Φανταστική εμφάνιση και ασημένιο μετάλλιο ο ΑΟΡΓ Βέροιας

Φανταστική εμφάνιση και ασημένιο μετάλλιο ο ΑΟΡΓ Βέροιας

- Χάλκινο μετάλλιο η Ελένη Δουλκερίδου

Εντυπωσιακή πρόκριση με ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ στους προκριματικούς αγώνες Β’ περιφέρειας (Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη) του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, Γ’ κατηγορίας (κορασίδων), το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου στη Θεσ/νίκη.



Ανάμεσα σε είκοσι συλλόγους ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ συγκέντρωσε 166.000 β. (κατετάγη δεύτερος) με μικρή διαφορά από τον πρώτο σύλλογο ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Αν αποφευχθούν κάποια ατομικά λάθη θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη & το χρυσό μετάλλιο μετά από δύο εβδομάδες  στους τελικούς αγώνες.

Εκπληκτική ήταν η ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ


Κατέκτησε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό ανάμεσα σε 80 αθλήτριες. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτήν την κατηγορία είναι πρώτη χρονιά. Ήταν Τρίτη & στο πρόγραμμα με τις κορίνες και σταθερά καλή και στα υπόλοιπα τρία όργανα. Εντυπωσίασε και προσέχτηκε από πολλούς παράγοντες της Ρυθμικής Γυμναστικής της Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας.

Πολύ καλή η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ. Και αυτή 1ης χρονιάς κορασίδα. Εκπληκτικό στεφάνι (11.400 β.) και 4η θέση. Το άτυχο πρόγραμμα στο σχοινάκι και η μικρή βαθμολογία του, της στέρησε μια καλύτερη θέση στο Σύνθετο Ατομικό, που ήταν 13η και ίσως μέσα στην καλύτερη πεντάδα.

Η πολύ ανεβασμένη φέτος ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ έκανε ακόμη έναν πολύ καλό αγώνα. Ήταν εκπληκτική στο πρόγραμμα με το σχοινάκι και κατετάγη 3η με 11.200 β. και φανταστική με την μπάλα που κατετάγη 4η με 11.400.Η μικρή βαθμολογία στις κορίνες της στέρησε μία θέση ακόμη και μέσα στα μετάλλια του Σύνθετου Ατομικού.

Πολύ καλή εμφάνιση & ανοδική πορεία και η ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΟΥ.Η ελλιπής προπόνηση των προηγούμενων χρόνων άρχισε να καλύπτεται με την απίστευτη θέλησή της. Συνέβαλε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου δίνοντας δύο βαθμολογίες της. Το μέλλον φαίνεται να είναι ευνοϊκό για τη δυναμική αθλήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Άτυχη η εμφάνιση της ΑΤΡΕΜΙΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ. Φανερά επηρεασμένη από τον τραυματισμό της ,αγχώθηκε πολύ. Έκανε μόνο ένα καλό πρόγραμμα στη μπάλα. Έμεινε πίσω 7-8 βαθμούς από τις δυνατότητες της. Είναι κι αυτή 1ης χρονιάς κορασίδα. Όλοι περιμένουν την «ανάσταση της». Μπορεί να γίνει αυτό & ευχής έργο είναι να γίνει στους τελικούς αγώνες.

Θετικότατη η πρώτη φετινή εμφάνιση της ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, χρυσό μετάλλιο στις κορίνες με 10.600 (β  κατηγορίας). Ο σοβαρός τραυματισμός της, την κράτησε εκτός προπονήσεων πολύ μεγάλο διάστημα. Ο προβληματισμός ήταν εάν θα έπρεπε να αγωνιστεί ή όχι. Αγωνίστηκε αξιοπρεπέστατα και συνέβαλε μάλιστα κι αυτή στην κατάκτηση του ομαδικού ασημένιου μεταλλίου.

Στον αγώνα συμμετείχε και η αθλήτρια του ανσάμπλ ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑμε δύο προγράμματα (στεφάνι, σχοινάκι).

Πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες του συλλόγου Μαρία Σανσαρίδου που είχε την ευθύνη της Καλοΐδου Κωνσταντίνας, Κική Χωματά που είχε την ευθύνη της Παυλίδου Μαρίας, Βέργου Σοφίας, Μακροδημήτρη Άρτεμις και Ελευθεριάδου Σμαράγδας, Βασιλική Δίντση που είχε την ευθύνη δύο αθλητριών της Δουλκερίδου Ελένης και της Στεργιούλα Ελένης και στη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες και προπονήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ανάλογες επιτυχίες και γιατί όχι και μεγαλύτερες στους επόμενους τελικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν κι αυτοί στη Θεσ/νίκη.


Δήλωση του Προέδρου του ΑΟΡΓ Βέροιας Ευθύμιου Χωματά

«Μετά τις επιτυχημένες φετινές εμφανίσεις των δύο νεανίδων αθλητριών μας Ελισάβετ Χωματά και Στεργιάνας Μουστακοπούλου ,ήρθε κι αυτή η μεγάλη επιτυχία στο Σύνθετο Ομαδικό των κορασίδων μας, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο αλλά και η εκπληκτική εμφάνιση της Ελένης Δουλκερίδου με το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό.

Ο Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζει να φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας, κι αυτό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, αφού η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο μας είναι σοβαρή. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονητική ομάδα μας».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του πανελλήνιου Ρυθμικής Γυμναστικής

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στους τελικούς των...

Η Νάουσα ανάμεσα στις δυνάμεις του ελληνικού Taekwon-do I.T.F.

Η Νάουσα ανάμεσα στις δυνάμεις του ελληνικού Taekwon-do I.T.F.

Θριαμβευτική ήταν η εμφάνιση για το Taekwon-do της Νάουσας ...

Στο Acropolis-Forbidden City Χρήστος και Βασίλης Καισαρίδης

Στο Acropolis-Forbidden City Χρήστος και Βασίλης Καισαρίδης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 40 χωρών διεξήχθη στην...

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βαλκανικό Κύπελλο FIS στην Pokljuka της Σλοβενίας  07-08 Μαρτίου 2024

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βαλκανικό Κύπελλο FIS στην Pokljuka της...

Στην  Pokljuka  της Σλοβενίας διεξήχθησαν οι αγώνες του...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το World Boccia Challenger, Zagreb 2024 ο Νίκος Ντουμανοπουλος. Ηττήθηκε διαδοχικά από τον Καναδό Marco Dispaltro (Νο15 στον κόσμο) με 1-7 και από το Σλοβάκο Martin Streharsky (Νο23 στον κόσμο),...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο, ο Ποσειδώνας κέρδισε τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ και κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στο όμιλο του αήττητος.Το Σάββατο διεξάγεται το final four...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας "Ορίζοντας" φιλοξενήθηκαν σήμερα το πρωί στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, στην αίθουσα όπου το σωματείο μας πραγματοποιεί τις προπονήσεις Επιτραπέζιας...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στο 10ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «ARMONIA CUP». Ο αγώνας διεξήχθη στο ΔΑΚ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης,  στις 28 έως 31 Μαρτίου 2024.Αναλυτικότερα...