Οι νεανίδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Μαρία Παυλίδου και Σοφία Βέργου στους Πανελλήνιους αγώνες

Οι νεανίδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας Μαρία Παυλίδου και Σοφία Βέργου στους Πανελλήνιους αγώνες

Πραγματοπιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρ.Γ ,Β΄κατηγορίας (Νεανίδων),στις 20-21-22 Απριλίου , στο κλειστό γυμναστήριο Ι.Μελισσανίδης ,στη Μίκρα Θεσ/νίκης.

Οι βεροιώτισσες αθλήτριες της Κικής Χωματά του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ , Μαρία Παυλίδου & Σοφία Βέργου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και βρέθηκαν μέσα στις τριάντα καλύτερες νεάνιδες αθλήτριες της χώρας μας και μέσα στην καλύτερη 12άδα της περιφέρειά μας (Κ & Β Ελλάδα)ανάμεσα στις ογδόντα που είχαν προκριθεί από τους προκριματικούς αγώνες.

Η Μαρία Παυλίδου με αρκετά προβλήματα υγείας (εμετούς) πριν την εμφάνισή της στο ταπί, αφού αλλάχτηκε και η σειρά της μέχρι να συνέλθει,ξεκίνησε όχι πολύ καλά στο σχοινάκι & βαθμολογήθηκε με 9,800β.

Συνέχισε με το πρόγραμμα με τη μπάλα και βαθμολογήθηκε με 11,200β ήταν 10η στο συνολο και 2η αναπληρωματική για τους τελικούς οργάνων.Το πρόγραμμα με τις κορίνες ήταν το καλύτερό της. Βαθμολογήθηκε με 12,000β. ήταν 9η καλύτερη στο σύνολο ,1η αναπληρωματική για τον τελικό και μάλιστα μόνο για 0,10β.Και στην κορδέλα πήγε πολύ καλά & βαθμολογήθηκε με 11,250β.Το σύνολό της 44,250β. και η θέση της 27η πανελληνίως και 10η ανάμεσα στις αθλήτριες της Β' περιφέρειας.

Η Σοφία Βέργου παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερη από τον προκριματικό αγώνα και βρέθηκε κι αυτή μέσα στις καλύτερες νεάνιδες της χώρας μας (30η) και της περιφέρειά μας (12η)

Στο πρόγραμμα με το σχοινάκι ήταν πολύ καλή,βαθμολογήθηκε με 11,400β. και ήταν 15η στο σύνολο. Στην μπάλα βαθμολογήθηκε με 10,900β , στις κορίνες με 11,150β & στο δύσκολο όργανο της κορδέλας 9,800β , αλλά ήταν 19η.

Δήλωση προέδρου

" Συγχαρητήρια στα κορίτσια,την προπονήτριά τους Κική Χωματά και τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα. Η ερώτησή μου είναι μέχρι που σκέφτεται να φθάσουν οι αθλητρίες της.Πραγματικά η πρόοδος και η βελτίωσή τους είναι συνεχόμενη από πέρσι. Η Μαρία Παυλίδου με πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε ένα βήμα πριν τους τελικούς οργάνων και στα δύο όργανα που την δήλωσε η προπονήτριά της. Άραγε τι θα μπορούσε να κάνει, αν ήταν σε καλή κατάσταση;

Σοφία Βέργου.Ποτέ δεν ετοιμάστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.Ξεκίνησε στα μαζικά τμήματα της Αλεξάνδρειας.Η προπονήτριά της την έβαλε αργότερα αγωνιστικά σε χορευτικά τμήματα,κατόπιν στην ομάδα της αισθητικής και του ανσάμπλ. Στο τέλος την ενέταξε στις αθλήτριες του ατομικού. Σ' αυτόν τον αγώνα με την συνεχόμενη βελτίωση της η Σοφία  τη δικαίωσε και με το παραπάνω.

Η κατηγορία των γυναικών και των νεανίδων επισήμως για φέτος έχουν τελειώσει.Υπολείπεται το κύπελλο,αρχές Ιουλίου.Τώρα περιμένουμε τις κορασίδες μας . Φυσικά,σύμφωνα με τους προηγούμενους ανεπίσημους αγώνες,περιμένω ακόμη καλύτερα πράγματα.

Εύχομαι υγεία σε όλες και οι επιτυχίες να συνεχιστούν''.

Δήλωση προπονήτριας Κυριακής Χωματά.

'' Θέλω να συγχαρώ τις δύο αθλήτριές μου Μαρία & Σοφία και να ευχαριστήσω την μπαλαρίνα μας Ναταλία Κνιάζεβα για την άριστη συνεργασία μας καθώς και τους γονείς των παιδιών και το Δ.Σ , γιατί η καθημερινή στήριξη που δεχόμαστε είναι σπουδαία. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με τον τελευταίο και σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής μας χρονιάς.Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση πολύ υψηλού επιπέδου, επειδή από την κατηγορία των νεαωίδων ξενινουν οι πανελλήνιοι αγώνες και τα παιδιά σ΄αυτήν την κατηγορία προσπαθούν να πετύχουν το "maximum",εφόσον αρχίζουν και συνειδητοποιούν πόσο μεγάλα είναι τα προσωπικά τους κίνητρα.Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για όσα πίστεψα γι΄αυτά τα παιδιά.

Η πρόκριση για το πανελλήνιο ήταν κάτι που κερδίθηκε με πολύωρη δουλειά και δεν άφησαν αυτή την ευκαιρία της αθλητικής τους καριέρας να πάει χαμένη δίνοντας στο αγωνιστικό ταπί όλο τους τον εαυτό''.

 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του πανελλήνιου Ρυθμικής Γυμναστικής

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στους τελικούς των...

Η Νάουσα ανάμεσα στις δυνάμεις του ελληνικού Taekwon-do I.T.F.

Η Νάουσα ανάμεσα στις δυνάμεις του ελληνικού Taekwon-do I.T.F.

Θριαμβευτική ήταν η εμφάνιση για το Taekwon-do της Νάουσας ...

Στο Acropolis-Forbidden City Χρήστος και Βασίλης Καισαρίδης

Στο Acropolis-Forbidden City Χρήστος και Βασίλης Καισαρίδης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 40 χωρών διεξήχθη στην...

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βαλκανικό Κύπελλο FIS στην Pokljuka της Σλοβενίας  07-08 Μαρτίου 2024

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βαλκανικό Κύπελλο FIS στην Pokljuka της...

Στην  Pokljuka  της Σλοβενίας διεξήχθησαν οι αγώνες του...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το World Boccia Challenger, Zagreb 2024 ο Νίκος Ντουμανοπουλος. Ηττήθηκε διαδοχικά από τον Καναδό Marco Dispaltro (Νο15 στον κόσμο) με 1-7 και από το Σλοβάκο Martin Streharsky (Νο23 στον κόσμο),...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο, ο Ποσειδώνας κέρδισε τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ και κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση στο όμιλο του αήττητος.Το Σάββατο διεξάγεται το final four...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας "Ορίζοντας" φιλοξενήθηκαν σήμερα το πρωί στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο, στην αίθουσα όπου το σωματείο μας πραγματοποιεί τις προπονήσεις Επιτραπέζιας...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στο 10ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής «ARMONIA CUP». Ο αγώνας διεξήχθη στο ΔΑΚ στη Σίνδο Θεσσαλονίκης,  στις 28 έως 31 Μαρτίου 2024.Αναλυτικότερα...