ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ, ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΟΥ!

ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ, ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΟΥ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

αρέσει, δεν μας αρέσει (προσωπικά δεν τρελαίνομαι), η μία όψη του νομίσματος είναι ο Κυριάκος, που καταρρίπτει τον ένα μύθο, μετά τον άλλο και από την άλλη, ο καημένος Αλέξης.

Στην πραγματικότητα καμένος Αλέξης ήταν, αλλά μετά την εξαφάνιση του Πανούλη, έγινε καημένος και καταιδρωμένος!

 

Ποιος θα το πίστευε, φίλοι μου να πάει Μητσοτάκης, να παρακολουθήσει αγώνα και να κερδίσει ο δικός μας.

Και όχι μόνο κέρδισε, αλλά σήκωσε και το τιμημένο!

Και έτσι, απλά και αθόρυβα, καταρρίφθηκε ο μύθος του γκαντέμη!

 

Και η άλλη όψη, ο Αλέκσης, ο σημαιοφόρος της αγραμματοσύσνης, της αμορφωσιάς, ο σημαιοφόρος του λαικισμού, ο σημαιοφόρος του ψεύδους, ο σημαιοφόρος του τίποτα, ο οποίος είχε το θράσος να συγκριθεί με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στην προσπάθειά του να φανεί ως η συνέχεια του εθνάρχη, και ουχί του γιδοβοσκού!

 

Συγκεκριμένα σε επίσκεψή του στην Κρήτη, τόνισε: «είμαστε περήφανοι, γιατί πάντα στην ιστορία της Ελλάδας, από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου ως σήμερα, όποτε αυτή η παράταξη κλήθηκε να διαχειριστεί εθνικά θέματα, έβαλε πάντοτε μπροστά την πατρίδα και το συμφέρον του τόπου», και μετά … ξύπνησε και πήγε να ανοίξει την πόρτα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, για να γράψει μέλος τον Ελευθέριο Βενιζέλο, γνωστός τοις πάσι, Συριζαίος!

 

Και επειδή, για να γίνεις μέλος ενός κόμματος, πρέπει κάποιος να σε προτείνει, τον Λευτεράκη, τον πρότεινε, ο διώκτης της μπριτζόλας (να μην τον ξεχνάμε!).

Σε εμάς θα έλθεις του είχε πει, για να κάνεις και κορμί.

Εμείς δεν τρώμε μπριτζόλες, γρούνια, αρνιά και λουκάνικα, για να γίνουμε σαν τον παλιόχοντρο από την Καρδίτσα, που πήγε στη Βέροια για γίνει άνθρωπος και έγινε βόδι!

Εμείς τρώμε μόνο σκυλιά, της Δαλματίας!

 

Και αφού είναι Βενιζέλος και κάνει ότι γουστάρει, αποφάσισε ο λαικιστής να πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου, που ο κόσμος φώναζε φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, πριν φθάσει στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

Και απευθυνόμενος στα γίδια, εμάς δηλαδή, μας επεσήμανε, ότι η καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου, δεν είναι μαραθώνιος, για να τερματίσει κάποιος.

Άλλωστε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είχε βαρυστομαχιάσει, από τα γεμιστά της Θεανώς, η οποία εκστασιασμένη, που θα μαγείρευε για τον ηγέτη που βγαίνει ένας σε κάθε εκατό χρόνια (τι έχουμε ακούσει Θεέ μου!), ξεχάστηκε, μπερδεύτηκε και αντί για ρύζι, έβαλε κιμά στα γεμιστά και μάλιστα χοιρινό.

 

Και αφού μάθαμε ότι στην κατοχή ακούγαμε και ντόιτσε βέλλε, επόμενο, αφού η γιαγιά μου στην μικρασιατική καταστροφή, διάβαζε τους φαινάσιαλ τάιμς!

Εκεί για πρώτη φορά, είχε διαβάσει άρθρο της σημαιοφόρου των ιστορικών, Μαρίας και είχε πληροφορηθεί ότι στη Σμύρνη, γινόταν χαμός από τον συνωστισμό!

 

Βέβαια φίλοι μου, δεν απέχει πολύ η στιγμή, που θα λέμε που είσαι Αλέξη και θα κλαίμε!

Πριν από χρόνια, στα καλά έτη του ΣΥΡΙΖΑ, ήμουν στο γραφείο, δεν είχα αναπτήρα για να καπνίσω, κρύο έξω, παγωνιά, τι να κάνω και ξαφνικά, τάκ, τάκ η πόρτα!

Ποιος να είναι σκέφθηκα, τέτοια ώρα!

Πριν από εσάς για εσάς, άκουσα μία γλυκιά φωνούλα!

Είμαι η μολότοφ συνέχισε, ήλθα για να ανάψεις το τσιγάρο σου!

Για να μη θυμηθώ, όταν τα είχε φτύσει η ηλεκτρική κουζίνα και η μολότοφ, είχε έλθει στο σπίτι μου, για να μαγειρέψει μαζί μας!

 

Και βέβαια, θα είναι μεγάλη αμαρτία, να παραβλέψουμε, την ανάπτυξη της οικονομίας!

Επειδή είχε δοθεί εντολή στις μολότοφ να κυκλοφορούνε ελεύθερες μέσα σε σακίδια, έπαιρνες ανά πάσα στιγμή, όσες ήθελες για να ζεσταθείς τις κρύες νύχτες του χειμώνα και ημέρες!

Και έτσι η κυβέρνηση δεν χρειαζότανε να δώσει επίδομα θέρμανσης και έτσι δημιουργηθήκανε τα πλεονάσματα και η ανάπτυξη!

Άσε που έτσι επιτυγχάνετο και η οικονομία σε μισθούς, διότι δεν απαιτείτο να υπάρχουν αστυνομικοί, για να διώκουν τις καημένες τις μολότοφ!

Για να μην αναφερθώ, σε ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί!

Θα γυρνάς από την εργασία, θα είσαι κατάκοπος, δεν θα βλέπεις μπροστά σου από την κούραση, θα θέλεις να ξαπλώσεις και θα είσαι αναγκασμένος να τρέξεις, διότι θα σε πλησιάζει απειλητικά το έτερο ήμισυ, θα σου λέει ότι είναι η μολότοφ σου, και θα είσαι υποχρεωμένος να την κυνηγήσεις, διότι θα είναι παράνομη!

 

Ο Αλέκσης φίλοι μου, είναι σε δύσκολη θέση, διότι πρέπει να κάνει τη μεταρρύθμιση στο κόμμα του, η οποία όπως όλοι καταλαβαίνουμε, θα είναι δεξιάς απόχρωσης και από την άλλη πρέπει να το παίζει και αριστερός από τα λίντλ, για να διατηρήσει και το αριστερό κοινό!

Για αυτό και οι ηλιθιότητες που εξακολουθεί να εκστομίζει!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

ΥΓ.

Κυριάκο μη χαίρεσαι, έρχεται και η σειρά σου, με τα "μασκαραλίκια" τύπου 2004, που θα ζήσει η πατρίδα, που δυστυχώς εκτός από την οικονόμα, θα υπάρξει και σκόπιμη αποδόμηση, του έπους του 21.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, οι νεοφιλελέ είναι η άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα