Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μελιόπουλο  περιόδευσε στην Λαϊκή Αγορά Βέροιας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μελιόπουλο περιόδευσε στην Λαϊκή Αγορά Βέροιας

Το πρωί της Τρίτης, η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μελιόπουλο περιόδευσε στην Λαϊκή Αγορά Βέροιας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και εμπόρους, αλλά και δημότες που εκείνη την ώρα επισκέπτονταν την Αγορά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων και γενικότερα των εργατικών λαϊκών στρωμάτων του δήμου μας και οι ευθύνες που έχουν για αυτά τα προβλήματα και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων στην Τοπική Διοίκηση, Δήμο και Περιφέρεια.

Το κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συμπόρευση με το ΚΚΕ και ενίσχυση των ψηφοδελτίων του σε Δήμο Βέροιας, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Βουλή και Ευρωβουλή βρήκε ιδιαίτερη απήχηση.

Απήχηση που συνοδεύτηκε και με αναγνώριση της στήριξης που προσφέρουν το ΚΚΕ στην Βουλή και στην Ευρωβουλή, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και στις περιφέρειες στα δίκαια αιτήματα των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα