ΕΚΑΣΚΕΜ Α' Νίκη για τους Αετούς Βέροιας στη Νάουσα 70-61 τον Ζαφειράκη

ΕΚΑΣΚΕΜ Α' Νίκη για τους Αετούς Βέροιας στη Νάουσα 70-61 τον Ζαφειράκη

Τη 16η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, σημείωσαν σήμερα οι Αετοί Βέροιας.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε στη Νάουσα με 70-61 του συντοπίτη Ζαφειράκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής συνάντησης, το βροντερό παρών του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας, που απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αγαπά το μπάσκετ και σε ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν δίπλα στην ομάδα της πόλης.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν και πάλι πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και παρά το γεγονός πως σταδιακά έχασαν τον ρυθμό τους και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ, εντούτοις βρήκαν τις λύσεις και με καθοριστικά καλάθια σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα, πήραν το ροζ φύλλο.

Επ ευκαιρία της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πως στόχος της ομάδας είναι να δώσει το κίνητρο σε όσους αγαπούν το μπάσκετ αλλά και να λειτουργεί πάντα με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι ως σήμα κατατεθέν του αθλητικού ιδεώδους το οποίο πρεσβεύει πρώτα ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και γενικότερα όσοι απαρτίζουν τον σύλλογο.

Στόχος βεβαίως είναι και η νίκη (ομιλούμε βεβαίως για το ανδρικό τμήμα), ως αποτέλεσμα (ή επιβεβαίωση αν θέλετε) της δουλειάς στις προπονήσεις αλλά και της προσπάθειας στους αγώνες, επομένως ότι προκύψει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, θα είναι καλοδεχούμενο.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που σημείωσε 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάκης Ιωσηφίδης με 19.

Επόμενο αγώνας το Σάββατο 30/3 στο ΔΑΚ Βικέλας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στην κανονική περίοδο, ΦΟ Αριδαίας.

Τα δεκάλεπτα : 14-21, 30-40, 48-54, 61-70

Ζαφειράκης Νάουσας : Βάιγκαντ 9 (1), Καπνάς 7, Μουρατίδης 7 (1), Τούφας 10 (1), Σιδηρόπουλος 2, Μώκας 2, Δίντσης 15 (1), Πράπας 8

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 7, Χρήστου, Κασάπης 3 (1), Παπαδόπουλος Δ., Γκεκόπουλος 21, Πάππου 2, Γαβριηλίδης, Χρυσάφης 7 (1), Χατζηχαρίσης 6 (1), Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 19 (3)

Τούρτα - έκπληξη στον πρόεδρο, Σίμο Γαβριηλίδη για τα γενέθλια του

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Νάουσα, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας επιφύλασσαν μία τούρτα-έκπληξη στον εορτάζοντα πρόεδρο, Σίμο Γαβριηλίδη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και πάλι στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα κι αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που του δίνει ένα ακόμη κίνητρο να συνεχίσει πιστά στο πλάνο που έχει σχεδιάσει για τον σύλλογο.

Ένα πλάνο που δεν έχει...ταβάνι, πάντα με γνώμονα τη δυνατότητα να υπάρξει μια νέα επιλογή για όσους αγαπούν το μπάσκετ και έχοντας ως πρότυπο ομάδες που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους και έχτισαν λιθαράκι λιθαράκι ότι έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας… και τώρα play off!

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας…...

Μία από τις πιο βαριές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα...

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Εφηβικού ο Φίλιππος Βέροιας!

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Εφηβικού...

Το ήθελαν, το πάλεψαν, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...