ΤΟΠΙΚΑ

ΟΥΤΕ ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ, ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

ΟΥΤΕ ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ, ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα   Διπλ. Ηλεκτρολόγου

 

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

την εβδομάδα που πέρασε, χύθηκε αρκετό μελάνι, για τις εκτρώσεις - αμβλώσεις και το «αναφαίρετο» δικαίωμα των γυναικών σε αυτές!

Σας δηλώνω εξ’ αρχής ότι είμαι εναντίον, αφού διαφορετικά, θα είχα γεννήσει και δεν θα κυκλοφορούσα με κοιλίτσα, οκτώ μηνών και βάλε!

Το Σαββατοκύριακο, θα επιτεθώ στο ζυγούρι,  στο κοκορέτσι, και στο σάμαλι, θα γίνω εννέα μηνών και με το καλό θα γεννήσω, κάποιο ελεφαντάκι!

 

Με το που κυκλοφόρησε φίλοι μου, η αφίσα θιχτήκανε οι «προοδευτικοί» και οι «φιλελεύθεροι» της χώρας και αμέσως ο αρμόδιος πολιτικός παράγοντας (θα τον ξαναθυμηθούμε, όταν θα αποφασίσει να διεκδικήσει αρχηγία στον πολιτικό του φορέα!), πρόσταξε την αποκαθήλωση των αφισών, γιατί «στρεφότανε εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών».

Προσωπικά θα συμβούλευα, στο πολιτικό προσωπικό της χώρας (όχι όλο), να κάνει μία ένεση στα παιδιά του και να τα θανατώσει και επειδή ταραχτήκατε, προσέξτε.

Τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται κάθε χρόνο, εάν είχαν γεννηθεί, θα ήταν σαν τα παιδιά μας, που έχεουμε ήδη μεγαλώσει, τι δεν καταλαβαίνουμε!

Αλλά επειδή αναφερόμαστε σε πολιτικούς, επιτέλους να μας απαντήσουνε, γιατί όλος ο κόσμος, κάθεται σούζα στις απαιτήσεις της γείτονος χώρας, της Τουρκίας!

Επειδή είναι πιο έξυπνοι, επειδή έχουν αναπτυγμένο βιοτικό επίπεδο, επειδή, …

Διότι, θα αριθμούν σε λίγο 100.000.000, γιατί είναι τεράστια αγορά ηλίθιοι και αυτό είτε σας αρέσει, είτε όχι επιτυγχάνεται, με την γέννηση και όχι με την έκτρωση.

Η πατρίδα σε λίγο θα εξαφανιστεί και Κυριάκο, υλοποίησες άλλη σου μία υπόσχεση, για την μείωση της υπογεννητικότητας!

Είστε και Θεοσεβούμενοι, Χριστιανοί άλλωστε, δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

 

Δεν μπορώ να κάνω παιδί, σου λέει, γιατί ρωτάς,

να μωρέ η κρίση, χρήματα δεν υπάρχουν, ένα παιδί είναι έξοδα, φταίει το …  Κυπριακό, ο Τράμπ, η Θάτσερ, ο Μεταξάς, ο …

Ναι, κυρία μου και κύριέ μου, όλα φταίνε, αλλά κυρίως ευθύνεται η καλοπέρασή μας.

Εάν για να αποκτήσουμε ένα παιδί, πρέπει να το έχουμε από δέκα ζευγάρια παπούτσια, συνολάκια χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά, μία μηχανή, εξοχικό στο βουνό για σκι, εξοχικό στη Σαντορίνη για το ηλιοβασίλεμα, εξοχικό στη Μύκονο για κοινωνικές σχέσεις με το λάιφ στάιλ, ναι δεν θα αποκτήσουμε παιδιά.

 

Μπαμπά, τα παπούτσια τρυπήσανε και έχω μόνο ένα ζευγάρι.

Δεν πειράζει λεβέντη μου, η τρύπα είναι μικρή, κάνε υπομονή.

Και κλάμα ο μικρός και ο μπαμπάς να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και να αναρωτιέται γιατί να είναι τόσο ανίκανος, και η μικρή να σου ζητά ένα δίευρο για να βγει έξω, και το καλοκαίρι δεν θα πάμε διακοπές, και εκδρομή με το σχολείο δεν πειράζει, δεν θα πάτε και … τι το πέρασες κυρία μου, έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά!

Αναρωτήθηκες ποτέ, πως οι ιερείς μεγαλώνουν οκτώ και δέκα παιδιά.

Τι νομίζεις ότι είναι, βιομήχανοι.

Απλοί άνθρωποι είναι, που διαθέτουν αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια!

 

Και επειδή αυτάκια δεν χαιδεύουμε, επιστημονικά, το αγέννητο παιδί είναι ένας κανονικός άνθρωπος, σε μικρογραφία.

Τσεκαρισμένα, και δεν υπάρχει αμφισβήτηση!

Στη συνέχεια αυτό το έμβρυο, με μία ενεσούλα, σταματά η αναπνοή του, θανατώνεται!

Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε αρέσει, είτε όχι.

Και επειδή η σύγχρονη κοινωνία είναι πολιτισμένη, ο συγκεκριμένος φόνος επιτρέπεται νομικά, δεν διώκεται, για αυτό και ονομάζεται, έκτρωση.

 

Κατά συνέπεια με την παραπάνω διαδικασία, εξαφανίζεται μία ζωή, και δεν τρέχει τίποτα, διότι η ζωή που έφυγε, ήταν ανυπεράσπιστη, εάν έφερνε αντίσταση, θα ήταν διαφορετικά!

Με λίγα λόγια, μάνα και πατέρα , φώναξε την κόρη σου ή το γιο σου και πες τους, παιδάκι μου σε αγαπάμε, επειδή έτυχε να ήσουν τρίτο ή τέταρτο.

Εάν ήσουν το πρώτο, δεν θα υπήρχες.

 

Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, έχοντες θέση και όχι, δημοσιογράφοι, επίσημοι, που θίγονται τάχατες, στη θέα ενός πνιγμένου παιδιού, αλλά η εξαφάνιση χιλιάδων εμβρύων δεν τους ενοχλεί. Άθλιοι υποκριτές! 

 

Δάκρυα κροκοδείλου ασταμάτητα, για παιδάκια που πεθαίνουν από την πείνα, αλλά να έχουμε το δικαίωμα να τα θανατώνουμε, πριν έλθουν στον κόσμο! Άθλιοι υποκριτές!

 

Από πότε άθλιε υποκριτή, είναι  πολιτισμός να σκοτώνεις ένα παιδί μέσα στη μήτρα και έγκλημα, όταν το σκοτώνεις, αφού έχει βγει!

 

Άθλιε υποκριτή, που κινείς θεούς και δαίμονες επειδή σου κακοποιήσανε τη γατούλα σου ή το σκυλάκι σου και για το έμβρυο που εξαφάνισες, καμία αιδώ, καμία ντροπή!

 

Επειδή η ενέργεια της έκτρωσης είναι αποτέλεσμα ηδονής και απόλαυσης, νομιμοποιείται άθλιε υποκριτή!


Όσον αφορά τα διλήμματα, των αθλίων υποκριτών, ότι είναι αποτέλεσμα βιασμού, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ανατροφής, δεν … και εδώ τα πράγματα είναι απλά.

Οι οπαδοί του νεοφιλελευθερισμού, που στην πατρίδα μας φέρουν τη μάσκα του φιλελεύθερου, οι οποίοι για Θεό έχουν το χρήμα και τις αγορές, είναι προφανές ότι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό για τις εκτρώσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τους αθέους και για τις λοιπές προοδευτικές δυνάμεις.

Για τις αμβλώσεις, ενοχλεί η χριστιανική συνείδηση, οπότε όταν υπάρχουν διλήμματα, ακολουθούμε τις οδηγίες της πίστης, που είναι συζήτηση με τον πνευματικό, με τον γέροντα!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας – Δηλώσεις του Δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να κατοικεί κανείς στο Ρουμλούκι» Παρουσία του Μητροπολίτη η ημερίδα τοπικής ιστορίας του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να...

Το πρωί της Παρασκευής, 26ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος...

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 26...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...