιωάννα, Παπαποστόλου Μαρία, Μπουζίκα Παναγιώτα και Γεωργιάδου Νίκη και προπονητής τους ο Καλαντίδης Παναγιώτης.

Η μεγάλη ομάδα του hip hop δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Θεσσαλονίκης γιατί μας εκπροσώπησε στην Αθήνα στο International, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς Αγώνες για την κατηγορία του Hip hop με έπαθλο την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην Αμερική. Η μοναδική Ομάδα από την Ημαθία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να περάσει στο τελικό ανάμεσα από 20 ομάδες καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Πιο αποφασιστικές από ποτέ οι αθλήτριες του Φιλίππου αγωνίστηκαν την επόμενη μέρα στον Διεθνή αγώνα Χορού TDF κερδίζοντας το Ασημένιο μετάλλιο. Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες: Πατσαβούρα Μερόπη, Ζουμπουλιδου Ευγενία, Μποσμαλη Ιωάννα, Πανίδου Σοφία, Γερακοπουλου Κατερίνα, Τσαλουκιδου Ολγα, Εμμανουήλ Ελένη, Σπανού Ελενη και δάσκαλός τους ο Καλαντίδης Παναγιώτης.

"Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθειά τους και ένα ακόμα πιο μεγάλο μπράβο στους προπονητές τους Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα, Καλαντίδη Παναγιώτη, Μαλιούφα Στέλλα και Παυλίδου Μαρία που με την υπομονή και την επιμονή τους φέρνουν τόσο μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας" αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλίππου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον αγωνιστικό απολογισμό.

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π για τη Volley League και τον...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της...

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα του Πήγασου

Δύσκολη η αρχή αλλά με θετικά αποτελέσματα για την...

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε...

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία του Μητρώου

Καταβάλλονται 3.596.500 ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία...

Καταβάλλονται από σήμερα 3.596.500 ευρώ σε 1.403 δικαιούχα...

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και γήπεδο στην Νάουσα

Ανοίγουν για το κοινό δημοτικό κολυμβητήριο και...

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα το...

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους Ορειβάτες Βέροιας

Πιέρια όρη ( θέση Γκόλνα) 1235μ. Κυριακή 9 Μαϊου 2021 Με τους...

Το βουνό σήμερα μας προσκαλεί φιλικά με κάθε πλαγιά...

 ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε χρειάζονται τεστ για τους αγώνες»

ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς: «Όσοι έχουν εμβολιαστεί δε...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς,...

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι Ακαδημίες. όλες οι προτάσεις

Την άρση απαγορεύσεων για την σταδιακή επιστροφή στην...

Στη Βέροια και στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου ο Γιάννης Τακουρίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση  της Τετάρτης 12 Μαΐου 2021 συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:Επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.Eκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της...