Νοσταλγία 2018. Για 2η χρονιά τα Παρτάλια πήραν το πρωτάθλημα

Νοσταλγία 2018. Για 2η χρονιά τα Παρτάλια πήραν το πρωτάθλημα

Την Κυριακή 24 Ιουνίου είχαμε την τελετή λήξης του φετινού τουρνουά με τον μικρό και μεγάλο τελικό , τον διαγωνισμό τρίποντων και τις απονομές των νικητών .

Στον μικρό τελικό οι Texas Losers επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 61-53 καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση στο τουρνουά . Στον μεγάλο τελικό οι περσινοί πρωταθλητές Παρτάλια υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και κέρδισαν τους διεκδικητές Oklaχώμα με σκορ 43-76 και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το τρόπαιο .

Τον διαγωνισμό τρίποντων μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κέρδισε ο Κανελλιδης έναντι του διαιτητή κ Τζιμου . Και πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε πάνω στο νήμα έναντι του Τσακίρη και Κωστογλιδη από τα Παρτάλια , ο Παπανικολαου από τους Oklaχώμα

Οι Texas Losers επιβλήθηκαν των Bad Boys με σκορ 61-53 στον μικρό τελικό 

Ένας πολύ όμορφος μικρός τελικός που απόλαυσαν οι θεατές με τους Τεξανους αν και 5 άτομα να κερδίζουν τον αγώνα . Ο Τσιπης πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του για φέτος πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα , ο αρχηγός βομβάρδισε από τα 6,75 και οι Μανούρας και Ντοβας χτύπησαν από μέση απόσταση καταλαμβάνοντας το Χάλκινο μετάλλιο .

Η αστοχία πρόδωσε τα κακά παιδιά του Μπακαλίδη αν και ο αρχηγός ήταν εύστοχος από μακριά , ο Πολυμερης και ο Γαβριλακος έκαναν πάρτι στο ζωγραφιστό και ο Στικας με τον τρομερό Γώγο σε ένα ρεσιτάλ ασίστ και σκοραρίσματος δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα . Τετάρτη θέση για τα << κακά>> μόνον στο όνομα της ομαδος παιδιά !!

TEXAS(COACH ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ):Τσιπης 25,Μπιζετας11(1),Ντοβας 10,Σπυριδωνιδης 2,Μανουρας 13.

BAD BOYS(COACH ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ):Γώγος 7,Λιακοπουλος 8,Μαυροκεφαλιδης 6,Μπακαλιδης 8(2),Στικας 11(2),Γαβριλακος 13(1),Πολυμερης.

Παρτάλια - Oklaχώμα με σκορ 76-43 μεγάλος τελικός 

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαρίδη και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο των αντιπάλων τους δείχνοντας οτι μπορεί να παλέψει . Κάπου εκεί όμως μπήκε στην εξίσωση ο όχι άγνωστος Χ Τσακίρης και ένα καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο ουσιαστικά καθόρισε τον αγώνα . Μια ύστατη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα . Ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά Παπανικολάου προσπάθησε , ο Κορυτσαίος έτρεξε στον αιφνιδιασμό και οι Τουφας με τον Μπιτερνα έβαλαν τα δυνατά τους , ο Τσιριμπακας και ο Ανδρεόπουλος πάλεψαν με τα θηρία αλλά δεν κατάφεραν πολλά . Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για τους αξιόμαχους Oklaχώμα .

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο ! Ο Τσακίρης ήταν το Α και το Ω σε επίθεση και άμυνα , ο Κωστογλιδης εξαιρετικός , ο Εμμανουηλιδης σκόραρε από παντού και ο Παππας κατέβασε όσα ριμπάουντ είχε σχεδόν η αντίπαλη ομάδα ! Ροζ φύλλο , χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για τους πρωταθλητές !!

OKLAΧΩΜΑ: Κουλης 2, Παπανικολάου 14(2), Ανδρεόπουλος 2, Τουφας 6, Κορυτσαίος 7, Τσιριμπακας , Μπεκιαρίδης 4, Μπιτέρνας 8.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Δούμας 9(3), Μπερσος 9(1), Παππας 12, Γκιλιοπουλος 2, Εμμανουηλιδης 8, Τσακίρης 21, Κωστογλιδης 9(1), Γεωργοπουλος 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...