Νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ στο τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα κέρδισε 1-0 τα Κύμινα. Ήρθε ο Βραζιλιάνος

Νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ στο τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα κέρδισε 1-0 τα Κύμινα. Ήρθε ο Βραζιλιάνος

Τη νίκη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Ολυμπιακού Κυμίνων.

Οι "κυανέρυθροι", που δεν έπιασαν απόδοση ανάλογη των προηγούμενων παιχνιδιών, έχοντας λίγες καλές στιγμές στο ματς, ευτύχησαν να σκοράρουν πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κοντινό σουτ του Μπλέτσα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Τσακίρη προς τον τερματοφύλακα του!

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

1' Απρόσεχτο γύρισμα του Τσακίρη μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ο Μπλέτσας «διαβάζει» την φάση και μόνος από το ύψος του πέναλτι πλασάρει και ανοίγει το σκορ. 1-0 

20' Μετά από κόρνερ από δεξιά, ο προωθημένος Μουρατίδης πιάνει την κεφαλιά, όμως ο  τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων αποκρούει σωτήρια.

50' Μπροστινή πάσα του Πατσιαβούρα για τον Κανούλα, τον φορ της ΒΕΡΟΙΑΣ προλαβαίνει ο Μπαιμάκης που με μπλονζόν μπλοκάρει τη μπάλα.

57' Από δεξιά ο Ιωάννου με εκτέλεση κόρνερ στέλνει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι της εστίας των Κυμίνων, όπου πιο ψηλά ο Μουρατίδης παίρνει την κεφαλιά, όμως πριν αυτή περάσει την γραμμή της εστίας της ομάδας του σαν από μηχανής Θεός διώχνει ο Τσακίρης.

63' Ο Μπακάλης σουτάρει με δύναμη έξω από την μεγάλη περιοχή των Κυμίνων, η μπάλα όμως περνάει λίγο άουτ.

82' Παραλίγο ο Μισαηλίδης να πετύχει αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα μέσα από την μικρή περιοχή της ομάδας του, καταλήγοντας αυτή κόρνερ.

83' Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σε κενή εστία, με τον Καράμπελα αρχικά να μην βρίσκει τη μπάλα και τον Τσακίρη στη συνέχεια, που ενώ την βρίσκει… καταφέρνει και την στέλνει από τα δύο μέτρα άουτ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιασωνίδης με βοηθούς τους Μπακάλη, Χαλατζιούκα.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Παπανώτας): Μπλατσιώτης (46' Κοντογουλίδης), Ζούρκος (46' Πατσιαβούρας), Μουχάλης (55' Τσιότρας), Μουρατίδης (80' Ράδης), Μαραγκός (80' Τσουλχάι), Μπακάλης (72' Ζιγκερίδης), Μπλέτσας (77' Λεφίδης), Βεργώνης (80' Σοφιανίδης), Τσικόπουλος (55' Ιωάννου), Κυριακίδης (77' Τρούπκος), Κανούλας (64' Μιχαηλίδης).

ΚΥΜΙΝΑ (Γιώργος Νασιόπουλος): Μπαϊμάκης, Τοπαλίδης (69' Νεσερσιάν), Πολιανίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης (60' Γιάντσος), Αυγέρος, Αμανατίδης, Ρακαβίνας (84' Κυριακίδης), Καμπέρι (18' λ.τ. Θεοδωρίδης), Καράμπελας, Παρράς (74' Μαραντίδης).

Ήρθε ο Βραζιλιάνος στην Βέροια 

Στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας βρέθηκε ο Βραζιλιάνος Ζοάο Πένδρο Ολιβέιρα Σάντος και είδε τη νέα του ομάδα στο νικηφόρο φιλικό με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, με έφεση στο σκοράρισμα, που ήλθε στην «Βασίλισσα» για να την ενισχύσει από την θέση του επιτελικού μέσου, έφθασε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το βράδυ της Παρασκευής, ενώ την Δευτέρα θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως, αν όλα πάνε καλά με αυτές, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΒΕΡΟΙΑΣ.

πηγή kerkidasport.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...