Ισόπαλη η Βέροια 1-1 με τον Άρη στο Παλαιοχώρι

Ισόπαλη η Βέροια 1-1 με τον Άρη στο Παλαιοχώρι

Αήττητη έμεινε σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής κόντρα στον τοπικό Άρη, που συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και τη φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν καλά στοιχεία και σε αυτό τον αγώνα, παίζοντας με δύναμη, πάθος και πίεση σε όλο το γήπεδο..

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος οι Βεροιώτες έριξαν περισσότερο βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, χωρίς να αποφύγουν κάποια λάθη που για την εποχή αυτή δικαιολογούνται.

Η "Βασίλισσα" μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 1ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακα των γηπεδούχων μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Μπλέτσα.

Μετά το δεκάλεπτο το Παλαιοχώρι ισορρόπησε τον ρυθμό και στο 12' είχε την πρώτη του ευκαιρία, με τον Χαρίση να σουτάρει έξω από την περιοχή λίγο άουτ.

Οι Βεροιώτες απάντησαν ένα λεπτό αργότερα, με το σουτ του Βεργώνη από το ύψος της περιοχής να φεύγει μόλις άουτ!

Στο 36' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ! Ο Κωτάκης σέντραρε από αριστερά, ο Ιγνατίδης με φαλτσαριστό κοντινό πλασέ τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στην κλειστή γωνία του Μπλατσιώτη, που έπεσε σωστά αλλά δεν πρόλαβε να αποκρούσει, γράφοντας το 1-0!

Στην επανάληψη με την είσοδο και του Σκαθαρούδη, η "Βασίλισσα" έγινε πιο απειλητική και πολύ γρήγορα έφερε το ματς στα ίσια.

Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο νεοεισελθόν επιθετικός των "κυανέρυθρων" ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από τον Αποστολά, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος (Σκαθαρούδης) ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Οι Βεροιώτες, με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την ισοφάριση, είχαν ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στην συνέχεια χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 54' ο Σκαθαρούδης έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Βεργώνη, αυτός έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων!

Στο 61' ο Παπουτσίδης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και μπήκε με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά προ του Βασιλειάδη πλάσαρε άουτ!

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν, με τους γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο γκολ και να έχουν δύο καλές ευκαιρίες, στις οποίες είπε "όχι" ο Μπλατσιώτης.

Στο 84' ο νεαρός γκολκίπερ της "Βασίλισσας" πρόλαβε με έξοδο και έδιωξε με τα πόδια προ του Ιγνατίδη που έβγαινε μόνος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπλατσιώτης και πάλι έσωσε αρχικά με τα πόδια και πάλι το τετ α τετ του Ιγνατίδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ιγνατίδης και πάλι μετά από σέντρα του Καραμπά, έπιασε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημητρίαδης με βοηθούς τους Τσιρώνα και Κωνσταντίνου.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Α. Παντζιαράς): Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης Θ., Καραμπας Γ., Μπάμπουρας, Αποστολας, Ταϊρης, Δημητρακοπουλος, Κεφαλας, Χαρίσης, Κωτάκης, Ιγνατίδης.
Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Μάνιος, Σκέμπι, Γιώτας, Ντόμπρος, Αλωπούδης, Κυπαρισσάς, Παραστατίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Ν. Παπανώτας): Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Μούχαλης, Τσουλχάι, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζιγκερίδης, Κυριακίδης, Ιωάννου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σκαθαρούδης, Μουρατίδης, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μισαηλίδης, Τρούπκος, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης.

πηγή Kerkidasport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...