Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι μέσω της συνολικής προσπάθειάς του για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών του, τοποθετεί νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οφέλη από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από τους Δημότες μας, καθώς θα συμβάλλουν στην άνετη και απρόσκοπτη παρακολούθηση πολιτιστικών και λοιπών θεαμάτων που αναπτύσσονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Επιπλέον, ξεκίνησε και η τοποθέτηση τεσσάρων νέων Πινακίδων Led, για την ενημέρωση των Δημοτών μας, διακεκριμένων ως εξής:

• Δύο (2) θα τοποθετηθούν στην πόλη της Αλεξάνδρειας

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Κλειδίου και 

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού. 

οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες τρεις που έχουν ήδη βρίσκονται σε λειτουργία σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Οι νέες πινακίδες, όπως συμβαίνει με τις ήδη υπάρχουσες,  θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Δημοτικών του Κοινοτήτων, όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης, θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή. 

 Τα ανωτέρω έργα όπως και μία σειρά νέων έργων των οποίων επίκειται η υλοποίηση τους, αποτελούν μία δέσμευση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας,  ο οποίος δήλωσε σχετικά:

   «Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πραγματοποίηση έργων αναβάθμισης που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης στον Δήμο μας.  Εγώ προσωπικά, αλλά και συνολικά η Δημοτική Αρχή, είχαμε αφουγκραστεί την άποψη για την ανάγκη αναβάθμισης του αμφιθεάτρου μας, του μεγαλύτερου πνεύμονα πολιτιστικής ανάδειξης του δήμου μας, καθώς η υφιστάμενη υποδομή του ήταν αρνητικός παράγοντας στην παρακολούθηση εκδηλώσεων. Με την παρέμβαση αυτή, άλλαξε η όψη του κι έγινε πιο λειτουργικό κι άνετο για τους θεατές.

 Επιπρόσθετα, δικαίωμα ενός σύγχρονου πολίτη αποτελεί και η πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω  της  άντλησης σημαντικών πληροφοριών που τον αφορούν κι αυτό το δικαίωμα ερχόμαστε να υποστηρίξουμε μέσω της τοποθέτησης των τεσσάρων νέων πινακίδων Led. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε τα εν λόγω έργα  να αποδειχθούν χρήσιμα για τους  Δημότες μας, για τους οποίους ήδη σχεδιάζουμε νέα σημαντικά έργα».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προγράμματα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου μάθησης    «ΔΙΚΤΥΩΣΗ»

Προγράμματα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια...

Το τμήμα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου...

Προγράμματα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου μάθησης «ΔΙΚΤΥΩΣΗ»

Προγράμματα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια...

Το τμήμα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018...

Ο ποδηλάτης   Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή...

Έτοιμες προς   παραλαβή οι νέες   ταυτότητες των εφέδρων αξιωματικών Ημαθίας

Έτοιμες προς παραλαβή οι νέες ταυτότητες των...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν...

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας,...

Από τον Ελληνοαυστρολό Άγγελο Γιαννάκαρο, ιδρυτή της...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου*Αν τα φαινόμενα ανομίας στα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου μάθησης επιπέδου ΙΙ «ΔΙΚΤΥΩΣΗ» ανακοινώνει τρία νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών εφαρμογών.1.      Εκπαιδευτικό...

Το τμήμα Αισθητικών Εφαρμογών LaVita του κέντρου δια βίου μάθησης επιπέδου ΙΙ «ΔΙΚΤΥΩΣΗ» ανακοινώνει τρία νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών εφαρμογών.1.      Εκπαιδευτικό...

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου ΙΙ από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κε.Δι.Βι.Μ.2 με Αριθμό Αδείας 2000440 ξεκινάει...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 πμ - 13:00μμ επί της οδού Μοράβα 2, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία για τους υπαλλήλους του και το κοινό της περιοχής μας  που επιθυμεί να...