ΔΗΜ.ΤΟ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ικανοποίηση για το μεγάλο ποσοστό της Ν.Δ. στην Αλεξάνδρεια

ΔΗΜ.ΤΟ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ικανοποίηση για το μεγάλο ποσοστό της Ν.Δ. στην Αλεξάνδρεια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας αναφέρει τα εξής:

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές 2019. Η μεγάλη Πανελλαδική διαφορά 9,5 μονάδων, οδήγησε τον χειρότερο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα από ιδρύσεως κράτους, να ζητήσει πρόωρες εκλογές, για να γνωρίσει άλλη μια μεγάλη ήττα που θα τον οδηγήσει στα συνήθη προ κρίσεως ποσοστά του.

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας η διαφορά μας, από το ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώθηκε στις 15,4 εκατοστιαίες μονάδες, κατατάσσοντας τον δήμο μας στους δήμους με τα μεγαλύτερα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και τις υψηλότερες διαφορές.

Ευχαριστούμε θερμά τους 9.250 ψηφοφόρους μας, που εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, τους δεκάδες εθελοντές μας, που εργάστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, τους εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες και όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, για την αμέριστη προσφορά τους καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.

Όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές ο υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας εκλέχθηκε για άλλη μια φορά από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 62,03 % έναντι 11,47 % του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας έδωσε στον Απόστολο Τζιτζικώστα ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά, 66,57 % ενώ αντίστοιχα ο υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλης έλαβε μόλις 9,86 %. Η διαφορά διαμορφώθηκε στις 56,80 μονάδες.

Στις Δημοτικές εκλογές, ως γνωστόν, υπήρχαν τρεις υποψήφιοι προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία. Οι τρεις υποψήφιοι έλαβαν συγκεντρωτικά 68,72 %, έναντι 28,27% του υποστηριζόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις και 3,02 % έλαβε, ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και πάλι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ελπίζουμε να δώσουν το δυναμικό τους παρόν και να ψηφίσουν προερχόμενο από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιο.

Ενωμένοι και δυνατοί με τον αρχηγό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 7 Ιουλίου 2019, θα φέρουμε τη χώρα στην τροχιά της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας και της εθνικής υπερηφάνειας. Αυτοί που πούλησαν τον τόπο μας, τη Μακεδονία μας, θα πάρουν ότι τους αξίζει, έναν ακόμη εκλογικό διασυρμό.

Με εκτίμηση Νίκος Τάκης

Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Τζιτζικώστας: «Η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης αποφασιστικό βήμα για τη Συμμετοχική Δημοκρατία στην Κεντρική Μακεδονία»

Α. Τζιτζικώστας: «Η Περιφερειακή Επιτροπή...

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας...

Τάσος Μπαρτζώκας:

Τάσος Μπαρτζώκας: "Για πρώτη φορά, κατά τα πρότυπα...

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα...

Τρία μέτρα απόσταση στους πάγκους και υποχρεωτική μάσκα στις λαϊκές Αγορές της Βέροιας, Μακροχωρίου και Αγ. Γεωργίου

Τρία μέτρα απόσταση στους πάγκους και υποχρεωτική...

Από τις 13.07.2020 έως 26.07.2020 στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου...

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα: «Στη Νάουσα έχουμε καταφέρει να μην έχουμε άστεγους και οικογένειες χωρίς βοήθεια»

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα: «Στη...

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στην...

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις πανελλαδικές η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Δωροθέα Γεωργαδάκη

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις πανελλαδικές η μαθήτρια του...

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις φετινές πανελλαδικές η...

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων - Τι αλλάζει

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων - Τι...

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας ενημερώνει τους...

Ανακοίνωση της κατασκήνωσης «Σκούρας» Χαλκιδικής για το κρούσμα κορονοϊού

Ανακοίνωση της κατασκήνωσης «Σκούρας» Χαλκιδικής για...

 Σε παιδική κατασκήνωση στη Χαλκιδική έκανε διακοπές...

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (13/7)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (13/7)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις φετινές πανελλαδικές η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Δωροθέα Γεωργαδάκη, που προσανατολίζεται στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. @@asd-307@@Με μεθοδικό διάβασμα μόνη της και την...

Στον χάρτη με τους νομούς που άρχισαν να παρουσιάζουν κρούσματα κορονοιού στο πλαίσιο της έξαρσης ενός δεύτερου κύματος μετά την χαλάρωση των μέτρων, βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ημαθία.@@ads-307@@Σύμφωνα με ...

-«Το νομοσχέδιο δεν θα περάσει…θα μείνει στα χαρτιά», το σύνθημα των συλλαλητηρίωνΜε δύο συλλαλητήρια ταυτόχρονα, το ένα στην Πλατεία Εληάς και το άλλο στην πλατεία Δημαρχείου, διαμαρτυρήθηκαν αντίστοιχα...

Κοινή διαπίστωση και της χθεσινής σύσκεψης για το συμπύρηνο ροδάκινο, ήταν το γνωστό: μία από τα ίδια, αφού κάθε χρόνο και σε κάθε συνάντηση φορέων ακούγονται μόνο αιτήματα, προβλήματα, ανησυχίες, αγωνίες,...