Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η επιστροφή της Βασιλική Δέλλιου στην πατρίδα της

Τον Ιούλιο του 2011 η παράσταση ‘Συμπέθεροι από τα Τίρανα’ είχε έλθει στη Βέροια. Με Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Τζόυς Ευείδη και τον Βεροιώτη Δημήτρη Μαυρόπουλο. Ο τελευταίος, πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, σφιγμένος στην αρχή, αλλά στην πορεία παίρνει τα πάνω του και αποδίδει καλά. Το γέλιο της παράστασης πολύ και αβίαστο.

Στις 15 Ιανουαρίου η ίδια παράσταση των Παπαθανασίου-Ρέππα έρχεται στη Νάουσα. Αυτή τη φορά είναι η Ναουσαία Βασιλική Δέλλιου που δοκιμάζεται μπροστά στο κοινό της πατρίδας της. Η καλή ηθοποιός (‘Επτά θανάσιμες πεθερές’, ‘Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς’, ‘Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη’, ‘Πόλεμος των άστρων’ κ.ά.) είναι στην παράσταση η μητέρα του Αλβανού γαμπρού, ‘εκλεκτού’ της κόρης του ζεύγους των πρωταγωνιστών Παρτσαλάκη, Ραμπότα. Γνωρίζοντας τις υποκριτικές της ικανότητες και τον ρόλο, θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη ηθοποιός στην κατάλληλη θέση!

Τα υπόλοιπα της απολαυστικής παράστασης στη σκηνή!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Βοργιαζίδης: Στις 2 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του έργου αστικής ανάπλασης στη Βεργίνα

Με αφορμή τη διοργάνωση του 1ου Αναπτυξιακού Forum Αιγών, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης στη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, έδωσε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]