Η φωτογράφιση για το ετήσιο ημερολόγιο της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας

Η φωτογράφιση για το ετήσιο ημερολόγιο της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας

Το πρώτο βήμα έγινε, τα θεμέλια μπήκαν!

Άλλωστε, για να κατασκευάσεις ένα κτίριο, μια πολυκατοικία, ένα μεγάλο συγκρότημα χρειάζονται τα απαραίτητα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για να στηρίξουν ότι σχεδίασες σε μια κόλλα χαρτί.

Στους Αετούς Βέροιας αποφασίσαμε ένα μόνο : να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν το μπάσκετ, να διασκεδάσουν μαθαίνοντας και βεβαίως να λειτουργήσουν με το ομαδικό πνεύμα, απαραίτητο προσόν και για την κοινωνία.

Κανείς στη διοίκηση, στο τεχνικό επιτελείο δεν επιτρέπεται να παρεκκλίνει από αυτό και θεωρούμε πως δεν θα το πράξει γιατί πολύ απλά, αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία επιλέγουμε τα πρόσωπα.

Άλλωστε, αυτό φαίνεται με πολύ μεγάλη έμφαση στις φωτογραφίες για το ετήσιο ημερολόγιο του συλλόγου, για τις οποίες επιλέξαμε να έχουν ένα πιο...παιχνιδιάρικο ύφος, γιατί πολύ απλά πρόκειται για παιδιά!

Από αυτές δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι προπονητές μας Μόρφη Γερασίμου, Κώστας Κασάπης και Μάκης Ιωσηφίδης οι οποίοι και πόζαραν μαζί με τα μπασκετικά παιδιά τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών, που πίστεψαν στο όραμα το συλλόγου και βρίσκονται στο πλάι μας για να μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση και τη λατρεία που έχουμε όλοι για το μπάσκετ.

Τα καλύτερα έρχονται!

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα