Η επίσημη στήριξη για την Γεωργία ήρθε…απομένει και η ουσιαστική

Η επίσημη στήριξη για την Γεωργία ήρθε…απομένει και η ουσιαστική

  Από αυτά που διαβάζει κάποιος στις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Ν. Δ. Καρδίτσας και μέλους της Κ.Ε. Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κων/νου Τσιάρα από την συνέντευξη τύπου στο Αιγές, καταλαβαίνει ότι σφίγγουν τα πράγματα στο Δήμο Βέροιας.

Μπορεί να έχουν από την Πειραιώς ανακοινώσει ότι δεν θα δοθούν κομματικές γραμμές, ωστόσο στην περίπτωση της Βέροιας, λόγω ιδιαιτεροτήτων  κάνουν μια εξαίρεση και χτυπάνε καμπανάκι προειδοποίησης σε όσους σκέφτονται να πάνε σε άλλο ψηφοδέλτιο πλήν αυτό που στηρίζει το κόμμα και είναι της Γεωργίας Μπατσαρά.

Η προσπάθεια επιστράτευσης και συσπείρωσης είναι εμφανής και ίσως επιβεβλημένη, αφού στην κίνηση της Γεωργίας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ν.Δ. και να κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος, το κόμμα φαίνεται ότι βάζει πλάτη και στηρίζει την επιλογή του.

Φυσικά αυτό που απομένει είναι εκτός της επίσημης στήριξης του κόμματος να υπάρξει και έμπρακτη συστράτευση όλων των στελεχών, χωρίς παρασκηνιακά παιχνίδια και μυστικές συμμαχίες, γιατί αλλιώς όλα θα μείνουνε στα λόγια.

Πάντως όσο και να ευαγγελίζονται τα κόμματα την ανεπηρέαστη και ελεύθερη βούληση των στελεχών και ψηφοφόρων τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας… 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα