Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι μέσω της συνολικής προσπάθειάς του για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών του, τοποθετεί νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οφέλη από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από τους Δημότες μας, καθώς θα συμβάλλουν στην άνετη και απρόσκοπτη παρακολούθηση πολιτιστικών και λοιπών θεαμάτων που αναπτύσσονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Επιπλέον, ξεκίνησε και η τοποθέτηση τεσσάρων νέων Πινακίδων Led, για την ενημέρωση των Δημοτών μας, διακεκριμένων ως εξής:

• Δύο (2) θα τοποθετηθούν στην πόλη της Αλεξάνδρειας

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Κλειδίου και 

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού. 

οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες τρεις που έχουν ήδη βρίσκονται σε λειτουργία σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Οι νέες πινακίδες, όπως συμβαίνει με τις ήδη υπάρχουσες,  θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Δημοτικών του Κοινοτήτων, όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης, θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή. 

 Τα ανωτέρω έργα όπως και μία σειρά νέων έργων των οποίων επίκειται η υλοποίηση τους, αποτελούν μία δέσμευση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας,  ο οποίος δήλωσε σχετικά:

   «Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πραγματοποίηση έργων αναβάθμισης που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης στον Δήμο μας.  Εγώ προσωπικά, αλλά και συνολικά η Δημοτική Αρχή, είχαμε αφουγκραστεί την άποψη για την ανάγκη αναβάθμισης του αμφιθεάτρου μας, του μεγαλύτερου πνεύμονα πολιτιστικής ανάδειξης του δήμου μας, καθώς η υφιστάμενη υποδομή του ήταν αρνητικός παράγοντας στην παρακολούθηση εκδηλώσεων. Με την παρέμβαση αυτή, άλλαξε η όψη του κι έγινε πιο λειτουργικό κι άνετο για τους θεατές.

 Επιπρόσθετα, δικαίωμα ενός σύγχρονου πολίτη αποτελεί και η πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω  της  άντλησης σημαντικών πληροφοριών που τον αφορούν κι αυτό το δικαίωμα ερχόμαστε να υποστηρίξουμε μέσω της τοποθέτησης των τεσσάρων νέων πινακίδων Led. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε τα εν λόγω έργα  να αποδειχθούν χρήσιμα για τους  Δημότες μας, για τους οποίους ήδη σχεδιάζουμε νέα σημαντικά έργα».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Εύα Καϊλή  στη Βέροια για την πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής

Η Εύα Καϊλή στη Βέροια για την πολιτική εκδήλωση του...

Παρουσία της Ευρωβουλευτή Ε. Καϊλή θα πραγματοποιηθεί...

Ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Κ. Βέροιας και του προέδρου εκτάκτων εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΕΒΖ

Ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Κ. Βέροιας και του...

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:"Κατ’ αρχήν να...

Δράσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Δράσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του...

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ημαθίας...

Παρέμβαση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το Τελωνείο Ημαθίας

Παρέμβαση του Δημήτρη Μούρνου στο Περιφερειακό...

Η αξιοποίηση της Αγοράς Κουλούρας, κατά το ένα μέρος με...

SIMPARTS.GR -  Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

SIMPARTS.GR - Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ....

«...Θα τις ξηλώσεις και θα πεις και ένα τραγούδι»

«...Θα τις ξηλώσεις και θα πεις και ένα τραγούδι»

Είδα χθες στην τηλεόραση τον Περιφερειάρχη Κεντρικής...

Δήλωση-απάντηση του ανεξάρτητου  Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τραπεζανλή

Δήλωση-απάντηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου...

Σχετικά με τα όσα ψευδή και χυδαία εγράφησαν για την...

Συλλυπητήρια   από το σχολείο   του Χρήστου Πετρίδη

Συλλυπητήρια από το σχολείο του Χρήστου Πετρίδη

Για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου μας μαθητή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Παρουσία της Ευρωβουλευτή Ε. Καϊλή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Τουριστικό Περίπτερο «Ελιά» στις 12 το μεσημέρι πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής εν’ όψει του 2ου Συνεδρίου στις 30...

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:"Κατ’ αρχήν να δηλώσουμε ότι δεν είναι ο σκοπός μας να μπούμε σε ένα γαϊτανάκι απαντήσεων και ανταπαντήσεων, αλλά οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη στη χθεσινή...