Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι μέσω της συνολικής προσπάθειάς του για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών του, τοποθετεί νέα καθίσματα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οφέλη από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων θα γίνουν άμεσα αντιληπτά από τους Δημότες μας, καθώς θα συμβάλλουν στην άνετη και απρόσκοπτη παρακολούθηση πολιτιστικών και λοιπών θεαμάτων που αναπτύσσονται στο Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Επιπλέον, ξεκίνησε και η τοποθέτηση τεσσάρων νέων Πινακίδων Led, για την ενημέρωση των Δημοτών μας, διακεκριμένων ως εξής:

• Δύο (2) θα τοποθετηθούν στην πόλη της Αλεξάνδρειας

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Κλειδίου και 

• Μία (1) στην Τοπική Κοινότητα Σταυρού. 

οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες τρεις που έχουν ήδη βρίσκονται σε λειτουργία σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Οι νέες πινακίδες, όπως συμβαίνει με τις ήδη υπάρχουσες,  θα προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τους Δημότες του Δήμου Αλεξάνδρειας και των Δημοτικών του Κοινοτήτων, όπως αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικά γεγονότα, αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών, οδηγίες από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε περιπτώσεις επικίνδυνων φαινομένων κ.α. Επίσης, θα μπορούν να προβάλλονται πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται σκόπιμο να προβληθεί από την Δημοτική Αρχή. 

 Τα ανωτέρω έργα όπως και μία σειρά νέων έργων των οποίων επίκειται η υλοποίηση τους, αποτελούν μία δέσμευση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας,  ο οποίος δήλωσε σχετικά:

   «Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η πραγματοποίηση έργων αναβάθμισης που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα διαβίωσης στον Δήμο μας.  Εγώ προσωπικά, αλλά και συνολικά η Δημοτική Αρχή, είχαμε αφουγκραστεί την άποψη για την ανάγκη αναβάθμισης του αμφιθεάτρου μας, του μεγαλύτερου πνεύμονα πολιτιστικής ανάδειξης του δήμου μας, καθώς η υφιστάμενη υποδομή του ήταν αρνητικός παράγοντας στην παρακολούθηση εκδηλώσεων. Με την παρέμβαση αυτή, άλλαξε η όψη του κι έγινε πιο λειτουργικό κι άνετο για τους θεατές.

 Επιπρόσθετα, δικαίωμα ενός σύγχρονου πολίτη αποτελεί και η πρόσβαση στην ενημέρωση μέσω  της  άντλησης σημαντικών πληροφοριών που τον αφορούν κι αυτό το δικαίωμα ερχόμαστε να υποστηρίξουμε μέσω της τοποθέτησης των τεσσάρων νέων πινακίδων Led. Σε κάθε περίπτωση, ευελπιστούμε τα εν λόγω έργα  να αποδειχθούν χρήσιμα για τους  Δημότες μας, για τους οποίους ήδη σχεδιάζουμε νέα σημαντικά έργα».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Λήξη δεκαπενθήμερου εκπτώσεων

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Λήξη δεκαπενθήμερου...

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας ανακοινώθηκαν τα...

Δήλωση Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δήλωση Φρόσως Καρασαρλίδου για την επέτειο του...

Η  17 Νοέμβρη παραμένει πάντα μια επέτειος μνήμης και...

Χιονίζει τώρα στην Εγνατία!

Χιονίζει τώρα στην Εγνατία!

Μπορεί στην Βέροια να έριξε πριν λίγο χαλάζι ακόμη και...

SIMPARTS.GR -  Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα

SIMPARTS.GR - Η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ....

 Συνέντευξη της Φρόσως Καρασαρλίδου στο ΛΑΟ για ζητήματα της Ημαθίας  «Συμμαζεύουμε και οργανώνουμε τον αγροτικό και συνεταιριστικό χώρο στηρίζοντας παράλληλα το εισόδημα των αγροτών»

Συνέντευξη της Φρόσως Καρασαρλίδου στο ΛΑΟ για...

-Ευρεία  σύσκεψη σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής...

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ενίσχυση της αγοράς ακινήτων,  της επιχειρηματικότητας και η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, είναι το μεγάλο στοίχημα για τη δημιουργική Ελλάδα του αύριο»

ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ενίσχυση της αγοράς ακινήτων, της...

Στο Συνέδριο του ΣΕΠΑΚ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για...

Απ. Τζιτζικώστας: «Το θέμα έχει πάρει τραγικές   διαστάσεις και βλάπτει την πραγματική οικονομία»

Απ. Τζιτζικώστας: «Το θέμα έχει πάρει τραγικές ...

Σύσκεψη χθες στην Περιφέρεια για τη μάστιγα του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, τη στιγμή που ξεκίνησα να πληκτρολογώ, το τηλέφωνο, ντριν-ντριν και στην άλλη άκρη του σύρματος, η γριούλα μου, η κυρά Φωφώ, που...

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βεροίας ανακοινώθηκαν τα εξής:"Το  Δεκαπενθήμερο των Εκπτώσεων έληξε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018.υπενθυμίζεται στους συναδέλφουςκαι είναι αυτονόητο ότι, με βάση τη Νομοθεσία για...

Η  17 Νοέμβρη παραμένει πάντα μια επέτειος μνήμης και τιμής σε όσους αγωνίζονται για την δημοκρατία. Σηματοδοτεί την αντίσταση ενάντια στον φασισμό και αποτελεί  πάντα ένα επίκαιρο μήνυμα για την...

Μπορεί στην Βέροια να έριξε πριν λίγο χαλάζι ακόμη και στο κέντρο της πόλης, αυτήν την στιγμή όμως όσοι κινούνται στην Εγνατία οδό μετά τα Γρεβενά συναντούν χιόνι!!! Με την θερμοκρασία να είναι μόλις 2 βαθμούς...